Saanut 5/5 tähteä

Selen passar perfekt till vår 10- månaders Bichon-poo. Ett pyttelitet minus, när namnlapparna sen kom separat, så var de lite väl långa för att sitta bra på kardborrefästena. Men det kan nog skomaka... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Fantastisk effekt, min hund drar inte längre. Hon har även blivit lugnare vid möten under promenaderna. Lite stor i storlek och remmarna glider för lätt, man får spänna någon gång under en promenad... Näytä lisää

3,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Köpte en sele

Köpte en sele, som passade min hund perfekt. Dock var det något fel på knäppet. Jag kontaktade företaget och fick mycket snabb respons. De bad om ett foto på knäppet och några minuter senare blev jag erbjuden en ny sele med Express frakt. Otroligt service och ett suveränt kundbemötande. Här kommer jag att handla igen.

29. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Beställ inte härifrån om du vill ha…

Beställ inte härifrån om du vill ha rätt, beställd vara eller få den levererad överhuvudtaget. Jag beställde XS men efter över en månads väntan får jag en XL sele levererad. Kontakt med företaget som säger att de var felmärkta och därför skickades fel. Efter ytterligare 3 veckor får jag meddelande att ny vara levererats. Det stämmer inte. Ingen leverans har skett till brevlådan. Så nu står jag här med en skuld utan sele.
Säger bara, se upp!

24. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Leveransen fungerade

Leveransen fungerade, om senarelagd p.g.a leverantörens dataproblem. Men fick inte med utlovad gåva från säljaren vilket var ett minus. Selen fungerar utmärkt, håller godtagbar kvalitet.

18. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Selen passar perfekt till vår 10-…

Selen passar perfekt till vår 10- månaders Bichon-poo.
Ett pyttelitet minus, när namnlapparna sen kom separat, så var de lite väl långa för att sitta bra på kardborrefästena. Men det kan nog skomakarn sy till, om vi inte bara klipper dem.

12. maaliskuuta 2026

Bra service

Bra service, fick byta till mindre strl utan problem ❣️Snabbt svar och trevligt bemötande❣️

8. helmikuuta 2026

Uruselt köp ej!!!

Uruselt köp ej!!!
Ej fått det jag beställt saknas grejor också! kontaktat dem flera gånger långt mellan ”godag yxskaft ” svaren dom fattar inte eller bryr sig inte, det jag fått är av mkt låg kvallite bara skräp. Kommer aldrig handla där igen.

20. syyskuuta 2025

Supernöjd med selen

Supernöjd med selen. Perfekt passform till min schäferhund.Lätt att sätta på och ta av. Leveransen var också väldigt snabb.

2. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Beställde en sele som visade sig för…

Beställde en sele som visade sig för liten. Ville häva köpet. Blev istället uppmanad att returnera till en privatadress varefter en större storlek skulle skickas från deras ”lager”. Väntar efter mer än två veckor på denna större sele. Företaget finns inte registrerat i Sverige enl Alla Bolag. Oseriöst. Handla inte från detta ”företag”

7. heinäkuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

No real complaints

No real complaints, but also nothing that stood out. It was serviceable in the moment, but probably not memorable enough to earn my loyalty.

19. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin