Godnondeju, erg lange levertijd, onvriendelijke klantenservice. Heb het idee dat zij zelf geen voorraad houden, maar als dropshippers werken. Ik raad Djakosupply dus zeker af! Nu nog steeds wachtend o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Djakosupply is nieuw voor mij, maar na het lezen van een aantal reviews toch een berichtje gestuurd voor Jordans. Deze werden gelijk voor mij besteld. Vanaf het moment dat ze op de post werden gedaan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Duurde ff voordat de schoenen binnen waren omdat de schoenen geïmporteerd moesten worden vanuit het buitenland. Eenmaal binnen 100% het wachten waard, wat een pareltjes! En ik kreeg er ook een lief pe... Näytä lisää
Goede en snelle service; had op zaterdag een request gedaan voor een paar schoenen die niet zo makkelijk te krijgen was, de maandag erop waren ze al onderweg naar me. De nette en persoonlijke aanpak g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor de most limited sneakers ben je bij ons op het juiste adres.
Gondel 11, 8243BJ, Lelystad, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Onbetrouwbaar. Houdt zich niet aan de afspraken.
twijfels door gelezen recensies, toch tevreden met bestelling. Duidelijke communicatie en prima levering heb 1,5 week gewacht. goeie prijs voor schoenen.

Vastaus yritykseltä Djako Supply
De verzending duurde drie weken. de schoenen zien er gewoon normaal uit als je drie weken wil wachten op je schoenen dan kan je ze gewoon hier kopen. Als je het sneller wil zou ik ergens anders.

Vastaus yritykseltä Djako Supply
Recent de Jordan 11 cherry gekocht bij Djako Supply, de schoenen zijn helemaal in orde en goed aangekomen!

Vastaus yritykseltä Djako Supply
Snelle en betrouwbare service! Fijn samenwerken
Betrouwbare seller, goede communicatie en levering

Vastaus yritykseltä Djako Supply
Sneakers besteld, snel en netjes geleverd! Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Djako Supply
Topper dit man! Van exclusieve items tot normale items hij regelt het even voor je! Snelle service en soms zelfs onder retail!
Ben al jaren vaste klant en dat blijf ik ook

Vastaus yritykseltä Djako Supply
Schoenen zijn top zoals beschreven, en snel geleverd 👍🏼

Vastaus yritykseltä Djako Supply
Het contact met DjakoSupply loopt zeer moeizaam, zowel via de mail als whatsapp. Niet netjes! Ik had een paar nike-dunk-low besteld die zij uiteindelijk niet op voorraad hadden voor de prijs waarvoor ik ze kocht (met als betaalmethode Klarna). Ze konden ze wel leveren tegen een flinke meerprijs (120 euro meer) waarbij zij mij een korting boden van 40euro. De andere optie was de bestelling annuleren en een cadeaubon van 20,-. Ik koos voor de laatste optie.
Inmiddels weken verder, mijn betaling loopt nog steeds bij klarna en ik heb hierover al MEERDERE malen gemaild en geappt. Ben bang dat er straks bij mij ‘betalingsachterstand’ op mijn naam staat bij Klarna door nalatigheid van DjakoSupply, die dit blijkbaar niet zo serieus nemen. Schandalig! Ik betaal altijd alles netjes, heb nog nooit problemen gehad! Behalve met dit bedrijf.
De cadeaubon hebben ze overigens ook nog niet waargemaakt.
Er staat nu langer als 7 dagen dag mijn pakketje klaar staat voor bezorging maar volgens de track en trace van post nl hebben ze nogsteeds niks ontvangen ?
Sneaker erg snel ontvangen! Ben er super tevreden mee!!
big fan! heb de adidas campus 00s in ambient sky besteld en was snel binnen. ze mailen je af en toe om te laten weten hoe het gaat en de schoenen zijn zeker echt! ik zou zeker nog een keer bestellen!