Dansk klima og varmepumper Arvostelua 84

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Kim leverede hurtigt, fleksibelt og rigtig godt udført arbejde. Med forudgående gode råd og samtaler for at finde den bedste løsning. Vi er meget tilfredse, og pumpen har sikret optimalt indeklima... Näytä lisää

Vi er virkelig blevet godt behandlet af Kim . Da vi kontaktede ham onsdag d.4/9.24. kom han forbi her,indenfor en time. Efter god rådgivning, besluttede vi os d.5/9.24 , Vi ville gerne ha sat en... Näytä lisää

God service og bedste pris: Jeg har haft Kim ovre og montere vores nye varmepumpe i vores sommerhus. Jeg har fået god vejledning hele vejen igennem. Derudover firmaet den skarpeste pris jeg... Näytä lisää

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Fantaskisk oplevelse.

Kim fra Dansk Klima og varmepumper yder en fantastisk service. Jeg ringede ved 14 tiden, og Kim kom et par timer efter og installerede vores varmepumpe (vi havde købt en og troede selv at vi kunne sætte den op) men der blev vi hurtigt klogere 😁. Man kunne tydeligt se at han vidste hvad han lavede 👌 Kim får vores varmeste anbefalinger.. 1000 tak for hjælpen, og tak fordi du også havde overskud til at sætte os ind i de forskellige funktioner...

11. maaliskuuta 2026

Rigtig godt resultat på kort tid

Vi er meget tilfredse, og pumpen har sikret optimalt indeklima på få timer.
Stor anbefaling fra os!

12. helmikuuta 2026

Fantastisk service og professionelt…

Fantastisk service og professionelt arbejde!

Jeg kan varmt anbefale Dansk Klima og Varmepumper ApS. Hele forløbet fra første kontakt til færdig installation har været super professionelt og trygt. Kim (ejeren) er utrolig imødekommende, ærlig og virkelig dygtig til sit arbejde – man kan mærke, at han har styr på tingene og går op i kvalitet.

Jeg fik god rådgivning omkring valg af løsning, og alt blev forklaret på en måde, så man forstod det. Arbejdet blev udført til tiden, pænt og ordentligt, og der blev ryddet op efterfølgende. Resultatet fungerer perfekt, og jeg er meget tilfreds.

Hvis du leder efter en seriøs virksomhed med god kundeservice og høj faglighed, så er det helt klart Dansk Klima og Varmepumper ApS, du skal vælge.

29. tammikuuta 2026

Super professionel

Super professionel
Fik endda monteret før aftalt, da muligheden bød sig
Alt spiller, og her er dejligt lunt nu hvor sneen suser omkring.

23. lokakuuta 2025

Jeg har netop gjort brug af firmaet og…

Jeg har netop gjort brug af firmaet og jeg har været fuldt tilfreds! Virkelig god service. Han virker til at være meget godt inde i sit produkt og jeg kan varmt anbefale ham til andre.

5. tammikuuta 2026

Dårlig service !!!

Vi har brugt Kim til at fået monteret vores varmepumpe.
Jeg blev snydt af at han havde to trustpilot hvor en af dem så var god
Han ringer slet ikke til en hverken for at aftale tid eller for at sige han forsinket

V’er gang jeg ringe fik jeg det samme at vide “jeg skulle lige til at ringe til dig”

Han kommer med dårlige undskyldninger
Og kan ikke stå indenfor de ting han selv siger og lover

Jeg vil ikke anbefales Kim til nogen.
Vi endte med at bede ham om at pakke Sine ting og kører, uden at montere varmepumpe !!!

24. syyskuuta 2025

Opsætning af luft til luft varmepumpe.

Vi er virkelig blevet godt behandlet af Kim .
Da vi kontaktede ham onsdag d.4/9.24. kom han forbi her,indenfor en time.
Efter god rådgivning, besluttede vi os d.5/9.24 ,
Vi ville gerne ha sat en ny varmepumpe op, hvilket vi meddelte Kim.
Allerede fredag d. 6/9.24 ,kom Kim her og monterede vores nye varmepumpe,helt fantastisk flot arbejde og Kim er den mest sympatiske,flinke og reelle person,vi er tusinde procent tilfredse,både med opsætning og på det personlige,med at vi netop valgte Kim ,fra Dansk klima og varmepumper,til at opsætte Panasonic varmepumpe hos os.
Mvh Bjarne og Lene Johansen.
NB:

6. syyskuuta 2024