Djako Supply Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Godnondeju, erg lange levertijd, onvriendelijke klantenservice. Heb het idee dat zij zelf geen voorraad houden, maar als dropshippers werken. Ik raad Djakosupply dus zeker af! Nu nog steeds wachtend o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Djakosupply is nieuw voor mij, maar na het lezen van een aantal reviews toch een berichtje gestuurd voor Jordans. Deze werden gelijk voor mij besteld. Vanaf het moment dat ze op de post werden gedaan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Duurde ff voordat de schoenen binnen waren omdat de schoenen geïmporteerd moesten worden vanuit het buitenland. Eenmaal binnen 100% het wachten waard, wat een pareltjes! En ik kreeg er ook een lief pe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle service; had op zaterdag een request gedaan voor een paar schoenen die niet zo makkelijk te krijgen was, de maandag erop waren ze al onderweg naar me. De nette en persoonlijke aanpak g... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa
  2. Miestenvaateliike
  3. Streetwear-kauppa
  4. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Voor de most limited sneakers ben je bij ons op het juiste adres.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

voor herhaling vatbaar

twijfels door gelezen recensies, toch tevreden met bestelling. Duidelijke communicatie en prima levering heb 1,5 week gewacht. goeie prijs voor schoenen.

28. syyskuuta 2024

Hi Dinand,

Bedankt voor het vertrouwen en de bestelling. Als klein bedrijf doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen & zijn wij blij om jou een fijne ervaring te hebben kunnen bieden. We zien je graag nog is terug in de toekomst!

Saanut 1/5 tähteä

De verzending duurde drie weken

De verzending duurde drie weken. de schoenen zien er gewoon normaal uit als je drie weken wil wachten op je schoenen dan kan je ze gewoon hier kopen. Als je het sneller wil zou ik ergens anders.

4. syyskuuta 2024

Hi Silvester,

Wij betreuren het dat de levering wat langer heeft geduurd dan staat aangegeven op de website, onze excuses hiervoor. Door externe omstandigheden is het ons niet gelukt jouw order binnen het gewenste tijdframe te verwerken, echter vinden wij het wel jammer om hiervoor een 1-ster review te ontvangen aangezien je aangeeft blij te zijn met de sneakers en wij natuurlijk alles eraan hebben gedaan om de sneakers zo snel mogelijk bij jou te hebben.

Toch hoop ik dat je blij bent met de aankoop en wellicht tot in de toekomst, wij zullen er dan alles aan doen om jouw order op tijd bij jou te krijgen.

goede verkoper

goede verkoper, niets op aan te merken

9. syyskuuta 2024

Hi,

bedankt voor de positieve review en dat je onze service als prettig hebt ervaren. hopelijk zien we je nog is terug!

Snel geleverd 👍🏻

14. elokuuta 2024

Hi,

Wij staan voor een snelle service en zijn blij dat jij dit ook zo hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog is terug,

Saanut 5/5 tähteä

Recent de Jordan 11 cherry gekocht bij…

Recent de Jordan 11 cherry gekocht bij Djako Supply, de schoenen zijn helemaal in orde en goed aangekomen!

30. heinäkuuta 2024

Hi,

Bedankt voor de positieve review en geniet van jouw nieuwe paar Cherry's! Hopelijk zien we je in de toekomst nog is terug.

Betrouwbare seller

Betrouwbare seller, goede communicatie en levering

27. heinäkuuta 2024

Hi,

Bedankt voor de positieve review en de fijne ervaring! Wij hopen jou in de toekomst nog is te mogen helpen bij jouw zoektocht naar een leuk paar sneakers.

Aanrader!

Super vriendelijke medewerkers.
En snel!

Hi Selma,

Bedankt voor de positieve review en wij hopen jou in de toekomst nog is te mogen verwelkomen!

Rodney - Djako Supply

Aanrader!

Sneakers besteld, snel en netjes geleverd! Zeker een aanrader.

28. kesäkuuta 2024

Hi!

Bedankt voor de positieve reactie en goed om te horen dat je een fijne ervaring met onze service heeft gehad! Hopelijk zien we je in de toekomst nog is terug!

Topservice!!

Topper dit man! Van exclusieve items tot normale items hij regelt het even voor je! Snelle service en soms zelfs onder retail!
Ben al jaren vaste klant en dat blijf ik ook

Hi Kankoet,

Bedankt voor de positieve review en de fijne ervaring met onze service! We spreken elkaar snel weer voor een volgende deal!

Perfect

Schoenen zijn top zoals beschreven, en snel geleverd 👍🏼

Hi Imad,

Bedankt voor de positieve review! We hopen dat je blij bent met de sneakers & hopen je in de toekomst zeker nog is terug te zien!

Saanut 2/5 tähteä

Wacht sinds 1 week

Wacht sinds 1 week, op levering of enige info rondom levering.

18. kesäkuuta 2024

Hi Felice,

Allereerst vinden wij het spijtig om te horen hoe jij de ervaring met Djako Supply hebt beleefd. Door de drukte hebben wij jou helaas geen persoonlijk bericht kunnen sturen omtrent jouw bestelling, onze excuses hiervoor. Wij betreuren het echter wel dat wij een 2-sterren review ontvangen zonder enig bericht vanuit jouw kant gericht aan ons. Helemaal omdat de sneakers uit jouw bestelling een levertijd hadden van maximaal 8 werkdagen en deze netjes binnen dit tijdframe aan jou geleverd zijn. Toch hopen wij dat je blij bent met de sneakers en jouw ervaring wellicht toch nog iets meer is geworden dan de huidige 2-sterren.

Moeizaam!

Het contact met DjakoSupply loopt zeer moeizaam, zowel via de mail als whatsapp. Niet netjes! Ik had een paar nike-dunk-low besteld die zij uiteindelijk niet op voorraad hadden voor de prijs waarvoor ik ze kocht (met als betaalmethode Klarna). Ze konden ze wel leveren tegen een flinke meerprijs (120 euro meer) waarbij zij mij een korting boden van 40euro. De andere optie was de bestelling annuleren en een cadeaubon van 20,-. Ik koos voor de laatste optie.
Inmiddels weken verder, mijn betaling loopt nog steeds bij klarna en ik heb hierover al MEERDERE malen gemaild en geappt. Ben bang dat er straks bij mij ‘betalingsachterstand’ op mijn naam staat bij Klarna door nalatigheid van DjakoSupply, die dit blijkbaar niet zo serieus nemen. Schandalig! Ik betaal altijd alles netjes, heb nog nooit problemen gehad! Behalve met dit bedrijf.
De cadeaubon hebben ze overigens ook nog niet waargemaakt.

21. toukokuuta 2024

Aanrader!!

big fan! heb de adidas campus 00s in ambient sky besteld en was snel binnen. ze mailen je af en toe om te laten weten hoe het gaat en de schoenen zijn zeker echt! ik zou zeker nog een keer bestellen!

16. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin