Heel fijn en klantvriendelijk bedrijf. Ik belde voor advies en kreeg veel meer. Oscar hielp me aan een Domotica oplossing die veel meer kon en betaalbaarder was dan aanvankelijk gedacht. Ook tijde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
heb een HCL met toebehoren aangeschaft bij domotica gigant. eerst zelf geprobeerd om alles aan te sluiten maar liep ergens tegen aan. Even gebeld met domtica gigant en ze konden mij telefonisch s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vorige week bestelde ik 's avonds een Homey Pro welke volgens de website op voorraad was. De volgende dag kreeg ik een keurige mail dat deze helaas toch uitverkocht was máár dat ze mij niet wilden... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Verlichting is een van de moeilijkste zaken in een huis. Ruim 7 jaar met de bouwverlichting nog aan het plafond hebben de mensen van DomoticaGIGANT ons de sfeer in huis gegeven. Professionele spullen,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We vinden het belangrijk om meervoudige waarde toe te voegen aan onze samenleving. Met onze Domotica en IoT oplossingen is onze invloed op de maatschappij van grote toegevoegde waarde door zo onafhankelijk mogelijke betaalbare, kostenbesparende, kwalitatief hoogwaardige en gezondere elektra installaties voor een zo levensloopbestendig mogelijke, comfortabele en veilige leefomgeving te creëren. We zijn er trots op om een gezonde marktleider te zijn voor slimme leefomgevingen voor zowel bedrijven als particulieren met een primaire focus op open (merk onafhankelijke) standaarden op basis van de hoogst mogelijke toegevoegde waarde en hoogst haalbare kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie binnen de Benelux.
Vonderweg 28, 7468 DC, Enter, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Goed snelle service en mensen met kennis van de laatste producten.

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Goede service. Lenn heeft alles keurig geïnstalleerd.

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Snelle, eerlijke en vakkundige respons op vragen mbt aanschaf. Idem voor de support bij het oplossen van problemen.

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Supper service, stellen alles in het werk om je spullen op tijd binnen te krijgen!
Top, thanks 👍🏻

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Domotica Gigant en Oscar Otten hebben mij super geadviseerd en geleverd. Kundig en snel en alles werkt. Heel blij mee.

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Hoewel de voorraad niet klopte, goed opgelost 👍🏼 Snelle service!

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Wij hebben het Fibaro systeem gekocht en hebben er dagelijks gemak van. Alles gaat automatisch via scenes of is met de app te bedienen en je hoeft echt geen whizzkid te zijn om het in te stellen. Een beetje interesse en de wil om het zelf Te doen is genoeg. Je kan ook gewoon Oscar vragen om de basisinstelling te doen en dan heb je er daarna vrijwel geen omkijken meer naar.

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Echt een mooi bedrijf, Persoonlijk en je word er goed behandeld en geholpen.

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Prima winkel met nette prijzen. Bestelling was netjes verpakt.

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Er waren een paar kleine problemen in het nieuwe systeem waardoor de bevestigingmails niet werkten. Gebeld en ben netjes en perfect geholpen!

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Order bevestigt maar achteraf blijk dat artikel niet meer leverbaar was. Wel een alternatief product aangeboden of geld terug.

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Na het niet doorkomen van de bestellingbevestiging en verwachte levertijd heb ik gebeld. Werd keurig teruggebeld, geinformeerd en achteraf gecontacteerd of alles goed verlopen is. Perfect !

Vastaus yritykseltä domoticaGIGANT
Een heel fijn bedrijf met top kwaliteit producten en de juiste kennis in huis om je ook echt goed verder te helpen. Dat alles ook nog eens voor een betaalbare prijs.

Top advies en producten.
Ook naderhand kon ik voor vragen terrecht bij Domotica Gigant