Chaufføren leverede brændet præcis der, jeg havde beskrevet, selvom jeg havde glemt at flytte de tre cykler, der spærrede for stedet. Chaufføren havde pænt flyttet cyklerne. Fornem service. Brændet vi... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Alt er bare perfekt. Bestilte brænde, fik en sms få dage efter hvor dato samt leveringstidspunktet fremgår. Man kunne vedhæfte billede og en besked til chaufføren om hvor brændet skulle stilles. De... Näytä lisää
Perfekt levering af meget serviceminded chauffør, der gjorde alt det, som var aftalt. Der er nok lidt mindre i tårnene end forventet - ca. 1,54 kubikmeter, men prisen pr. kubikmeter ser alligevel f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ser fint ud og nemt at stable. Absolut skønt at det kunne køres helt til garage, hvor det opbevares. Meget venlig svensk chauffør. Anbefales til alle.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Yhteystiedot
Ruotsi
- ditbrænde.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Lever helt op til forventningerne

Perfekt oplevelse
1.gang vi handlede med DitBrænde, og bestemt ikke sidste gang. Det var nemt at bestille, hurtig levering, og en fantastisk flink og hjælpsom chauffør.
Og brændet er er super.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Alle forventninger indfrietNemt at bestille
Nemt at bestille, forventninger med levering indfriet inkl SMS-besked om leveringstidspunkt dagen før, venlig chauffør, levering til ønsket sted og brændet er rigtig godt. Rigtig god oplevelse - hele vejen igennem - TAK!

Min ordre kom som forventet 😊
Min ordre kom som forventet 😊
Og det er en sand fornøjelse at se så flotte træstykker, relle og fine i størrelse..
Gør jo stabel arbejdet meget nemmere, når det ikke er skåret til pindebrænde ..
Er ovenud tilfreds

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Perfekt levering af meget serviceminded…
Der er nok lidt mindre i tårnene end forventet - ca. 1,54 kubikmeter, men prisen pr. kubikmeter ser alligevel fornuftig ud.
Er spændt på at opleve kvaliteten af brændet, når den kolde tid sætter ind, men indtil nu - en god oplevelse.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
God kvalitet brænde også denne gang
God kvalitet brænde også denne gang. Meget serviceminded chauffør.

Godt brænde
Godt brænde, reelt stablet i rame.
Leveret som aftalt

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Hurtig levering og gode stykker brænde

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Han kom præsis 10.00 og kørte brændet…
Han kom præsis 10.00 og kørte brændet helt op det var dejligt
Brændet ser godt ud har ikke brugt det endnu men jeg glæder mig til det der var også optændnings brænde med hele 5 sække tak for det jeg genopstiller gerne igen

Flot/godt tørt bøgebrænde
Flot/godt tørt bøgebrænde , leveret af en god vognmand fik sat det der hvor det var nemt for mig

hurtig levering
en meget hurtig levering og en venlig og imødekommende chauffør.
Helt klart en god oplevelse igen.

TAK :O)
Første gang jeg bestilte træbriketter hos jer! En super god plevelse, som gør, at jeg 100% vil anbefale jer til alle! (og selvføgelig vil købe træbriketter hos næste gang)
Jeres chauffør som kom med 4 paller træbriketter, var sød, venlig og gav mig en 100% kundeservice.

Fint træ
Fint træ, har købt hos ditbrænde.dk før og er godt tilfreds. Jeg søgte træ, der ikke var ovntørret, da jeg dels køber ind til et par år ad gangen og har horisont nok til at det får tid til at lufttørre. Og så synes jeg at leveringen i et net på en palle er en fiks måde at få det leveret på.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Altid lækkert og godt brænde
Altid lækkert og godt brænde. Køber primært birk. Selvom bøgen også er god.

Vastaus yritykseltä DitBraende.dk
Jeg har endnu ikke brugt nogle piller…
Jeg har endnu ikke brugt nogle piller men de ser da gode ud leveringen var super god prisen god.
Ikke sidste gang jeg køber hos Dit brænde 👍

Trustpilot-kokemus