4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Fijne begeleiding IFS-sessie

Eline gaf hele fijne begeleiding tijdens de IFS-sessie, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. De sessie heeft me beter doen begrijpen waar bepaalde gevoelens en gedachtes vandaan komen. Terwijl ik van te voren wel ideeën/verwachtingen had over waar bepaalde gedachtes op gebaseerd waren, was het toch anders om dat ook daadwerkelijk te voelen en voor me te zien. Dankzij de IFS-sessie kon ik het ervaren, en kon ik op een fijne manier mijn eigen binnenwereld wat beter begrijpen. Dankjewel Eline!

24. maaliskuuta 2025

1:1 coaching IFS gedaan bij Eline

1:1 coaching IFS gedaan bij Eline. Eline heeft een mooi rustgevende stem en kennis van zaken. Op een rustig tempo, zonder veroordeling, wordt je bij je innerlijke delen gebracht en leer je deze kennen. Eline heeft de gave om een leek duidelijk te maken wat je delen inhouden en wat ze je willen vertellen.

16. kesäkuuta 2025

1 op 1 sessies bij Eline

Tijdens maandje fris, heb ik twee 1 op 1 sessies gedaan bij Eline. Ze heeft me geleerd, hoe ik naar binnen kan keren en contact kan maken met mijn innerlijke delen. Dit vanuit nieuwsgierigheid, met mildheid en respect en wat ze nodig hebben op dat moment. Het was heel ondersteunend!

1. helmikuuta 2025

Aandacht

Vanuit mijn persoonlijke ervaring heb ik het gevoel gekregen dat je met oprechte aandacht bij mij was in het proces. Tijdens de sessie ben je helder en duidelijk. Ik heb de aanwijzingen daarna meerdere malen toegepast. Inmiddels ervaar ik geen nek -en schouderklachten meer door delen van mezelf aan te spreken.

30. kesäkuuta 2025

Nieuwsgierig gemaakt naar IFS

Nieuwsgierig gemaakt naar IFS, dus naar meer verdieping. Mezelf deel laten voelen van een groep gelijkgestemden. Een uitlaatklep voor vragen en ervaringen ... allemaal wel. Ook al verdieping gevonden tijdens maandje fris, wat nieuwe dingen over mezelf geleerd ... eye opener!

1. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin