Super snelle verzending
Maandag besteld en dinsdag ochtend al in huis. Top!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Maandag besteld en dinsdag ochtend al in huis. Top!
Ik had begin maart dobbelstenen gekocht en had de recensies hier al gelezen dus had geen haast.
Het bedrijf word door 1 iemand gerunde die van januari tot maart 2026 heel erg ziek is geworden en veel achterstallige bestelingen had hierdoor. Ze waren erg duidelijk en persoonlijk in hun email updates en ik kreeg mijn pakketje na 3 weeken.
Ze hebben nu door alle achterstand heen gewerkt met hulp van anderen. Dus snelle verzending zal weer normaal worden. De dobbelstenen zijn erg mooi en ik vind het goede prijzen!
Ondanks een pittige situatie (wat netjes op de website stond) de bestelling snel in huis en sindsdien kan onze zoon zijn lievelingsspelletjes weer spelen.
Ze zeggen, je kan niet altijd 6 gooien.
Nou, ik heb 200 dobbelstenen gekocht bij dobbelstenenshop.nl en ik kan je zeggen, ik gooi nu altijd 6!
Netjes verpakt en snel verzonden. Als ik weer 200 dobbelstenen nodig heb om altijd 6 te kunnen gooien dan kom ik zeker weer terug bij dobbelstenenshop.nl
Altijd een kwaliteitsvolle levering. Erg gewaardeerde en open communicatie!
Rolf, Super bedrijf. Door omstandigheden bestelling iets later ontvangen maar dit werd netjes en begrijpelijk gecommuniceerd. Bestelling daarna in goede orde ontvangen zoals op de afbeelding stond. Dobbelstenen worden ondertussen wekelijks goed gebruikt. Bedankt Rolf !! Een goed herstel gewenst !!
2 maart dobbelstenen besteld, hopelijk komen ze vandaag de 20e een keer binnen. Ze waren in afgelopen weken totaal niet te bereiken, geen reactie op mail, whatsapp of telefoon, heel jammer.

Vastaus yritykseltä Dobbelstenenshop
Slecht, bestelling wordt niet bezorgt, e-mails worden niet om reageert ,telefoon worden niet aan genomen. Er wordt beweerd dat bestelling iets later komen in verband met persoonlijke problemen, maar een vertraging van meer dan 6 weken zonder enig respon lijkt me erg onredelijk.
Bestelling gedaan maar niet afgeleverd door postnl maar wel als afgeleverd gescant door postnl,
Contact opgenomen met dobbelstenenshop maar geen gehoor gegeven, zij kunnen het niet helpen dat postnl het paket niet heeft geleverd maar totaal geen klantvriendelijke reactie zeer slecht!!
Bestelling is vlot verlopen. Had meer marge genomen met de aanleiding naar de feestdagen qua levering, maar bleek eigenlijk niet nodig te zijn. Op 9 december in Nederland verzonden als brievenbuszending en op 17 december in België geleverd. Prima verpakt zoals gevraagd en zeer vriendelijke klantendienst. Kortom, zeker aan te bevelen!
Mijn bestelling is bij de post verloren geraakt. Dobbelstenenshop heeft een nieuwe bestelling verstuurd die binnen 2 dagen aangekomen is. Een geweldige en snelle service waar menig webshop een voorbeeld aan kan nemen!
Het contact is als prettig ervaren, oplossingsgericht met snelle reacties. Een absolute aanrader.
De website gevonden voor een tiental sets dobbelstenen en een opbergdoos. Bestelling plaatsen ging makkelijk, maar gaf een foutmelding bij het doen van de betaling. Zaterdag gemaild, en ik kreeg maandag antwoord. Probleem werd onderkend, en meteen opgelost. Als excuses kreeg ik nog eens 10% korting, terwijl ik al producten met korting had gekocht. Erg netjes. Woensdag keurig verpakt alles ontvangen. Helemaal tevreden. Een klein nadeel is dat de website geen inlogdeel lijkt te hebben; dat blijkt er uiteindelijk wel te zijn, maar er is geen link naartoe. Dat was fijn om te controleren wat de betaalstatus was. Dus 4-5 sterren. Nog niet perfect, maar het zijn duidelijk twee gepassioneerde hobbyisten die de webshop bestieren, geen grote onderneming. Ze communiceren goed, dus ik zou ze -ondanks kleine puntjes- zeker aanraden.

Vastaus yritykseltä Dobbelstenenshop
Geen communicatie mogelijk, product nooit geleverd
Dobbelstenen netjes ingepakt en verzonden. Het zou wel fijn zijn als ze betere afbeeldingen hadden voor de producten: het is vaak moeilijk in te schatten hoe groot de dobbelstenen zijn of hoe ze er in werkelijkheid uit zien van de foto's.
1 van de 4 sets is fout. Meerdere mails om dit te corrigeren worden genegeerd.
Ik zou graag in contact komen. Graag een reactie.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.