Firma Autokarowa Dobrucki Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Korzystaliśmy z wynajmu limuzyn dla naszej firmy wielokrotnie. Za każdym razem samochód podstawiony punktualnie, zgodnie z zamówieniem. Kierowcy potrafią świetnie nawiązać kontakt z pasażerami, odzn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Firma Dobrucki mistrzowsko zajęła się transportem naszych gości weselnych. Zapewnili naszym gościom pełen komfort i postarali się, aby przejazd był nie tylko elegancki, ale również bezpieczny. Przesym... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo profesjonalny przewóz gości biznesowych naszej firmy. Kompetentni kierowcy firmy Dobrucki zapewnili bezpieczny i komfortowy przewóz naszych gości po kilku oddziałach firmy. Bardzo punktualni... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Linja-autoyhtiö
  2. Tilausajoyhtiö
  3. Bussiyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Ułatwiamy dotarcie do każdego miejsca w Polsce i Europie – na czas i miejsce. Wynajem autokarów, autobusów busów i limuzyn w Gdańsku, Gdyni, Sopocie, Krakowie, Warszawie, Wrocławiu, , Poznaniu, Łodzi, Katowicach, Lublinie, Częstochowie, Szczecinie, Bydgoszczy, Olsztynie, Rzeszowie, Opolu i innych miastach Polski. Przystępne ceny Serwis 24 godziny na dobę / 7 dni w tygodniu Odbiór z dowolnego miejsca w Polsce lub Europie Doświadczonych i odpowiedzialnych kierowców Łatwa i szybka rezerwacja Usługi dostosowane do szczególnych potrzeb Autobusy i wynajem autokarów, busów i limuzyn w kraju i za granicą: Grupy Możemy zorganizować odpowiedni pojazd dla każdego rodzaju grupy, czy jest to mały, rodzinny wyjazd lub duża wycieczka grupowa. Czy chciałbyś zorganizować tylko transfer na lotnisko lub transfer do miasta, wynajem na cały dzień, lokalny transport albo krótką wycieczkę lub długą europejską trasę. Możemy zapewnicy transport na terenie całej Europy. Indywidualne czy szukasz transportu dla małej grupy, pielgrzymki, weekendowej wycieczki, transport gości weselnych, przewóz drużyny sportowej - możemy pomóc Ci zarezerwować odpowiedni pojazd. Biznes Nasza oferta obejmuje koordynację i organizację transportu podczas kongresów i targów. Nasz zespół ma wiedzę, aby zapewnić, że każdy szczegół związany z wynajmem autokarów pójdzie zgodnie z planem! Długotrwałe kontrakty Mamy doświadczenie w długoterminowych wynajmach autokarów, busów i limuzyn dla grup teatralnych, zespołów muzycznych, partii politycznych i innych wydarzeń w całej Europie. Wynajem autokarów w Firmie Samochodowej Dobrucki to profesjonalizm i doświadczenie.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo profesjonalny przewóz gości …

Bardzo profesjonalny przewóz gości biznesowych naszej firmy.
Kompetentni kierowcy firmy Dobrucki zapewnili bezpieczny i komfortowy przewóz naszych gości po kilku oddziałach firmy. Bardzo punktualni i elastyczni wobec potrzeb klienta. Z pewnością jeszcze skorzystamy z usług tej firmy.

18. huhtikuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Wycieczka objazdowa po Polsce.

Firma Dobrucki pomogła mi w organizacji wycieczki dla małej grupy moich hiszpańskich przyjaciół. Chciałam pokazać gościom kilka ważnych miejsc w Polsce. Udostępniono nam komfortowego busa, z kierowcą posługującym się komunikatywnie w języku angielskim, co wpłynęło niewątpliwie na jakość wycieczki. Moi goście mogli bezproblemowo kontaktować się nie tylko ze mną, ale również z kierowcą. Wycieczka przebiegła w przyjemnej atmosferze i bezpiecznie, zgodnie z założonym planem. Moi goście oczarowani Polską z pewnością będą chcieli jeszcze przyjechać.

4. huhtikuuta 2017

Bardzo udany wyjazd.

Organizowałam firmowy wyjazd integracyjny, wynajmując autokar w firmie Dobrucki. Podstawiono komfortowy, czyściutki autokar. Kierowca z klasą, bardzo komunikatywny, z łatwością nawiązujący kontakt z pasażerami.
Wycieczka przebiegła zgodnie z ustaleniami, a przede wszystkim bardzo bezpiecznie.

2. maaliskuuta 2017

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin