Ik had gisteren dit bedrijfje opgebeld over hoelang het zou duren wanneer het pakketje in belgië was, want ik had deze tegen zaterdag nodig. Deze vrouw zei me rond donderdag moet hij zeker binnen zijn... Näytä lisää
Goede service, en hele leuke kleding. Mijn pakketje was op een ander adres afgegeven. Hier kan Disino zelf niks aandoen, maar hun hebben meteen actie ondernomen en reageerden snel om te kijken waar... Näytä lisää
Perfecte service én topkwaliteit! Elke keer weer verrast door de leuke, nieuwe collecties. Wat een feestje om hier te shoppen! Complimenten aan het hele team – altijd vriendelijk, snel in de communi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
DISINO is hét adres voor iedereen die van fashion houdt! Wij onderscheiden ons door een exclusieve collectie en streven naar de maximale tevredenheid van de klant.
Naaldwijkseweg 11, 2291PA, Wateringen, Hollanti
- 0619967256
- info@disino.nl
- disino.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Altijd leuke kleding en goeie…
Altijd leuke kleding en goeie kwaliteit. Nog nooit teleurgesteld en ook snel geleverd❤️
Snel verzonden en geleverd àlles super…
Snel verzonden en geleverd àlles super netjes verpakt
Zeer tevreden met mijn aankoop
Topservice en leuke mode voor een fijne prijs!
Fantastisch! Leuke en betaalbare mode, op zondag besteld en woensdag al in huis. De communicatie was duidelijk en prettig gedurende het hele bestelproces.
De kleding zit heerlijk en oogt bovendien van goede kwaliteit. Wat het extra bijzonder maakt, is de persoonlijke noot op de factuur. Dat geeft nét dat beetje extra aandacht en maakt het pakketje nog persoonlijker.
Ik ben erg tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!
Fijne webshop
Fijne webshop, snel geleverd! Goed verpakt, lief klein persoonlijk boodschap op de pakbon die zeker gewaardeerd wordt.
Fijne webshop
Fijne webshop, snelle verzending. Kleding valt op maat.
geweldig…💕
Zoals gewoonlijk geweldig…snelle levering en kwaliteit kleding..TOP 💕
Superservice
Superservice! Alternatief aangeboden gekregen omdat de bestelde broek niet aan de kwaliteitseisen voldoet! Daarna heel snel geleverd!
Top service
Top service, en stukje aandacht voor de klant, op de rekening persoonlijke woorden geschreven.
Blouse is precies zo, zoals omschreven en op de foto.
Snel en netjes geleverd.
Super snelle levering en super lief een…
Super snelle levering en super lief een persoonlijke bedankje op de briefje♥️
Hand geschreven boodschap
Op de bon stond een met de hand geschreven boodschap ! Dat kan ik zeer waarderen 👍daarnaastwas de levering ook vlot en soepel verlopen .
Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung.
Heb laarzen besteld en zagen er net zo…
Heb laarzen besteld en zagen er net zo mooi uit in het echt dan op jullie site . Goede pasvorm en super blij mee. Had zelfs briefje erbij met de hand geschreven heel veel plezier ermee. ☺️
Goede service, en hele leuke kleding.
Mijn pakketje was op een ander adres afgegeven. Hier kan Disino zelf niks aandoen, maar hun hebben meteen actie ondernomen en reageerden snel om te kijken waar het pakketje gebleven was. Gelukkig heeft diegene waar het afgegeven was mijn pakketje afgegeven, (paar straten verder op) heb dit meteen aan Disino laten weten.
Bestel hier echt super vaak en ben…
Bestel hier echt super vaak en ben altijd tevreden 🙌 De levering is snel, kleding is mooi van kwaliteit en alles ziet er precies uit zoals op de foto’s.
Bestellen is eenvoudig en het pakje een…
Bestellen is eenvoudig en het pakje een bermuda spijkerbroek werd snel en goed afgeleverd. ben heel tevreden!
Snelle levering en mijn bestelling was…
Snelle levering en mijn bestelling was netjes ingepakt. Mooie kwaliteit kleding. Een zeer tevreden klant, dank jullie wel 🩷
Leuke broek bestelt zit echt top
Leuke broek bestelt zit echt top! Ook had ik per ongeluk het verkeerde adres genoteerd, ze merkte het gelukkig gelijk en hebben me netjes gebeld en geholpen en mijn bestelling kwam denk ik 1-2 dagen daarna gelijk aan! Mooie broeken en een netjes bedrijf.
Snelle levering en goede kwaliteit!
Super snelle levering!
Super snelle levering!, erg blij met de broek. Ik zal zeker vaker bestellen!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.