Discus Dierenspeciaalzaak Arvostelua 1 095

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Saanut 1/5 tähteä

Vorige week 4 vissen gekocht bij de winkel in Krimpen aan de Lek. Binnen een week allemaal dood. Werd geholpen door een zeer onbeschofte medewerker Charlotte Hagens. Totaal niet klantvriendelijk en ze... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Discus Almelo geweldig silke heeft er veel verstand van altijd vriendelijk en probeert je niet iets aan te smeren compliment waard ook voor het andere meisje die we niet zo goed kennen de eigenaar h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In IJmuiden en Velserbroek komen we regelmatig en worden uitstekend geholpen. Zo ook vandaag weer. Onze hond heeft complicaties na zijn castratie. Hij droeg een romper en zo,n grote plastic lampenkap... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had problemen met inloggen, even naar de winkel in Soest gebeld en binnen een paar minuten had ik het hoofdkantoor aan de telefoon. Zeer fijne dame aan de lijn die het probleem helder kreeg en ICT... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Discus is een coöperatieve organisatie met ruim 85 aangesloten dierenspeciaalzaken. Deze Discus winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die met een vooruitstrevende en kritische blik met oprechte liefde voor dieren hun ambities willen waarmaken. De dier- en productkennis is van het hoogste niveau en onze Discus winkels streven naar gezonde en blije huisdieren.

4,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Snelle en nette service

Online een bestelling geplaatst, de volgende dag kon ik het al ophalen in de winkel. Bedankt voor de snelle service! Ook super vriendelijk personeel in de winkel, wist niet dat de winkel daar zat maar ga er zeker vaker heen nu.

25. syyskuuta 2023

Onbeschofte medewerker

Zeer onbeschofte medewerker in Zuidwolde

22. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Discus Dierenspeciaalzaak-logo

Vastaus yritykseltä Discus Dierenspeciaalzaak

Hallo, vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring hebt gehad bij één van onze winkels. We zetten uw klacht door naar de betreffende winkel!

Saanut 1/5 tähteä

Ophalen online bestelling zeer moeizaam

Bij het ophalen van m’n bestelling in de winkel, zei de ene werknemer dat ik hiervoor bij de andere medewerker moest zijn. Deze was op het moment bezig en moest daarom al langer dan gehoopt wachten, omdat ik een bus wilde halen. Toen de medewerker tijd had en ik nogmaals aangaf dat ik een bestelling kwam ophalen, keek hij heel verbaasd. Ik vertelde hem nog dat PostNL het een paar uur geleden bij hen had gebracht, zegt hij: „wij zijn helemaal geen PostNL ophaalpunt“. Nog een keer uitleggen dat het een bestelling van hun is die door PostNL bij de winkel is gebracht. Na heel veel moeite en gedoe, en mijn bus inmiddels ook weg, stond het pakket gewoon achter de toonbank klaar. Ik weet niet wat er moeilijk was om te begrijpen dat ik een bestelling wilde ophalen, maar dit doe ik niet meer, althans niet in de winkel in Almere Buiten.

28. elokuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin