Heerlijke stof, past precies en top kwaliteit. Reageerde ook binnen 1 dag toen ik van kleur wilde veranderen. Top service
Pakketje heb ik snel mogen ontvangen. Heb 2 stuks besteld en ze zijn van goede kwaliteit. Ze komen netjes aan in verpakking. En verder goede service.
Perfecte pasvorm, goed rekbaar, t voelt als een trainingspak terwijl je zakelijk kleed. Ook topservice en snelle levering.
Yrityksen kirjoittama
Dimozi – Crafted for the Elegant. Dimozi is een opkomend merk dat draait om representatie en uitstraling. Wij geloven dat kleding een verlengstuk is van je persoonlijkheid: strak, zelfverzekerd en tijdloos. Met hoogwaardige materialen en een moderne pasvorm creëren we stukken die klasse ademen en tegelijk comfortabel zijn.
Hollanti
- Info@dimozi.com
- dimozi.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
De website is overzichtelijk en bestellen ging makkelijk
Mijn pakketje werd netjes verpakt geleverd en de kwaliteit is top. Ik had een klein vraagje over de maat en kreeg direct een vriendelijk antwoord van de klantenservice. Betrouwbare webshop ik bestel hier zeker opnieuw als de wintercollectie komt!
aanrader
goede kwaliteit staat me perfect. was ook snel bezorgd
De kwaliteit van de kleding bevalt me…
De kwaliteit van de kleding bevalt me heel erg, blij hiermee!
Tevreden
Heel erg tevreden met mijn Dimozi outfit! Goeie kwaliteit en straalt echt iets uit.
Top kwaliteit en snel geleverd!
Top kwaliteit en snel geleverd!
Perfecte kwaliteit
Tijdje geleden besteld en zit perfect. Na het wassen ook gewoon perfecte kwaliteit.
Perfecte kleding
Perfecte kleding, kwam snel binnen en de maat was helemaal goed. Het is je geld zeker waard
Top service
Pakketje kwam snel binnen en top…
Pakketje kwam snel binnen en top kwaliteit. 👊
Top kwaliteit en service
Goede service en kwaliteit
Goede service, heel professioneel en ze hebben me goed geholpen. Kleding top kwaliteit.
Perfecte pasvorm
Top service
Top service, komt afspraken na. snelle levering en goeie kwaliteit
Top ervaring
Super snelle levering, pasvorm is perfect en goed rekbaar!! Ik kom zeker nog terug om te bestellen
Topkwaliteit
Oprecht Topkwaliteit, levering heel soepel ook en krijg ook vaak de vraag van waar ik het heb gehaald.
Goede ervaring gehad met Dimozi
Goede ervaring gehad met Dimozi. Bestelling kwam netjes aan en de kleding zag eruit zoals op de foto’s. Levering duurde exact zoals verwacht. Klantenservice reageerde vriendelijk toen ik een vraag stelde.
Trainingspak zit erg comfortabel
Trainingspak zit erg comfortabel, hele goeie kwaliteit en mooie kleur
Zeer tevreden
Super service . Prijs kwaliteit verhouding goed. Snelle levering.
Top!
Een paar dagen geleden hier mijn eerste bestelling gedaan, techsuit en een shirt, fitting en kwaliteit is gewoon top; kan ik niks op aanmerken. Levering ging ook vlekkeloos en snel trouwens! Ook zeker een mooi gebaar dat ze je een 10% korting meegeven voor je volgende bestelling.
Zeker aan te raden!