4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse…

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Divinity Beauty! Jeg fik lavet hair extensions af den sødeste Natasja, som virkelig er både dygtig og professionel. Hun tog sig god tid til at lytte til mine ønsker og rådgav mig på en måde, så resultatet blev endnu bedre, end jeg havde forestillet mig.
Selve behandlingen var super behagelig, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Resultatet er simpelthen så flot – mit hår ser naturligt, fyldigt og sundt ud, og jeg har fået så mange komplimenter siden!
Jeg kan varmt anbefale Divinity Beauty, og især Natasja, hvis du overvejer extensions. Jeg kommer helt sikkert igen!

17. huhtikuuta 2026

Fantastisk kundekontakt og smukt håndværk, hvor kvalitet og passion går hånd i hånd.

Hvis du ønsker et sted med en varm og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til nærvær og gode stunder, og hvor dit hår er i de bedste hænder, så er Divinity det oplagte valg. Her kan man tydeligt mærke passionen for håndværket og kærligheden til faget – der bliver altid arbejdet med de bedste metoder og den nyeste viden for at give dit hår det smukkeste resultat.

2. maaliskuuta 2026

Fantastisk oplevelse med Divinity beauty

Super hyggelig salon! jeg var ind ved Natasja og få lavet en keratin behandling i mit skæg og jeg er simpelthen så glad og tilfreds med resultatet, professionel og kyndig vejledning hele vejen igennem, også har hun en virkelig sød lille hun, jeg desværre ikke kunne få lov til at købe med! 😂

Men alt i alt en virkelig god oplevelse
Fem stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. helmikuuta 2026

Dårlig service

Jeg fik påsat noget hårextensions, men fandt så ud det ikke lige var mig. Superfint jeg ringer og siger jeg gerne vil have en tid til aftagning, går også godt. Der hvor det hele bliver en rigtig dårlig oplevelse er, fordi de har en hund i salonen. Jeg har en pårørende med, som sidder og venter på mig. Min pårørende han er ikke, så glad for hunde. Da han, som barn er blevet bidt af en hund. Og det skal lige siges, at den her hund ikke er sådan en lille bomuldshund fx. Vi kommer så ind og jeg sætter mig ned og går i gang med, at få fjernet mit hår. Min pårørende han signalere egentlig rimelig tydeligt, at han ikke har lyst til, at snakke med hunden i form af, at han ikke rigtig har lyst til at snakke med hunden. Og ejeren af hunden og salonen hun gør ikke rigtig, så meget ved det. Hun kalder på hunden et par enkelte gange, og hunden er måske ovre ved min pårørende 20 gange, i løbet af de 40 minutter jeg er der. Og min pårørende går ligesom væk fra hunden, men ikke nok med, at hun ikke rigtig tager handling på tingen, så halvhøjt siger hun sådan til hunden “nej han gider ikke snak med dig”. Med sådan en tone af vrede og, fordi jeg sidder lige ved siden, så står hun også siger til kunden “amen der skal jo også være plads til alle”. Ja lige præcis det har hun fuldstændig ret i, der skal være plads til folk, som ikke er så glad for hunde. Og hun kunne tage og lære hunden, at når folk ikke er så glade for hunde, så skal den smut. For hunden må reelt heller ikke lige på sofaen og sidde i stolene, men det gør den alligevel, så sofaerne og stolene bliver lidt små ulækre. Men der, hvor jeg virkelig bliver arrig er, hvor hunden så for 20 gange, kommer hen til min pårørende. Så hopper hunden opad min pårørende, så han vælger selvfølgelig og sige “lad vær” til hunden hvortil, der går to sekunder. Så siger ejeren “den gør ikke noget” hvor min pårørende, så svarer “nej men du må respektere jeg ikke er særligt glad for hunde”. Så vælger ejeren simpelthen og sige “der skal være plads til alle og ellers kan du vente udenfor. Hvad er det for en fræk måde og behandle folk på, bare fordi man ikke er, så glad for hunde og tænker stort set alle mennesker ikke gad have, at en fremmed hund hoppede ad en.😡😡 da min pårørende, så er gået fortsætter hun, så med at bagtale min pårørende til hendes kunde. Desuden skal det også siges, hunden flere gange slår prutter i salonen, som får det til at stinke helt vildt, hvor man er nødt til at holde vejret. Så kan slet IKKE anbefales, hvis du vil opleve dårlig service og hvis du ikke er særlig glad for hunde, så kom IKKE herhen. Synes det er en vild fræk opførsel bare fordi andre folk ikke synes, at ens hund er det fedeste i verden.😡😡

12. helmikuuta 2026
Divinitybeauty-logo

Vastaus yritykseltä Divinitybeauty

Tak for din anmeldelse. Jeg er selvfølgelig ked af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Jeg vil gerne starte med at sige, at der tydeligt fremgår flere steder — både på min hjemmeside og sociale medier — at der er hund i salonen hos Divinity Beauty. Det er derfor noget, man som kunde (eller pårørende) har mulighed for at tage stilling til inden sit besøg.

Jeg oplevede faktisk, at jeg forsøgte at vise hensyn ved at kalde min hund til mig flere gange og holde ham væk. At han indimellem går rundt og orienterer sig i rummet, er naturlig adfærd, og han gjorde ikke andet end at kigge. Jeg fik på intet tidspunkt at vide direkte, at din pårørende var utryg ved hunde — havde jeg fået det klart at vide, havde jeg selvfølgelig håndteret situationen yderligere.

Jeg vil også gerne afvise, at jeg skulle have bagtalt nogen. Det ligger mig meget fjernt, og jeg taler altid respektfuldt om både kunder og deres pårørende.

Min salon er et sted med en afslappet og personlig atmosfære, hvor min hund er en del af hverdagen. Det er helt okay, hvis det ikke er det rette match for alle — men så er det også vigtigt at vælge en salon uden hund, så man føler sig tryg under sit besøg.

Jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Meget professionel!!

Det allerbedste sted! Efter mange år med extensions kan jeg sige, at Natasja er den dygtigste. Grundig, teknisk dygtig, og så holder håret virkelig. Samtidig er servicen fantastisk og atmosfæren helt særlig. Varmeste anbefaling herfra!

19. elokuuta 2025

Kvalitets hår

Kvalitets hår, vildt god service i hyggelige omgivelser og en dygtig ung dame..
Skal du have lavet ekstensions ,opsættninger eller vejledning er det klart det bedste sted og kan varmt anbefales .

27. joulukuuta 2024