dmgulve.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Vi har brugt DM Gulve et par gange over de seneste 10 år, og arbejdet bliver altid udført helt professionelt. Kommunikationen med Dennis er yderst behagelig og han er utrolig flink (og meget hundevenl... Näytä lisää

Vi har brugt DM Gulve til at få slebet, spartlet og lakeret vores gamle sildebensgulv, og resultatet er blevet helt fantastisk. Samtidig har vi fået virkelig god service, rådgivning og stor fleksibili... Näytä lisää

Vi har lige haft dmgulve ude og slibe vores plankegulv. Vi fik besøg af to meget flinke gulvmænd, som var meget imødekommende. Vores gulv var blevet helt gult og har ikke været slebet siden det blev l... Näytä lisää

Vi havde DM gulve til at slibe trægulvene i vores nye hus, hvor gulvene ikke var blevet passet og plejet siden 2008. Vi havde brug for vejledning og sparring ift. den bedste fremgangsmåde og Denni... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

GULVAFSLIBNING I VERDENSKLASSE :-D

10/10 Stjerner herfra. Mine gulve i min lejlighed er blevet flottere end jeg havde kunnet forrestille mig! Super tilfreds! ...Og fik det tilmed til en rigtig fin pris. Dennis og hans drenge kan deres kram!

18. marraskuuta 2019

Jeg kan varmt anbefale DM gulve

Jeg kan varmt anbefale DM Gulve. Ville selv vælge dem igen, hvis jeg stod med noget, jeg skulle have lavet. Mine gulve var meget, meget slidte og de er blevet så fine! Arbejdet er gået super hurtigt, og jeg har følt mig godt rådgivet hele vejen igennem – lige fra forslag om mulige behandlinger til efterfølgende vedligehold. De er meget flinke og kompetente og jeg følte mig tryg ved at overlade min lejlighed til dem.

3. lokakuuta 2019

Virkelig Fantastisk at få mere end man…

Virkelig Fantastisk at få mere end man forventer.

Fik slebet et massivt Ege gulv i mit ny indkøbte sommer hus.

Til min store overraskelse var de super slidte og meget grimme bundstykker ved alle mine døre også blevet slebet og stod som nye.

Straks tænker jeg Åh nej hvad koster det ekstra, men da jeg spørger Gulvmanden var det skam med i prisen.

Han ville ikke aflevere et flot ny slebet gulv med grimme bundstykker da han mente at det ville ødelægge hele glæden ved det flotte ny sleben gulv.

Tak for helt igennem Fantastisk arbejde og service

11. heinäkuuta 2019

Flot arbejde og super god service

vi har brugt Dm gulve i flere omgange både afslibning, epoxy og poleret beton, og Dennis levere altid et stykke rigtig flot arbejde! vil 100 procent anbefale ham til andre! ved han er inde ved mange store kunder som jeg os samarbejder med! og altid kun hørt godt om Dennis. så skal i have lavet flotte gulve og have en rigtig god service så kontakt Dennis ved Dm Gulve

21. elokuuta 2018

Maling af kældergulv

Den første kontakt med DM-gulve var meget positiv. Vi aftalte, at selv skrabede den gamle maling af, og så ville han komme, når vi vat færdige. Da vi var færdige, var han meget svær at få kontakt med, han lovede at ringe tilbage, men det skete ikke. Langt om længe fik vi lavet en aftale. Midnat aftenen før, blev den aflyst, vi lavede så en ny aftale, han kom så 1 time tidligere end aftalt, og vi var ikke hjemme og kørte så hjem til syg søn og ville ikke komme tilbage. Vi synes efterhånden, at samarbejdet var noget problematisk, så vi ønskede ikke at bruge ham.

5. heinäkuuta 2018

Vi fik slebet vores gamle egetræs gulv …

Vi fik slebet vores gamle egetræs gulv samt trappe!
Det er blevet så flot og vil 100 procent anbefale DM gulve / Dennis til andre. Der var hverken lak, støv eller noget på vores fodpaneler eller lister.

Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved DM gulve er mere en man kan forvente.
Kæmpe anbefaling herfra
Risskov

20. elokuuta 2017

God og professionel service

Vi har lige købt hus med fine egetræsgulve. Dog skulle alle gulvene behandles og med kort varsel.

DM Gulve kom med kort varsel; kiggede på gulvene, og kunne med det samme se, hvordan de var behandlet, og vidste hvad der skulle til for at komme af med nogle store pletter i stueetagen.

Han var ærlig omkring, hvad der skulle til for at få gulvene pæne igen; stue-etagen krævede fuldslibning+2x oliering og overetagen kunne nøjes med letslibning+1x oliering.

De fortalte, at de godt kunne lave den billigere løsning i stueetagen med en simpel let/mellemslibning, men så ville de ikke garantere, at pletterne forsvandt.

Vi valgte fuldslibning for det gode resultat.

Da vi så gulvene efterbehandlingen var vi imponerede, og der var knap en eneste olieplet på panelerne.

Prisen var ikke den laveste på markedet, men der var GOD sammenhæng mellem pris og den leverede kvalitet.

Sidst men ikke mindst fik vi gratis afslibning + behandling af dørtrin!

Money well spent!

21. maaliskuuta 2016

Ændrede kvadratmeterpris ved afregning

Slutresultatet endte med at være ganske godt. Men kvadratmeterprisen var 20% højere end det aftalte. Vores hvide fodpaneler var desuden oversprøjtet med lak - dem havde vi ikke lige planer om skulle males om.

29. joulukuuta 2015