Voor de eerste keer besteld bij DoubleFOnline.nl. De bestelling, afhandeling en levering zijn correct en zeer vlot verlopen. Hartelijk dank DoubleFOnline.nl !
Colis reçu quelques jours après la publication de mon premier avis. Le service client a fini par réagir et a permis de débloquer la situation. Même si l’absence de réponse initiale a été problématiq... Näytä lisää
Ik heb mijn bestelling geplaatst op 30 april en ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Ik heb ondertussen mijn geld teruggekregen. Het pakket is verloren geraakt en daar kan DoubleFOnline.nl ni... Näytä lisää
Snelle levering. Goede prijs. De nivea q10 was legitieme nivea q10 uit duitsland. Had slechts paar potjes op proef besteld, masr ga de volgende bestelling bij doubleff zeker groter maken.
- Apteekkituotteiden tukkumyynti
- ja myös
- Hiustuotemyymälä
- Kosmetiikan tukkumyymälä
- Kosmetiikka ja hajuvedet
- Kosmetiikkaliike
Yrityksen kirjoittama
DoubleFOnline.nl is een webshop gespecialiseerd in parfums, cosmetica en drogisterijproducten van bekende A-merken. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en groothandels, waardoor wij originele producten kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Ons doel is om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren, zodat iedereen kan genieten van goede verzorgingsproducten en luxe parfums. Wij vinden betrouwbaarheid en klanttevredenheid belangrijk. Daarom zorgen wij voor een duidelijk bestelproces, snelle verwerking van bestellingen en een servicegerichte aanpak. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en aantrekkelijke aanbiedingen, zodat klanten altijd kunnen profiteren van goede deals. Waarom bestellen bij DoubleFOnline.nl? ✔ Scherpe prijzen op bekende A-merken ✔ 100% originele producten ✔ Breed assortiment parfums en drogisterijartikelen ✔ Snelle en zorgvuldige verzending ✔ Betrouwbare service en communicatie ✔ Gratis verzending boven de €50,00 ✔ Achteraf betalen mogelijk!
Energieweg 4, 3771NA, Barneveld, Hollanti
- 085-4858558
- info@doublefonline.nl
- doublefonline.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
5/5, zeker een aanrader.
Goede website, snelle levering, producten as advertised.
Zeer slechte klantenservice\.
Zeer slechte klantenservice\.
Ik heb ongeveer twee weken geleden online producten bij DoubleF besteld\. Tijdens het afrekenen heb ik per ongeluk gekozen voor afhalen in plaats van verzending\. Sindsdien heb ik meerdere keren per e\-mail contact opgenomen met de vraag of zij mijn bestelling alsnog kunnen opsturen en mij gewoon de extra verzendkosten kunnen laten betalen\.
Ik heb bijna dagelijks gemaild en tot nu toe slechts één reactie ontvangen, zonder dat mijn probleem daadwerkelijk werd opgelost\. Inmiddels zijn er weken verstreken en heb ik nog steeds geen duidelijke oplossing of behoorlijke reactie gekregen\.
Een simpele vergissing bij het plaatsen van een bestelling zou makkelijk opgelost moeten kunnen worden, zeker wanneer de klant zelf aanbiedt om de extra verzendkosten te betalen\. Het gebrek aan communicatie en klantenservice is erg teleurstellend\.
Op basis van deze ervaring zou ik hier helaas niet opnieuw bestellen\.
Snelle verzending maar ook een goede…
Snelle verzending maar ook een goede service mocht er iets fout gegaan zijn met de levering. Een aanrader!!
Iets besteld maar nooit ontvangen
Goede prijs en snelle levering.
Goede prijs en snelle levering.
Snelle levering. Product voldoet aan verwachting.
Product twee weken retour gestuurd en…
Product twee weken retour gestuurd en nog steeds niet mijn geld terug
Besteld en snel geleverd
Besteld en snel geleverd. Prima in orde.
Scherpe prijs,snel geleverd!
Snelle en verzorgde levering
Snelle en verzorgde levering; degelijke verpakking, goede service; duidelijke info online
Bestelling niet ontvangen…
Ik had een bestelling gedaan maar nooit ontvangen wel retour gegaan. Nadien kreeg ik bericht dat bestelling terug zou verzonden worden en zelfde dag track en trace zou ontvangen. Maar niks is minder waar en bij doublef gemaild en gemeld maar krijg daar geen antwoord meer. En bij postNL weten ze ook nergens van. Dikke oplichterij.
Gelijk oplossing voor probleem
Gelijk oplossing voor probleem
Klantenservice is onbereikbaar en op…
Klantenservice is onbereikbaar en op contactformulier wordt ook niet gereageerd
Prijs/kwaliteit en snelheid leveren…
Prijs/kwaliteit en snelheid leveren zijn uitstekend
De probleem zeer goed opgelost.
De probleem zeer goed opgelost.
Alles keurig verpakt.
En hielde ons goed op de hoogt.
Prima prijs/kwaliteit en snelle…
Prima prijs/kwaliteit en snelle levering.