Doorly Arvostelua 1 329

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Bra och informativ hemsida. Alla tillägg man vill/kan göra förklaras bra och priset uppdateras under hela beställningen. Leveranstider som utlovats stämde på pricken. Ytterdörren jag beställt var v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi var mycket nöjda med dörren och att vi kunde beställa en dörr som passade våra mått. Även möjligheten att välja färg var ett stort plus. Det som var en liten besvikelse är att när man monterat sprö... Näytä lisää

1. Ovikauppa
  2. Ovivalmistaja
  3. Autotallinovien toimittaja
  4. Sisäovet
  5. Muovi-ikkunat
  6. Ikkunatoimittaja

Tietoja yrityksestä Doorly

Yrityksen kirjoittama

Doorly erbjuder ett stort utbud av ytterdörrar, innerdörrar, fönster, skjutglaspartier och tillhörande produkter.

Ytterdörrar och parytterdörrar

På doorly.se kan du hitta ytterdörrar och parytterdörrar från kända tillverkare som Bleckhall, Kaski, Swedoor, Bordörren Bovalls Dörrbyggeri och Dieden-Ekodoor. Anpassa ytterdörren efter dina önskemål i vår webbshop och få pris direkt. Vi erbjuder även lagervaror i olika stilar med mycket snabb leverans. En ytterdörr ska hålla länge och vi säljer endast kvalitetsprodukter men billigare.

Innerdörrar och parinnerdörrar

Våra innerdörrar kommer från Bleckhall, Bovalls Dörrbyggeri och Swedoor. Riktiga trädörrar som håller och ger en gedigen känsla. Välj mellan lagervaror med snabb leverans eller anpassa innerdörren och karmen exakt som du vill.

Fönster

Kvalitetsfönster i trä, trä/alu, PVC och aluminium från erkända leverantörer som Bleckhall, Tanumsfönster, NTech och uPVC. Välj mellan olika spröjstyper och mönster för att passa ditt hus. Utanpåliggande spröjs, fasta poster, genomgående spröjs som kan bilda vackra flaggfönster. Vi säljer fönster i alla kulörer och med riktigt låga U-värden.

Altandörrar och fönsterdörrar

Altandörrar och fönsterdörrar i alla storlekar och kulörer. Matcha din altandörr till fönster med spröjs och rätt linjering. Välj mellan fönsterdörr i trä, trä/alu, PVC och aluminium, helglasad eller med bröstning.

Garageportar, slagportar och vipportar

Garageport, slagportar och vipportar i alla stilar och som kan matcha din ytterdörr. Alltid av högsta kvalitet och energieffektivitet.

Högsta servicenivå

Vår kundtjänst svarar alltid fort på email eller telefon och har lång erfarenhet för att hjälpa dig snabbt med dörr och fönsterfrågor. Vi finns tillgängliga för dig både före, under och efter köp för att du ska vara nöjd med ditt köp länge. Välkommen till oss på Doorly!

4,6

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Snabb kundservice

Jag hade beställt fel färg på vädringsluckan och såg det sen på beställningsbekräftelsen men fick snabb hjälp med att korrigera färgvalet när jag hörde av mig till kundservice.

1. huhtikuuta 2026

Jättefina dörrar

Jättefina dörrar. Jag har beställt och fått levererat ytterdörr, pardörrar och en dörr till wc. Allt i mörkgrått.

Nu har jag även beställt vita dörrar som snart ska vara på plats.

4. maaliskuuta 2026

Kanonfin dörr

Kanonfin dörr, väl värd att vänta på i dryga 8 veckor 😊 minus dock för vald fraktfirma Schenker som hade noll koll på var vår dörr befann sig. Vi såg att dörren enl leveransinfon anlänt deras terminal nästan en vecka tidigare men när vi ringde dem (flera gånger under flera dagar) så fick vi till svar att 'vi får återkomma, ser att det är nån anmärkning loggad här'... Vad det var fick vi aldrig reda på! Dock fick vi snabb och bra support från Doorly när vi kontaktade dem och de kontaktade fraktbolaget. Tog en timme så ringde Schenker å frågade om vi var hemma för leverans.

4. maaliskuuta 2026

Bra och prisvärd produkt

Bra och tydlig hemsida de hitta och välja rätt produkt. Leveranstid stämmer med löftet vid beställningen.
Bra leveransinfo från fabrik till dörren och fönstret stod hemma på gården.
Bra och prisvärd produkt

6. maaliskuuta 2026

Anbefaler

Kjempegod service og kjapp levering fra Doorly, selv om DHL kom uten at de hadde gitt beskjed til oss. Det ble litt trøbbel da vi bestilte til hytta og har lang reisevei. Døren fra Kaski virker til å være veldig god kvalitet. Lett å installere. Anbefaler!

22. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin