Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter och service i världsklass. Fanns det 10 stjärnor att välja på så hade de fått…. 11. Fick möjligheten att kika på sortimentet i deras lager tillsammans med massor av tips och råd.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ibland ärdet frågor som kan dyka upp när man beställer en ny vara till exempel hur det ska tryckas mm och då är det bara att höra av sig till dem och de svarar och förklarar på allra bästa sätt så til... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jag råkade av mer eller mindre en slump på DLRS för mer än ett år sedan. Jag fick redan första gången förstklassig hjälp av Carola och har handlat fler gånger från dem sedan dess än jag kanske vill er... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ohjelmistoyritys

Yrityksen kirjoittama

DLRS är ett svenskt företag som specialiserar sig på tryckta produkter och profilmaterial anpassade efter kundens behov. Vi erbjuder högkvalitativt tryck på kläder och andra produkter – alltid med fokus på noggrannhet, service och kundnöjdhet. Hos oss står personlig service och tydlig kommunikation i centrum. Oavsett om du är företag, förening eller privatperson hjälper vi dig att ta fram produkter som matchar dina önskemål – från idé till färdig produkt. Vi arbetar med moderna tryckteknik för textil och noggrant utvalda material för att säkerställa ett professionellt resultat som håller över tid. Vårt mål är att göra det enkelt, tryggt och smidigt att beställa specialanpassade produkter online. Har du frågor eller funderingar? Vi finns här för dig genom hela processen.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Full pott 11/10

Bra kvalitet på produkterna ochvswssutom ett svenskt lokalt företag (vilket jag föredrar).

H/ nöjd kund.

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dlrs

Otroligt kul att du är nöjd med både vår visning och våra produkter, ja vist är det fantastiskt med lokala företag man kan shoppa loss i

Bästa service

Alltid bästa service och hjälp när man behöver och såklart riktigt bra produkter också!

14. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Dlrs

Tack kul att du är en nöjd återkommande kund

Mycket nöjd

Mycket nöjd, bra priser

30. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dlrs

Tackar, skönt o läsa att du är nöjd.

Bra service

Alltid bra service när det har blivit fel

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dlrs

JA tack för tålamodet när mänskliga faktorn strular till det.

Saanut 5/5 tähteä

Bra att ni ringde och kollade när det…

Bra att ni ringde och kollade när det var något ni undrade.
Trevlig personal

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dlrs

Ja vi försöker kolla verkligen kolla in så det blir rätt om vi misstänker något knas från vår eller kundens sida. Så alla blir nöjda och får rätt saker.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin