dinApoteker.dk Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Har i dag oprettet mig på dinApoteker.dk. For at bestille receptpligtig medicin, skal man indtaste sit cpr-nummer. Det har jeg nu forsøgt ca. 10 gange. Hver gang modtager jeg denne besked: "Der er... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for første gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... Näytä lisää

Man kan ikke rette i mængde i indkøbskurven. Ikke så overskueligt mht recepter. Indkøbskurven blev tømt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke søges frem på... Näytä lisää

Bestilte online med hjemmelevering - pris 45 kr. Tre dage senere lå pakken i postkassen med en ekstra portoregning på 100 kr. fordi pakken var underfrankeret. Som online-biks bør man sgu da have... Näytä lisää

1. Verkkoapteekki
  2. Apteekki

Tietoja yrityksestä dinApoteker.dk

din Sundhed - din Medicin dinApoteker.dk

Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale døgnet rundt.

Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.

Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale døgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.

Hos dinApoteker.dk samarbejder en række apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik

Skulle dit lægemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du søge på tværs af alle apotekslagrene. Så behøves du kun at søge et sted.

Vi lægger løbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskørhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig levering og gode priser og…

Hurtig levering og gode priser og udvalg.

12. joulukuuta 2022

Hej Marit
Tak for den fine anmeldelse. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang - og måske også nogen du kender.

Fremragende!

Hurtig levering og suveræn service! A+

14. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä dinApoteker.dk

Hej Amir. Tak for den superfine anmeldelse. Dejligt at høre det hele fungerer. Mvh Peter, dinApoteker.dk

Vi var åbenbart løbet HELT tør for…

Vi var åbenbart løbet HELT tør for Benylan 2.8 mg/ml på hele Nordsjælland.
Så jeg var mega glad for I kunne hjælpe.
Nemt at bestille og hurtig levering.

11. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä dinApoteker.dk

Sikke da noget. Godt at vi kunne hjælpe. Når du handler på dinApoteker.dk kigger du ned i +90 apotekers varelagre. Derfor er der en god sandsynlighed for vi kan hjælpe dig. Og der er da lidt Benylan endnu. God bedring.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

I sendte en personlig besked med

I sendte en personlig besked med, omkring rød trekant mærkning.

5. joulukuuta 2022

Hej Arne.
Godt at du fik pakken og har læst vores lille besked. Og har du spørgsmål til medicin, sundhed og sygdom er vi klar til at svare på både chat, telefon og mail.

Jeg er tilfreds med Din Apoteker

Jeg er tilfreds med DinApoteker. Jeg har fået min medicin efter 3 dage og det er fint for mig. Jeg kunne ikke tage til apoteket i vores område pga. Jeg er syg.

28. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä dinApoteker.dk

Hej Zaialidan. Tak for din fine anmeldelse. God bedring. Vi håber du snart er rask igen.
Normalt vil vi kunne levere din bestilling inden for 1-2 hverdage.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Jeg har ikke fået de varer jeg har…

Jeg har ikke fået de varer jeg har bestilt en af dem er i blister og jeg har bestilt dem i æske bøtte nu vil jeg bare gøre opmærksom på . I kunne have ringet til mig hvis i ikke havde dem i bøtter. derfor kun 3 stjerner
9/3-23 har jeg handlet med din apoteker og denne gang fik de rigtige varer så 5 stjerne til den gode service

30. marraskuuta 2022

Hej Lis
Tak for din anmeldelse. Det skal vi have kigget på. Vil du ikke ringe til os i morgen inden for åbningstiden 9-17.
Vær opmærksom på at dit navn og medicin er synlig for alle. Jeg vil anbefale dig at rette din anmeldelse og fjerne medicinens navn.

))))

very fast delivery, I liked everything

29. marraskuuta 2022

Thanks a lot!
Best regards
DinApoteker, Camilla

Super hurtig levering og meget fin…

Super hurtig levering og meget fin håndtering af ordren 👍🏻👍🏻

28. marraskuuta 2022

Hej Lars
Tak for din super fine anmeldelse. Dejligt din ordre kom hurtigt frem og den var som forventet :)
Mvh DinApoteker, Camilla

Hurtig levering og varen er som…

Hurtig levering og varen er som forventet

27. marraskuuta 2022

Hej Kurt :)
Tak for din anmeldelse
Dejligt at høre at din ordre kom hurtigt frem til dig og at den var som den skulle være.
God søndag og advent 🌲

KÆMPE ANBEFALING!

KÆMPE ANBEFALING herfra!
Lavede to ordre ved en fejl, da jeg ved min første bestilling havde glemt nogle vare. Dejligt at de kunne sende det hele i en pakke. 😊
Nem og overskuelig hjemmeside, skøn service og hurtig levering 👍

24. marraskuuta 2022

Kære Thinin :)
Tak for din super fine anmeldelse!
Vi er glad for at du synes om vores service og hjemmeside.
God søndag og 1. advent 🌲
Mvh DinApoteker, Camilla

I havde dem på lager thi hi… mange…

I havde dem på lager thi hi… mange piller var jo ellers i restordre

25. marraskuuta 2022

Hej Anne :)
Tak for din anmeldelse.
Ja desværre er en del lægemidler i restordre i øjeblikket men dejligt vi kunne hjælpe dig :)
God weekend.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt, god pris
Køber der igen

24. marraskuuta 2022

Hej Karin :)
Tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for din ordre kom hurtigt frem :)
God weekend!

Hurtigt - effektivt

Bestilte lusemiddel, der var udsolgt alle andre steder.
2 dage senere, var det leveret.
Super!

18. marraskuuta 2022

Hej Niels.
Tak for din anmeldelse.
Vi er glad for at høre at du er tilfreds.

Usympatisk firma

Har forældre, der er meget afhængige af hjælp og blev af hjemmeplejen bedt om at købe en medicin kasse med lås. Den bestilles ved dinapoteker.dk og leveres til forældre, hvorefter det viser sig, at der allerede er indkøbt en sådan. Vi har med ældre demente mennesker at gøre og der går lidt tid, før jeg får besked.
Forsøger at returnere den ubrugte medicinkasse til firmaet og forklarer dem sammenhængen. De nægter at tage den retur, da de 14 dages fortrydelsesret er overskredet. Magen til usympatisk drevet firma skal man vist lede længe efter. Der handler vi aldrig igen.

12. kesäkuuta 2022

Der gik ikke mere end 20 timer fra…

Der gik ikke mere end 20 timer fra ordren blev lagt til pakken ankom. Så ankom den endda med små prøver af creme og et personligt kort. Jeg havde ikke høje forventninger da Din Apoteker kun har 1,9 stjerner. Men de fortjener simpelthen +10 stjerner fra mig. TAK

9. syyskuuta 2022

Bestilte i fredags med 2-3 dages…

Bestilte i fredags med 2-3 dages levering. Denne fredag stadig ikke kommet. Har skrevet og spurgt men stadig ikke noget medicin eller afsendelses status. Men pengene blev trukket straks. Chat ser ikke id til at virke. Har prøvet flere gange.

19. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä dinApoteker.dk

Hej. Den bestilte varer er i restordre i hele landet. Derfor har vi skulle samle produkter sammen fra flere apoteker og det har taget længere tid end lovet. Det beklager vi. Til gengæld har vi i dag kunne sende varer til dig. Pengene trækker vi ikke før dine varer afsendes, men din bank kan reservere et beløb på din konto.
Vi håber varen ikke er i restordre ved næste bestilling, så pakken kan komme hurtigt afsted.

ingen levering

bestilt medicin torsdag, fredag ringer jeg spørger hvorfor det ikke er kommet.
beskeden var vi sender det nu og så har du det sener i dag, og nu er det Lørdag aften kl.19,00 det ikke kommet endnu.

13. elokuuta 2022

Hej Michael
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af det har taget lang tid for dine varer at komme frem. Vi modtager din ordre torsdag aften efter vores deadline. Derfor sendes dine varer først fredag aftalt over telefonen. PostNord leverer normalt lørdage til privatadresser. Vi ved desværre ikke, hvorfor det ikke skete i dette tilfælde. Varerne bliver leveret i dag mandag med PostNord.
Med venlig hilsen Peter