Niet bestellen ajb! Had 2 zaken besteld, maten klopten absoluut niet. Retour gestuurd nu ondertussen meer dan 1 maand geleden. Track en trace gestuurd, bewijs van ontvangst gestuurd, ze gingen het... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na aantal keren ontevreden te zijn geweest bij andere kleding winkels heb ik eindelijk de juiste gevonden. Top service en kwaliteit alleen de levering mag nog iets sneller. Ik zal zeker weer bestellen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij Dorana Paris, opgericht in 2023. LET OP: Er zijn websites die zich voordoen als de onze. Controleer altijd de URL. Ons officiële webadres is www.dorana.nl.
Hollanti
Niet bestellen ajb!
Had 2 zaken besteld, maten klopten absoluut niet. Retour gestuurd nu ondertussen meer dan 1 maand geleden. Track en trace gestuurd, bewijs van ontvangst gestuurd, ze gingen het bekijken maar helaas geen antwoord meer. Nu komen mijn emails niet meer aan. 80 euro kwijt!!
UPDATE 11/10/24:
Dorana antwoord op mijn review, dat ze me privé een bericht sturen en alles asap oplossen, helaas 2 dagen laten nog geen mail van hen of een terugbetaling ontvangen.

Vastaus yritykseltä Dorana
Nooit bestellen! Producten zijn niet zoals op de foto, maten kloppen niet, terug sturen claimen ze dat her product niet is aangekomen en op de site staat nu: “Wegens een migratie van onze magazijn is onze webshop tijdelijk gesloten.”
Kortom ik ben mijn geld kwijt en heb geen kleding. Ookal heeft DHL bewijs dat het is teruggestuurd en aangekomen.

Vastaus yritykseltä Dorana
Helaas ook een slechte ervaring die nog steeds niet afgehandeld is. De kwaliteit was niet goed dus ook ik wilde retourneren. Na heel wat mailtjes en aangeboden kortingen kreeg ik eindelijk het retour adres. De betaling gaat via Klarna en zij vragen mij nu te betalen omdat ze de retour niet kunnen bevestigen. Op de track&trace is te zien dat het pakketje al een maand!! geleden aangekomen is. Dorana vraagt mij af te wachten en het geschil te sluiten (die ik niet heb geopend gezien). Ik plaats normaal nooit een review maar ik wil dit bij andere voorkomen. Ik bestel hier nooit meer!!
Ik heb dezelfde slechte ervaring als andere kopers. De kwaliteit was ondermaats dus heb ik een retouraanvraag ingediend. Na 3x heen en weer mailen kreeg ik pas het retouradres, men bood mij eerst een korting aan. De betaling ging via Klarna en tot op de dag van vandaag hebben zij nog steeds mijn retour niet geconfirmeerd, terwijl ik via track&trace zie dat het pakket al weken geleden geleverd werd bij hen. Vertrouw deze website niet!

Vastaus yritykseltä Dorana
Ik zie dat mijn review verwijderd is. Mensen niet kopen. Spullen komen rechtstreeks van aliexpress voor driekwart minder dan de prijs waar zij het voor verkopen.Lees de negatieve reviews. We hebben allemaal dezelfde ervaring.
Na bij een maand nog steeds geen retour verwerkt. Maar vragen wel mijn probleem bij klarna te annuleren.

Vastaus yritykseltä Dorana
Iets besteld wat er leuker uitzag op TikTok en de site dan dat ik het zelf ontving. Het duurde al lang erg lang en had het überhaupt niet meer nodig. Bij het retourneren moest ik mailen om het adres op te vragen. Na 2 weken had ik nog steeds geen mail terug ontvangen dus mailde ik opnieuw. Ik kreeg het antwoord dat de retourtijd van 2 weken overschreden was. Ja logisch als je nooit antwoord krijgt. Ik kreeg de optie om 25% van mn geld terug te krijgen, maar ik wilde het gewoon retourneren. Helaas was dit écht niet meer mogelijk, maar daar geloof ik niks van. Tot op de dag van vandaag NIKS terug gekregen. NOOIT iets kopen alleen maar SCAM!!!!!

