Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan 100 procent anbefale Din Min trafik køreskole, det en rigtig god køreskole med søde kørelærer. Jeg kan helt klart anbefale Huriah som kørelærer, hun var min kørelærer. Hun har været utrolig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God køreskole, med dygtige kørelærer. Fint forløb, du bliver fulgt igennem hele vegne. Kan stærkt anbefalede Din Min trafik - og specifikt Huriah som kører lærer.

Saanut 5/5 tähteä

Min oplevelse hos din min trafik var virkelig god. Jeg satte meget pris på mine køretimer med Najma. Hun var meget tålmodig og meget dejlig at køre sammen med. Hun hjalp meget og jeg havde det sjovt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan varmt anbefale Din Min Trafik. Køreskolen gør sit bedste for at få sine elever trygt igennem. Fantastisk forløb med Jacob som teorilærer og Najma som kørelærer. Najma er utrolig behagelig at k... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Autokoulu
  2. Moottoripyörä-ajokoulutus

Yrityksen kirjoittama

Din Min Trafik ApS er en køre- og trafikskole på Amager, der tilbyder køretimer og teoritimer til bil og MC. Søger du en køreskole for de lidt mere kræsne, er vi den rette skole for dig. Vi har udelukkende tilfredse kunder, og du vælger desuden din egen kørelærer. Desuden har vi stort fokus på at være en personlig køre- og trafikskole, der altid giver sig god tid til eleverne, og du får dermed en god oplevelse allerede fra start.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Den bedste køreskole

Jeg kan helt klart anbefale Huriah som kørelærer, hun var min kørelærer. Hun har været utrolig dygtig og tålmodig. Hun har formået at gøre undervisningen både tryg og lærerig, så jeg altid følte mig klar til næste skridt. Hun gav gode råd og støtte, som virkelig hjalp mig til at blive en bedre og mere selvsikker bilist. Jeg er meget taknemmelig for hun var min kørelærer

21. huhtikuuta 2026

Josefine

Hun var meget tålmodig og meget dejlig at køre sammen med. Hun hjalp meget og jeg havde det sjovt sammen med hende☺️

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole, især min kørelærer Najma. Hun er en meget professionel og struktureret underviser, som virkelig fokuserer på at gøre dig klar til at køre sikkert og trygt på vejene. Hendes måde at undervise på er fantastisk — klar, tålmodig og meget støttende.

God køreskole

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse og anbefaling af Huriah som kørelærer

Hvis du har muligheden for at få Huriah som kørelærer til bil, så tøv ikke med det! Hun går super meget op i sine elever og sender dig ikke op til en køreprøve, hvis ikke du er klar. Hun er meget sød og behagelig, så din oplevelse er god fra start til slut. Min sagkyndig kendte desuden til Huriah og sagde at jeg var heldig for at have fået hende, fordi hun går så meget op i sine elever.

Det eneste jeg vil sige du måske skal være obs. på, at du formentligt kommer til at bruge flere penge på ekstra kørelektioner. Jeg blev lidt overrasket over at jeg skulle have så mange, som jeg endte med, men det er det hele værd, for jeg bestod i første forsøg.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse med køreskolen og kørelæreren (som jeg forresten udelukkende valgte på baggrund af de gode anmeldelser her på trustpilot).

8. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Havde det bedste forløb hos Din Min…

Havde det bedste forløb hos Din Min Trafik fra start til slut! Blev holdt i hånden med alt, og Najma som var min kørelærer kan kun få 5 stjerner! Rolig, og nem at lærer fra. Hun fik mig igennem køreprøven på første forsøg.

21. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan varmt anbefale køreskolen

Jeg kan varmt anbefale køreskolen, din min trafik, da jeg har været virkelig glad for min forløb. Jeg bestod både teori og køreprøven første gang, hvilket helt klart også skyldes de dygtige teori og kørelærer. Specielt kørelæren Najma, har virkelig været god til at svare på teori spørgsmål og har skabt en virkelig god og tryg oplevelse under kørslerne.

28. joulukuuta 2025

Trygt og godt forløb

Havde et rigtig godt og trygt forløb på køreskolen, hvor de meget professionelt guided mig gennem hele forløbet. De kunne svare på alle mine "dumme" spørgsmål og sørgede for at alt blev udfyldt korrekt og sendt de rigtige steder hen. Skønt at nogen hjælper så meget af vejen og tager sig godt af én.
Jeg havde selve køreforløbet med Najma, og har simpelthen været så glad for hele oplevelsen. Gennem det hele var hun sød og rar, og rigtig god til at sørge for en god og tryg stemning i bilen.
Jeg anbefaler virkelig Najma til dig der måske er lidt nervøs for at tage kortet, og gerne vil have en rolig kørelærer som er god til at skabe en tryg atmosfære i bilen.

31. lokakuuta 2025

Anbefaling

Jeg har taget hele mit kørekortforløb hos DinMinTrafik, og jeg kan virkelig anbefale dem. Hele forløbet har været overskueligt og professionelt fra start til slut.

Jeg har haft Najma som kørelærer, og hun er helt igennem skøn. Hun er meget afslappet, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene når der har været brug for det. Det har gjort undervisningen behagelig og givet mig ro og selvtillid bag rattet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg klart vil anbefale til andre, der skal tage kørekort.

17. joulukuuta 2025

En varm anbefaling til Najma!<3

Jeg har været utrolig glad for min kørelærer, Najma. Hun har gennem hele mit forløb hos Dinmintrafik været dygtig, utrolig professionel, forstående og rar at køre med, hvilket hjalp mig trygt igennem køreprøven!

Der er ikke noget, som hun ikke kan hjælpe med, og er desuden fleksibel med tider for kørsel.

En varm anbefaling til Najma!<3

11. joulukuuta 2025

Professionel og støttende køreskole

eg havde en fantastisk oplevelse med DinMinTrafik i København og bestod min køreprøve i første forsøg! Skolen har fremragende kommunikation, alt er klart fra starten, og de følger tæt op med deres elever gennem hele processen.

En særlig tak til min instruktør Najma. Hun er utrolig opmærksom på detaljer og sørger altid for, at man forstår hvert trin fuldt ud, før man går videre. Hendes rolige og støttende undervisningsstil gør kørslen sikker og behagelig, især for begyndere. Takket være hendes vejledning følte jeg mig fuldt forberedt og selvsikker til prøven.

Jeg kan varmt anbefale DinMinTrafik til alle, der leder efter en professionel og støttende køreskole!

10. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan klart anbefale køreskolen Din…

Jeg kan klart anbefale køreskolen Din Min Trafik. Min kørelærer, Huriah, var utrolig sød og tålmodig gennem hele forløbet. Hun formåede at skabe en tryg stemning i bilen og forklarede alting på en måde, der gjorde det nemt.
Der var ingen ventetid, hverken på lektioner eller prøver – så jeg kom godt og effektivt igennem forløbet. Jeg følte mig altid i gode hænder, og det var en fornøjelse at lære at køre bil her.

20. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fremragende motorcykelundervisning og fantastisk instruktør

Jeg tog motorcykelundervisning på denne skole og er meget tilfreds. Personalet arbejder professionelt, og undervisningen er hurtig og overskuelig. Alt er tilrettelagt, så man kan få sit kørekort så effektivt som muligt og samtidig lære alle de nødvendige færdigheder.

Jeg vil især takke min instruktør, Jacob. Han er et godt eksempel på, hvordan en dygtig instruktør skal være: han kender teknikken til perfektion, forklarer roligt og klart, og han har imponerende tålmodighed. Selv når jeg lavede fejl på vejen, formåede han at bevare en positiv atmosfære, hvor man lærer hurtigt og føler sig tryg.

Dagen før min køreprøve foreslog Jacob en ekstra lektion, så jeg kunne friske mine færdigheder op efter en lille pause — det var virkelig hjælpsomt.

Jeg kan varmt anbefale Jacob som instruktør og denne skole som helhed.

25. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Najma- en super dygtig kørelærer!

Da jeg skiftede til din min trafik med Najma som kørelærer havde jeg holdt en lang pause med mit kørekort, heldigvis var Najma forstående og tålmodig og fik hjulpet mig i mål. Jeg fik ovenikøbet en køretime gratis, da jeg var mødt op syg til en køretime og ikke præsterede optimalt.

5/5 oplevelse, virkelig en kørelærer der går op i at man kommer i mål!:)

1. marraskuuta 2025

Spridsrod kompetence!

5 stjerner - både fordi og med det aber dabai, at Jacob ALTID er forsinket. Aldrig har vi begyndt til tiden, altid har han leveret. Han er frem for alt hårdtarbejdende! Han formår at læse dine styrker og svagheder, og så tilpasser han din læring på en vild og præcis måde. Han giver ikke ved dørene, det er ikke hans stil. Han har din ryg, og han vil fama have, at du kører ordenligt, og du lærer at køre godt. Jeg tager aldrig et motorcykelkørekort igen, men hvis jeg skulle, ville jeg være et fjols, hvis jeg ikke benyttede mig af Jacobs kompetence, køreevner, erfaring, charme, integrigritet og fleksibilitet. Lev med resten, sådan er kørelærere, og nok personer ;)

28. lokakuuta 2025

Bedste oplevelse

Jeg har haft den bedste oplevelse hos din min trafik. Jeg har været super glad for min kørelære Huriah og kan helt klart anbefale hende til alle! Huriah er en meget empatisk, tålmodig og pædagogisk lærer, der løser alt din tvivl samt usikkerheder og nervøsitet. Jeg har haft en super tryg oplevelse ikke kun med Huriah men også Christina i kontoret, der har hjulpet med selv mine mindste problemer. Og takket være Jacobs spændende teori timer bestod jeg også første gang. Mest professionelle køreskole på Amager!

22. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Min oplevelse med DinMinTrafik og…

Min oplevelse med DinMinTrafik og kørelærer Nabil

Jeg startede mit kørekortforløb hos DinMinTrafik med Nabil som kørelærer, men endte desværre med at føle mig snydt og meget skuffet.

Efter at have betalt omkring 14.000 kr. for min lovpakke og brugt de inkluderede køretimer, blev jeg hurtigt opfordret til at tage flere og flere ekstra timer, som jeg selv skulle betale for hver gang. I alt endte jeg med at betale over 7.000 kr. ekstra. Der var dog aldrig nogen klar plan for, hvornår jeg skulle op til teoriprøve, eller hvordan jeg skulle komme videre. Det føltes som om, jeg bare blev sat til at køre igen og igen uden nogen plan for at komme videre i mit forløb.

Efter næsten hver køretime fik jeg at vide, at det gik bedre og bedre, og at der var fremskridt, men alligevel blev jeg opfordret til at tage flere timer. Hvis der var noget, vi ikke nåede eller manglede at gennemgå, sagde han bare, at “det tager vi næste gang”. Jeg følte ikke, at jeg kom tættere på at blive klar til hverken teori eller køreprøve.

Jeg oplevede også flere gange, at Nabil overtog styringen meget kraftigt under kørsel og hev hårdt i rattet, hvilket gjorde mig forskrækket og meget usikker bag rattet. Efterfølgende har jeg hørt, at jeg ikke er den eneste, der har haft den oplevelse. Det er virkelig ubehageligt, især når man prøver at lære og har brug for tryghed og tillid til sin kørelærer.

Alt i alt føler jeg, at min tillid blev udnyttet, og at forløbet manglede både struktur, ærlighed og respekt for mig som ny elev. Jeg ville ønske, jeg havde valgt en køreskole, der tog eleverne mere seriøst og faktisk hjalp dem med at nå målet. I stedet for bare at forlænge forløbet og tage flere penge undervejs, uden nogen klar plan for forløbet.

1. elokuuta 2025
Din Min Trafik-logo

Vastaus yritykseltä Din Min Trafik

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at dit forløb ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil gerne præcisere, at der har været dialog undervejs i forløbet, og at vi har haft løbende kontakt omkring både progression og dine oplevelser. I den forbindelse blev der også talt om økonomi og forventninger til forløbet.

Ekstra kørelektioner tilbydes altid på baggrund af en faglig vurdering af elevens niveau og prøveklarhed, og det er til enhver tid elevens eget valg, om man ønsker at tage dem. Vi gør opmærksom på priser og vilkår på forhånd, og afholdte kørelektioner kan desværre ikke refunderes, hvilket også blev oplyst i dialogen.

Vi kan ikke genkende billedet af, at elever bevidst holdes tilbage uden plan. Vores mål er altid, at elever kommer sikkert og effektivt videre mod prøve, men tempo og behov kan variere meget fra elev til elev.

I forhold til din oplevelse under kørsel vil vi gerne understrege, at sikkerhed altid har højeste prioritet. En kørelærer kan i enkelte situationer være nødt til at gribe ind for at undgå fare, men det skal naturligvis ske på en måde, der opleves tryg. Hvis dette ikke har været din oplevelse, tager vi det alvorligt og følger op internt.

Vi respekterer naturligvis, at du har valgt at fortsætte dit forløb andetsteds, og vi beklager, hvis dine forventninger ikke blev indfriet hos os.

Tak for din feedback. Den er vigtig for os og indgår i vores løbende arbejde med kvalitet og kommunikation.

Mvh Din min trafik

God energi og lærerige

Jeg startede til kørekort her og det var en super god oplevelse. Teori lærerne Huria og Jacob havde altid sindssygt god energi og vildt lærerige. Min kørelærere Najma var super forståelig og god til at lære mig hvordan man rigtigt køre bil. Jeg bestod køreprøven og teori prøven i første huk takket være dem.

Kan stærkt anbefale jer køreskolen.

6. lokakuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin