Chaufføren leverede brændet præcis der, jeg havde beskrevet, selvom jeg havde glemt at flytte de tre cykler, der spærrede for stedet. Chaufføren havde pænt flyttet cyklerne. Fornem service. Brændet vi... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Alt er bare perfekt. Bestilte brænde, fik en sms få dage efter hvor dato samt leveringstidspunktet fremgår. Man kunne vedhæfte billede og en besked til chaufføren om hvor brændet skulle stilles. De... Näytä lisää
Perfekt levering af meget serviceminded chauffør, der gjorde alt det, som var aftalt. Der er nok lidt mindre i tårnene end forventet - ca. 1,54 kubikmeter, men prisen pr. kubikmeter ser alligevel f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ser fint ud og nemt at stable. Absolut skønt at det kunne køres helt til garage, hvor det opbevares. Meget venlig svensk chauffør. Anbefales til alle.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Yhteystiedot
Ruotsi
- ditbrænde.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Mit nye faste sted at købe brænde
Mit nye faste sted at købe brænde. Den den bedste kvalitet jeg har købt hidtil og så til den laveste pris.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Igen en rigtig go levering👊 Sat pænt…
Igen en rigtig go levering👊 Sat pænt ind under halvtaget, så man kan komme rundt om pallen! Træet, ja supper nemt, at tænde op, go brændetid. Vi ses helt sikkert til efteråret 👍👌💪

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Hurtig levering og godt brænde 🔥 dejlig…
Hurtig levering og godt brænde 🔥 dejlig chauffør 🚚er stablet klar til brug 👍

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Hurtig svar på mail samt levering

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Fint tørt brænde og levering inde på…
Fint tørt brænde og levering inde på grunden

Holder hvad de lover!
Holder hvad de lover!
Stiller brændet hvor man ønsker det placeret på grunden.
Brændet er god kvalitet.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
God service og hurtigt levering 👍

Fantastisk god service
Altid god service, en fornøjelse med jeres chauffører

Super godtbrænde
Super godtbrænde. Hurtig og venlig levering .

Hurtig og nemt
Hurtig levering og venlig chauffør, alt ok

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Super hurtig og effektiv levering
Super, hurtigt levering og god service. Savner dog at man kan få dem i 25 cm størrelse, da min brændeovn er lille.
Chaufføren kunne kun tale svensk men det er OK.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Fantastisk service og lækkert brænde
Hurtig levering og FANTASTISK service!
Det er anden gang, jeg bestiller brænde fra jer - og jeg kommer helt sikkert til KUN at bestille fra jer fremover :-)
Jeres chauffører yder en fantastisk service og har begge gange hjulpet med at tage lidt af toppen af brændetårnet, så det har kunne komme ind i min carport. Denne gang var jeg ikke hjemme, men det brænde, der var blevet fjernet fra toppen, lå pænt stablet i den ene side :-) og så er brændet af en super kvalitet.
Kunne jeg give 10 stjerner, så gjorde jeg det!

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Det er meget fint brænde og en meget…
Det er meget fint brænde og en meget venlig levering helt hen til hvor det skal opbevares. Kan anbefales. Tak

God kvalitet
God kvalitet, præcis levering på aftalt plads

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Perfekt levering ind i carporten
Leveres direkt i carporten med et smil

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Brændet er så flot at det næsten er…
Brændet er så flot at det næsten er synd at brænde det. Levering perfekt, blev kørt helt op til havedør så jeg kan nå det fra uden uden at gå ud, det er ca 30 meter til garagen.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Levering som aftalt og en meget venlig…
Levering som aftalt og en meget venlig chauffør.
Brændet er dejligt tørt og i gode reelle stykker.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Kvalitet & service er simpelthen i særklasse
Kvaliteten er i særklasse. Servicen er fantastisk hver eneste gang, og chaufføren er den bedste, sætter brændet helt ind i carporten🙌🏼
Jeg kunne ikke drømme om at købe brænde andre steder.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.