Se udsendelsen fra Kontant. Læs 1 stjernede anmeldelser fremfor falske 5 stjernede. Skræmmende at denne virksomhed får lov at eksistere stadigvæk med afpresning. Hvis de lykkes med at skræmme sig så... Näytä lisää
Jeg var også skeptisk, men.. At give en fremmed mand fra Jylland adgang til sin computer, som man mere eller mindre har ens liv på, er en ret intim oplevelse. Men Karsten gjorde hele oplevelsen ne... Näytä lisää
Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut med Dansk IT-sikkerhed. Der har været en rigtig fin dialog hele vejen fra det første opkald og frem til nu, hvor min første rådgivning med Dans... Näytä lisää
Skamligt! Fik trods at jeg allerede havde en sikkerheds løsning gennemgået min computer…… hvor efter jeg blev rådet til at købe ekstra pakke hos my data… jeg ønskede at kontakte dem jeg allerede bru... Näytä lisää
Din informationskilde om IT sikkerhed. Har du styr på VPN, Antivirus og Hackere? Hold dig opdateret med de seneste nyheder og viden omkring IT sikkerhed!
Lindholm Havnevej 31, 5800, Nyborg, Tanska
- info@dkits.dk
- dkits.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Det har været en fornøjelse og jeg har…
Det har været en fornøjelse og jeg har været glad for kontakten og synes jeg er blevet godt informeret og klogere på min it.
Kan godt anbefale DKITS til andre :)
Bryder mig ikke om deres salgsmetoder
Bryder mig ikke om deres salgsmetoder. Alt for pågående og tager ikke et nej for et nej.
Deres hjemmeside virker overfladisk.
Det hele lugter lidt af lånte fjer og uærlig forretningsførrelse.
Tror det er i folks bedste interesse at holde sig væk fra dem.
Det har været en god oplevelse
Det har været en god oplevelse. Rart at få at vide, der ikke er noget galt og at vores sikkerhedssystem fungerer godt.
Gangster metoder
Blev ringet op af dansk it sikkerhed og besvarede nogle spørgsmål. Det gav så ret til at få mit pc tjekket for virus. Og så kørte de ellers på, der var både det og det andet og der jeg hade duede ikke. Og lyn hurtigt kunne My data, lige fikse det, det gjorde de så. Det hele så hurtigt at jeg ikke fik set, at jeg hænger på et 36 måneders abonnement.
Skamligt! Hold jer væk.
Skamligt!
Fik trods at jeg allerede havde en sikkerheds løsning gennemgået min computer…… hvor efter jeg blev rådet til at købe ekstra pakke hos my data… jeg ønskede at kontakte dem jeg allerede brugte, hvor efter Karsten P ville ringe tilbage… jeg fik løst min pakke med dem jeg allerede bruger….. MEEEEN det stoppede ikke den sælge lystne…. Jeg takkede pænt nej tak! SÅ STARTEDE TRUSLERNE!!!! Hvor glat det ku gå hvis ikke jeg fulgte hans råd… bliver noget skræmt, da jeg jo lige har haft givet ham adgang til min computer nogle timer forinden!
HOLD JER VÆK!!!!!!
Grundig tjek af IT sikkerhed
Dansk IT sikkerhed tjekkede hurtigt og nemt data sikkerheden på min computer, så jeg med ro i maven ved den beskyttelse jeg betaler for er som den skal være. Alt sammen kvit og frit og med god service og opfølgning. Kan klart anbefale andre at få deres computer tjekket af Karsten fra Dansk IT sikkerhed
Henvender sig med en undersøgelse
Henvender sig med en undersøgelse, men ønsker faktisk at sælge ydelser, det er ikke god markedsføringsskik
Det har været en god oplevelse
Det har været en god oplevelse. Jeg har fået afklaret spørgsmål vedrørende service og brug af DKITS. Det hele har været trygt, og jeg har fået grønt lys for, at den sikkerhed, jeg har valgt at køre med, lever op til mine forventninger til en sikkerhedspartner. Tak for besøget og på gensyn.
Jeg var også skeptisk, men..
Jeg var også skeptisk, men..
Men Karsten gjorde hele oplevelsen nem, rar og professionel.
Konsultationen var helt klart min tid værd, og efterlod mig med fornyede indsigt og viden på IT sikkerhed -- Godt arbejde Karsten.
Rigtig god service og flinke…
Rigtig god service og flinke medarbejdere .
Det har givet mig en trykhed at vide at alt er som det skal være
God support til en der ikke er it nørd.
God support til en der ikke er it nørd. Meget betrykkende samtale.
Jeg synes jeg er blevet velinformeret…
Jeg synes jeg er blevet velinformeret omkring min sikkerhed
Grønt lys
Grønt lys
Fik heldigvis alle bekymringer gjort til skamme.
Service var good og kan varmt anbefales.
God og fornuftig service.
God og fornuftig service.
Fagligt meget velfunderet, og behagelig kommunikationsform. Mange gode og forslag til sikkerhed omkring lille firma.
De ringer på baggrund af en undersøgelse, og de tilbyder gratis at undersøge computeren for diverse læk og "indbrud". Der er nok altid et eller andet man kan finde, men nevermind, god og solid vejledning. Til sidst kommer så formålet - at sælge en meget dyr løsning, som jeg så afslog.
Super fin service
Super fin service, tillidsvækkende og professionel
fik en rigtig god rådgivning på hvad…
fik en rigtig god rådgivning på hvad man skal holde øje med nu til dags. Der var både snap om mails og hvordan man passer på sine følsomme oplysninger.
Har fået tjekket mailen idag for…
Har fået tjekket mailen idag for datalæk og fået god råd og vejledning. vi vender tilbage da servicen har været rigtigt god og informativ.
Vildledende, i værste fald decideret fup
Blev ringet op af en kvinde, som under dække af, at de "havde en aftale med det offentlige" ville lave en "rundspørge", med det formål at lokke information ud af mig. I bedste fald ulovlig og stærkt vildledende markedsføring, i værste fald måske et forsøg på phishing. Undgå for enhver pris.
Det er rart
Det er rart, at få at vide, når man ikke selv har kompetencerne til at få bekræftet at det man har købt er godt nok.
Der var fin kontakt og overholdte…
Der var fin kontakt og overholdte aftaler med at ringe retur. God dialog i let forståeligt sprog. Generel en tryg og god oplevelse og feedback på PC´erens tilstand.