Djursockor Arvostelua 62

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,5

Saanut 2/5 tähteä

Vanvittig lang leveringstid, selvom det må være fra Kina. Ingen fornuftig tracking el. lign. - Lige nu er det 50/50 om jeg får mit produkt eller ej. Dumt af mig at handle et sted der ikke har styr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Skrämmande lång leveranstid till och med för ett kinesiskt dropshipping företag! Beställde 24 november och fick varorna 14 januari! Skickade ett mail till kundtjänst och frågade vad som hänt med min... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en Capybara-socka till min dotter. Låt oss säga så här - produkten som levererades hade inga som helst likheter med fotot på varan som jag beställde. Ser ut som om ett stackars barn gjort de... Näytä lisää

1,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Took my money and never sent the items

Scam. Took my money and never sent the items. Six weeks after ordering, the website shut down, and their customer service email stopped responding. I thought I was smarter than this.

15. joulukuuta 2025

Scam

Scam, as the others already have told. Hopefully you didn't loose much money. Thinking about filing a fraud report to police.

11. joulukuuta 2025

Ikke modtaget ordre

Bestilte i forbindelse med Black Friday 2025 og her dags dato har jeg ikke modtaget ordren. Og mail til kundeservice kan ikke leveres.

30. tammikuuta 2026

Beställ inte!

Beställde i november. Fick mejl att de var på väg 28/11 men de har fortfarande inte kommit i slutet av januari. Hemsidan och facebook fungerar inte så det var inget seriöst företag

30. tammikuuta 2026

Scam

Nach 2Monaten keine Website mehr, kompletter scam, Produkte nie erhalten.

1. joulukuuta 2025

Commande 35412 pas reçue

Commande passée avant Noël, conscient que je la recevrais en janvier d'après le message d'excuses sur leur site indiquant que beaucoup de commandes étaient passée durant la période des fêtes.
Je souhaite me renseigner sur l'état de la commande à leur adresse mail d'info, adresse communiquée dans leur mail. L'adresse n'existe pas. Leur site n'est plus accessible.

20. tammikuuta 2026

Köp absolut inte

Köp absolut inte! Leveransen tog 8 veckor och när ville returnera sockorna slutade företaget att svara. Jag tror dom har försvunnit nu. Tack och lov betalade jag via Klarna så jag har fått tillbaka pengarna med hjälp av dom. Älskar Klarna.

9. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jeg har ikke fået min ordre og bestilte…

Jeg har ikke fået min ordre og bestilte for 2 måneder siden . Jeg kan ikke følge min ordre og hjemme siden er ude drift. Regner ikke med at se hverken varer eller penge tilbage.jeg tror jeg er blevet snydt for det så ud til at være et svensk firma lige efter pengene var trykket fik jeg en mail hvor der stod varer kom fra Kina .og det var lang leveringstid..jeg er godt nok godtroende nogen gang vil ikke anbefale det fup firma til nogen.

20. tammikuuta 2026

Skurkar!

KÖP INGET! Beställde i november, och inte bara att det fortfarande inte har kommit något nu i slutet av januari, så har dessutom hemsidan slutat att funka, och mail till kundtjänsten studsar nu tillbaka. Så här man blivit lurad på pengar igen.
Ifall företaget dyker upp igen lagom till nästa back friday eller jul: var inte lika dum som jag, spring därifrån!

19. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin