Før han kom var vi rimelige nervøse for hvad og hvordan det ville gå men, allerede det første indtryk da vi åbnede døren faldt der ro på, selve eftersynet tog nok ca. 3 timer undervejs undrede vi os o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har haft besøg af Jacob Jensen, det var en virkelig fin oplevelse. Han var både grundig i gennemgangen af vores hus, og gav sig tid til at forklare de forskellige punkter i tilstandsrapporten. Ko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Daniel som besøgte os virkede grundig og kom også med god forklaring af hvad manglerne gik ud på. Man føler sig generelt lidt nervøs for om i nu finder noget vi ikke kender til men det kan i jo ikke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rigtig flink og behagelig medarbejder I haved sendt ud. Lyttende og villig til, at svare på spørgsmål. Haved brug for hurtig gennemgang i forbindelse med evt salg, det indfrielsede de til fulde. Ka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos DOMUTECH gør vi danskerne klogere på deres bolig. Det gør vi gennem vores ydelser og innovative produkter, der alle har til formål at vise, hvordan en god bolig bliver endnu bedre. Vi tilbyder bl.a. udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn, LOGIQ, inspirationsmagasiner og meget mere. Kort fortalt: Vi er DOMUTECH, og vi inspirerer til bedre boliger.
Bryggernes Plads 2, st. , 1799, København V, Tanska
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Thomas gik det hele grundigt til værk og tjekked alt hvad der var mulig at komme til. alt i alt en god oplevelse.

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
God oplevelse. Han gik stille og rolig rundt, hvorefter vi gennemgik det sammen til sidst.

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Ja vi har i dag haft den fornøjelse at møde Morten, han er en utrolig veltalende og dygtig til sit arbejde, ingen sure miner og altid smilende det smitter a`

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Kompetent medarbejder,der stille og roligt udfører sit arbejde.

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Flink fyr vidste noget om tingene med god forklaring så en god oplevelse.

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Imødekommende - god og forståelig information - behagelig.

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Super god oplevelse, at have besøg af Kent i dag.
Tog sig tid til at besvare vores spørgsmål på en rolig og kompetent måde.
Var meget professionel og imødekommende.

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Vedkommende der var her var meget venlig og behagelig samt han udførte arbejdet grundigt.

Meget behagelig og vejledende
Vi samtalede før og efter han gik sin runde.

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Danny var en flink ung mand og vi havde en fin snak
da han havde gennemgået huset
MVH: Kiss

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
I skulle være kommet idag mellem 8-12 men kom aldrig, det mindste man kan gøre er da at ringe afbud :(

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Ved gennemgangen af vores hus og dets installationer fik vi oplyst hvad der skulle efterses og hvad det endelige resultat blev og om der var nogle særlige ting vi skulle være opmærksomme på.
Alt i alt en meget grundig og professionel gennemgang og stor omhyggelighed i alle detaljer.

Vastaus yritykseltä DOMUTECH
Det var en behagelig oplevelse, virkede professionel igennem hele forløbet