Dinejulekugler Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Bestilte 2 julekugler med stregtegning af min mor og min svigerfar. Ud fra billedet på hjemmesiden så det flot ud. De to kugler jeg får tilsendt ligner noget min datter på 5 år har tegnet - det er små... Näytä lisää

Det gik rimeligt hurtigt fra jeg bestilte til jeg modtog min jule kugle- dog var den ikk så stor som jeg troede, men fin 👍

Pakken kom hurtigt Dog ligner portrættet på kuglen virkeligt dårligt den kendte Oplevelsen ændret til meget positiv grundet hurtig respons og interesse for at løse problemet. Ny kugle med... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Efter lidt kontakt besvær som hurtig…

Efter lidt kontakt besvær som hurtig blev løst har vi i dag fået de flotteste julekugler leveret og sågar en ekstra med i sendingen- kan på det varmeste anbefales - men husk at bestille i god tid da det er et lille firma med få ansatte 🎄🎄🎄🎄

29. marraskuuta 2025

Utydelig

Jeg synes de er meget utydelig mine 2 kugler.Man skal kigge rigtig godt efter,for at se der er et motiv.Jeg tænker,at motivet måske ville træde mere frem,med en mørk kugle.
Når det så er sagt,og man får kuglen meget tæt på,så er det lavet godt.

19. marraskuuta 2025

De kom hjem som de skulle

De kom hjem som de skulle, og det er til en god pris og en god tanke. Problemet er at de julekugler man kan personliggøre er meget utydelig i de billeder der bliver sat ind, der skal en lommelygte til for at man kan se hvad der er på dem

8. joulukuuta 2024

Ingen respons fra firmaet

Det er 12 dage siden, at jeg har bestilt, og fået en ordrebekræftelse, men der er ikke sket noget siden. Jeg har skrevet til firmaet pr mail, for at høre på ordrestatus, men der kommer intet svar.
Det er for sløvt!

12. elokuuta 2025

Alt alt for lang ventetid.

13. kesäkuuta 2025

Kære Kristina Haurholm Olsen,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af, at du har haft en lang ventetid på din ordre. Vi er en sæsonpræget webshop, hvor aktiviteterne er mere begrænsede uden for højsæsonen. I sommerperioden er vores produkter pakket væk, og derfor kan det tage lidt længere tid at finde og pakke ordrene.

Vi beklager, at ventetiden har været længere end forventet, og vi arbejder på at forbedre vores leveringstider, selv udenfor højsæsonen. Vi håber, du vil overveje at give os en ny chance i fremtiden, når vi er i vores højsæson og kan tilbyde en hurtigere service.

Vi sætter pris på din feedback, og tak for din tålmodighed.

Med venlig hilsen
Dinejulekugler.dk

Kære Dinejulekugler!

Kære Dinejulekugler!
Havde egentlig helst ikke haft kommentarer på Trustpilot, men det er åbenbart vejen at gå.
Synes I har et rigtig fint produkt, men jeres kvalitetskontrol er virkelig dårlig.
Skrev en besked på messenger, fik svar fra jeres Elf-lignende team inden for få sekunder, at I ville svare hurtigst muligt, og blev ønsket en rigtig glædelig jul.
Stadig intet svar.
Super ærgerligt. Jeres produkt er virkelig sjovt, og pris venligt
Mange hilsner Helle Gejl

28. marraskuuta 2024

Pakken kom hurtigt

Pakken kom hurtigt

Dog ligner portrættet på kuglen virkeligt dårligt den kendte

Ny kugle med korrekt billed lavet og fremme i løbet af få dage

Kære Susanne Gravesen

Vi er kede af at høre om din utilfredshed, og vi ønsker virkelig at hjælpe dig med at finde en løsning. Vi har desværre ikke modtaget nogen direkte henvendelse fra dig tidligere, og derfor har vi sendt dig en e-mail for at høre, hvordan vi kan gøre tingene bedre.

Vi er klar til at hjælpe dig og finde en løsning, der gør dig tilfreds. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få ordnet dette hurtigt.

Med venlig hilsen,

Får leveret en julekugle

Får leveret en julekugle. Men har betalt for både extra skrift, holder osv. Og de svarer ikke på mail.
Øv

Kære Katrine Bruhn

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse. Vi har først set din e-mail nu, da den desværre havnede i vores spamfilter. Vi forstår din frustration, og vi har rettet op på fejlen.

Vi har sendt dig en mail med information om, at vi sender en ny kugle med rettelser samt de manglende ting.

Vi håber, at dette vil løse situationen, og tak for din tålmodighed. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Henrik

Synes billederne snyder en del

Synes billederne snyder en del. Det er ikke lige så tydeligt på kuglerne hvad der er tegnet/malet som på hjemmesiden. Så lidt skuffet på den front men derudover vildt sjovt at kunne bestille med Olsen banden.

God oplevelse

Bestilte julekuglen Jeg fik mandlen 2024, der gik meget få dage, så var den i hus. Godt pakker ind, og rigtig flot. Glæder mig til at se hvem der vinder den 🥰

9. marraskuuta 2024