Bedrog! SHOP HIER NOOIT – MIJN HORRORERVARING MET DORANA PARIS
Laat ik maar beginnen bij het begin. Op 30 mei 2024 zag ik een advertentie op TikTok voor een namaakversie van een H&M-jurk die vorig jaar werd verkocht en binnen de kortste keren was uitverkocht. In de TikTok-video lieten ze zien dat de jurk precies hetzelfde was als het origineel. Ik klikte op de link en kwam op de website van Dorana Paris. Had ik dit maar nooit gedaan, want als jullie eens wisten wat mij te wachten stond! Daarom schrijf ik deze recensie, zodat jullie niet dezelfde fout maken als ik en NOOIT bij Dorana Paris zullen shoppen.
Ik heb deze jurk besteld, in zowel maat S als M, om te kijken welke het beste zou passen. Toen ik eenmaal op de website was, zag ik dat ze ook andere namaakjurken aanboden, zoals een andere uitverkochte H&M-jurk en een jurk die Kylie Jenner droeg. Ook deze bestelde ik in verschillende maten, in totaal drie bestellingen ter waarde van 174,75 euro. Een belangrijk detail is dat deze bestellingen zijn betaald via Klarna.
Toen mijn pakketjes werden verzonden, ontving ik drie keer een e-mail van Dorana Paris met de melding “Uw bestelling is onderweg” en vervolgens nog enkele berichten van een ander bedrijf genaamd “Zack’s”. Hierdoor kreeg ik al een onbehaaglijk gevoel. Toen het pakket werd geleverd, was het afzenderadres “G3 Worldwide Hong Kong Limited”. Voor degenen die onbekend zijn met webwinkels zoals Shein, Temu of AliExpress: dit is hetzelfde adres dat je ziet wanneer je bij hen bestelt. Dit versterkte mijn argwaan.
Je raadt het al, de kwaliteit van de jurken was verschrikkelijk slecht! Goedkope rommel; de stof was letterlijk doorschijnend. Daarom wilde ik de jurken graag retourneren, en hier begon de ellende pas echt. Om een retour aan te vragen, moest ik hen e-mailen. Dat deed ik, waarna ik steeds vreemde aanbiedingen ontving: ik kon 15% van het aankoopbedrag houden en 15% van mijn artikelen retourneren, of ik kreeg een unieke kortingscode van 30%. Ik stuurde een e-mail terug met de mededeling dat ik dit aanbod weigerde en 100% van mijn geld terug wilde. Hier gingen ze mee akkoord en gaven mij het volgende retouradres: Koninginneweg 11D, 2771 DN Boskoop.
Vervolgens meldde ik bij Klarna dat ik een retour had aangemeld en ontving een e-mail van hen waarin nadrukkelijk stond dat ik mijn retour moest annuleren bij Klarna. Heel vreemd. Ik kocht een retourlabel en stuurde het pakket naar het opgegeven retouradres. Een dag later stond de postbode weer voor mijn deur met het pakketje waarin alle drie de bestellingen zaten. Hij was zelf ook in de war, want het pakketje was als ‘retour afzender’ naar mij teruggestuurd. Ik had het pakketje binnen de retourtermijn van 14 dagen verstuurd en kreeg het ongeopend retour, zonder enige communicatie hierover. Ik heb nooit een e-mail ontvangen waarin stond dat mijn retour was afgewezen of iets dergelijks.
Ook had ik Klarna hierover ingelicht, en zij raadden mij aan om nog een keer een poging te wagen. Helaas gebeurde hetzelfde opnieuw. Ik ben onder de 18, dus wettelijk gezien moet elke webshop mijn retour accepteren. Ik vind het ook onbegrijpelijk en ik snap niet waarom Klarna samenwerkt met een bedrijf dat haar klanten op deze manier tot betaling dwingt van producten waarvan ik het recht op retourneren heb.
En dan bespaar ik jullie ook nog eens het verhaal over hoe, toen ik op een gegeven moment contact opnam met Dorana Paris, er geen medewerker maar een robot met automatische antwoorden reageerde. AUB SHOP HIER NOOIT!!!

Svindel!!!
Jeg oplever at firmaet er ude på at snyde kunden. Jeg købte et sæt tøj for for 11 dage siden og jeg har stadig hverken modtaget en ordrebekræftelse eller pakken men pengene er trukket på min konto.
Når jeg sender en besked til dem på deres hjemme side kommer der intet svar. Hvis man sender den en almindelig mail får jeg bare at vide at deres mail ikke eksistere…..
Jeg har lavet en anden anmeldelse hvor de decideret lyver og svare at de bestemt at sendt mig en ordrebekræftelse hvilke de ikke har.
Øv øv øv ……

Vastaus yritykseltä Dorana
Vreselijk bedrijf. Ik ontving de jurk die ik had besteld en vond de kwaliteit heel slecht dus ik besloot hem terug te sturen. Ze geven aan dat als ik iets wil retouren, ik eerst contact moet opnemen met de klantenservice. Dit heb ik gedaan, en vervolgens bieden ze mij een korting aan van 15%. Deze hoefde ik niet, ik wilde het product gewoon retourneren en al mn geld terugkrijgen. Daarna bieden ze mij 30% korting aan. Dit hoefde ik weer niet. Zij hebben mij inmiddels nu een stuk of 5 mails gestuurd met de vraag of ik het écht wil retouren, omdat de retourkosten schijnbaar 20-30 euro zijn (wat mij heel sterk lijkt). Ik heb vervolgens al 4 of 5x aangegeven gewoon het product te willen retouren, maar nooit hebben ze mij een address gestuurd waar dit heen moet en opeens krijg ik de mail dat de retourperiode van 14 dagen is verstreken... Ik heb ruim optijd aangegeven dat ik de jurk wilde retouren, maar door het hele mail verkeer van hen was de retourperiode zogenaamd 'verstreken'. Echt een onzin bedrijf, BESTEL HIER NIET.

Vastaus yritykseltä Dorana
Op de website zien de producten er mooi uit. Na het bestellen en het ontvangen van de verzendinformatie en track en trace wordt direct duidelijk dat de producten vanuit China moeten komen.
Verzending duurt dan ook lang.
Bij ontvangst zijn sommige producten anders dan getoond op de website. Het materiaal heeft een veel lagere kwaliteit dan dat het lijkt op de foto’s van de website.
Na enig onderzoek blijken de producten namaak van andere kledingmerken.
O.a. een geel jurkje besteld wat totaal niet overeen kwam met de foto’s. De gehele onderrok die erin zou zitten en wat duidelijk te zien was op de site ontbrak en de kwaliteit was ook niet echt over te spreken.
Verder een pak besteld dat super kort was (gezien het in China gefabriceerd wordt). Wat lange mouwen moesten zijn kwam ongeveer tot mijn ellebogen.
Erg jammer.
Daarnaast lijken ze geen retouren te willen ontvangen.
Na de retourmelding via Klarna ontvang ik meteen een mail waarbij ze aangeven dat de retourkosten hoog zijn en de mogelijkheid bieden 25% van het aankoopbedrag terug te storten wanneer ik besluit de producten te houden.
Dit wil ik niet want met 4 van de 5 producten kan ik niks wegens de kwaliteit of het feit dat het gewoon niet past (ook meerdere maten besteld).
Wanneer ik aangeef dit niet te willen proberen ze nog 40% terug te storten wanneer ik de producten houd.
Inmiddels 4 dagen bezig om het retouradres in Nederland te ontvangen.
Deze heb ik nu in de mail gekregen.
Ik moet het retourlabel zelf nog aanmaken via een bezorgservice, dus ben benieuwd hoe hoog deze kosten zijn.
Verder moet nog maar blijken of het pakket überhaupt in de juiste handen terecht komt en of ik een terugbetaling kan verwachten.
Kortom: absoluut geen aanrader.

Vastaus yritykseltä Dorana
Geen enkele ster waard wat mij betreft. wat een amateuristisch bedrijf. Los van dat het bijna 3 weken heeft geduurd, was het product wat ik had ontvangen totaaaaaal niet wat zij op de website tonen. Ik bestel een oranje set, ik krijg een bordeaux rode opgestuurd!!! Ik mail met de klantenservice (incl. Foto) om het te melden en het te retourneren, krijg ik doodleuk te horen dan retouren mij rond de 30 euro gaat kosten en ze me daarom een restitutie kunnen aanbieden van 25% in de plaats. Belachelijk!! Nog noooit meegemaakt dit. Dit staat overigens nergens op hun site?! Dus denk even heel goed na of je wel bij hun gaat bestellen. Want niet goed is GEEN geld terug!! Waardeloos!

Vastaus yritykseltä Dorana
Ze denken altijd flexibel mee, ik was de mail kwijt waardoor ik niet meer mijn track and trace code had. Door de goeie klanten service, kon ik hier toch wel bij en me pakketje volgen.

Vastaus yritykseltä Dorana
Gisteren mijn pakket binnen gehad en ik ben enorm tevreden! Ik heb 2 kledingstukken gekocht en de prijs-kwaliteitsverhouding is super goed! Jullie hebben er een vaste klant bij. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. De gratis verzending die jullie bieden is ook erg fijn om te hebben.

Vastaus yritykseltä Dorana
Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard, eigenlijk gewoon 0 sterren. Product dat ik heb ontvangen (duurde ook nog eens 3 weken (besteldatum 5 juli 2024) is totaal verschillend van het product dat op de website staat.
Als je wilt retourneren, moet je naar de klantenservice mailen om het retouradres te vragen, wat überhaupt al een gekke maatregel is. Eigenlijk zou er een knop op de website moeten zijn waar je makkelijk je retour kan afhandelen.
Eenmaal gemaild naar de klantenservice, krijg ik niet het retouradres terug maar de mogelijkheid om 10% van mijn aankoopbedrag terug te krijgen. Ik ga hier niet mee akkoord, vervolgens krijg ik een mail terug met dat de retourkosten 25-30 euro zijn en ze me 25% van mijn aankoopbedrag terug bieden?
Ik vind dit echt een hele gekke manier om met klanten om te gaan, voor mij nooit meer een bestelling bij Dorana Paris, ik zou het ook echt niemand aanraden. Koop alsjeblieft nooit iets bij Dorana Paris!
Update 31/07: Na heel lang mailcontact, boden ze eerst 10% van de kosten van het artikel terug, daarna 25% en op het laatst nog 40% (laat zien dat ze echt geen retouren willen aannemen). Uiteindelijk is het me toch gelukt het retouradres te krijgen. Ik had ook met de klantenservice afgesproken dat ze mijn retourkosten zouden vergoeden, omdat het product dusdanig verschilt van de website dat het nergens op laat. Hier waren ze mee akkoord gegaan.
Nu is mijn retour binnen en geven ze aan retourkosten niet te vergoeden ??? Dit is in eerder mailcontact afgesproken, echt een waardeloos bedrijf en komt hun beloftes dus ook absoluut niet na. Bestel alsjeblieft NOOIT bij Dorana Paris.

Constructief en servicegericht!
Uitstekend!
Echt super service levering was in orde en de producten zijn goed qua kwaliteit. Het is in iedergeval hetzelfde als op de foto’s dus dat was wel fijn

Vastaus yritykseltä Dorana
Ze hebben erg mooie kleding, ik heb 2x besteld hier en 2x ging het goed. Ik zal vaker terugkomen en hoop ook dat er een wintercollectie aankomt voor komende winter maar dat zal vast wel!

Vastaus yritykseltä Dorana
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.