Banner for Dimsum Reizen

Dimsum Reizen Arvostelua 534

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Samen met de mensen van Dim-Sum hebben we een prachtige reis naar Japan uitgestippeld. Alles ging goed, petje af voor de organisatie en de Japanse organisatie. We konden zorgeloos genieten van de d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Reis op maat voor 2 personen naar Rajasthan India met uitbreiding Varanasi en Jim Corbett nationaal park was tot in de puntjes verzorgd. Niet enkel werden we opgewacht aan de luchthaven, maar ook bij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze reisagent Vera was zeer kundig en heeft ons enorm geholpen met het samenstellen van een mooie rondreis door China. Ze was persoonlijk betrokken en heeft ons veel tips gegeven. Dit heeft er voor g... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We hebben prachtige natuurparken gezien en mooie lodges gehad. De treinreizen hadden we niet willen missen. De slaaptrein naar Delhi vanuit het Noorden was een belevenis. Het was heel fijn dat er... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä
  2. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Bijzondere reizen naar Azië en het Midden-Oosten, sinds 2000 Reizen is voor ons meer dan alleen vakantievieren. Het gaat om verwondering, contact en beleving. Al sinds 2000 organiseren wij met hart en ziel volledig individuele maatwerkreizen naar de mooiste, meest verrassende en afgelegen plekken van Azië en het Midden-Oosten. Geen standaardpakketten, maar persoonlijke reizen die helemaal zijn afgestemd op uw wensen. Onze reisspecialisten zijn echte kenners met jarenlange ervaring in hun eigen regio's. Ze denken mee, inspireren en regelen alles tot in de puntjes. Van route en verblijf tot excursies en lokaal vervoer. Zo kunt u zorgeloos op pad en reizen zoals u dat zelf het liefst doet. Wij houden van pure ervaringen. Slapen in een kleinschalig boetiekhotel, een streetfoodtour met een local, wandelen door rijstvelden of reizen per hogesnelheidstrein. Dat ziet u terug in al onze reizen. Authentiek, comfortabel en met aandacht voor mens, cultuur en natuur. Laat u verrassen door onze kennis, betrokkenheid en passie. Samen maken we van uw reis een onvergetelijke belevenis.

Waarom Dimsum Reizen?

Yrityksen kirjoittama

Persoonlijk, uniek en met zorg samengesteld
Al onze reizen zijn geheel op maat samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten in nauwe samenwerking met onze lokale partners en op smaak gebracht met bijzondere, vaak unieke activiteiten
Individuele reizen met zorg geregeld
Onze individuele rondreizen zijn tot in detail verzorgd, zodat u zorgeloos kunt genieten. U reist op uw eigen tempo, met de vrijheid van maatwerk en de zekerheid van een strakke organisatie.
Kleinschalig en duurzaam
We kiezen bewust voor lokale beleving en reizen buiten de gebaande paden. Onze accommodaties zijn kleinschalig, vaak boutique hotels of eco-lodges, met aandacht voor duurzaamheid en sfeer
Origineel en op maat
Geen standaardpakket, maar een reis die 100% bij u past. Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreid gereisd in “hun” landen en kennen de bestemming van binnenuit. Ze denken met u mee, geven persoonlijk advies en stellen een route samen die aansluit op uw wensen, interesses en reisstijl.

Gratis reisadvies gesprek online!

100% maatwerk, Buiten de massa, persoonlijk en volledig ontzorgd

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Albanië-Montenegro-Noord Macedonië

Voortreffelijk geregeld. De organisatie had voor onze balkan reis op hele bijzondere plekken een hotel of huisje geboekt. Op het vliegveld van Tirana werden we opgewacht door een contactpersoon die ons naar de huurauto begeleidde van waaruit de reis naar Montenegro ging. De kers op de taart was het gepersonaliseerde boekje met tips over de plaatsen en landen die we bezochten.

5. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste familie Hendriksen-Varsseveld, Hartelijk dank voor je prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat uw Balkanreis zo goed bevallen is. Het is ons doel om elke reis speciaal en onvergetelijk te maken, en het lijkt erop dat we dat voor u hebben kunnen doen.
Bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn bij een volgende avontuur!

Alles was fijn geregeld.Van

Alles was fijn geregeld.Van
Vliegtickets tot treinreis en chauffeurs/gids en er werd goed meegedacht met onze wensen.
Nogmaals bedankt en wij komen zeker bij jullie terug.

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste H.S., fijn dat we voor u zo van betekenis hebben kunnen zijn. Wanneer u weer toe bent aan de volgende reis, staan we uiteraard weer paraat voor u! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

geweldige reis Laos en Cambodja

Wij hebben een hele mooie en perfect georganiseerde reis naar Laos en Cambodja gehad. Op voorhand was de communicatie heel duidelijk en werd er volledig met onze wensen rekening gehouden. Alle transporten ter plaatse (vlucht, auto en trein) waren perfect en zeer comfortabel georganiseerd. De hotels waren stuk voor stuk aan te raden: gezellig, een leuk zwembad waar mogelijk en goed gelegen. Kortom, wij zijn heel tevreden en hebben prachtige herinneringen aan onze reis!

1. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste Séverine, wat goed om te lezen dat u zo'n fijne tijd heeft gehad tijdens uw reis. Hopelijk kunnen we in de toekomst net zo'n mooie reis voor u verzorgen.

Saanut 5/5 tähteä

Alles was goed geregeld en heldere…

Alles was goed geregeld en heldere informatie vooraf

28. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste Mei-Sook en Gert Jan, goed om te horen dat alles helder voor u was en u een goede reis heeft gehad. We helpen u in de toekomst graag weer bij een volgende reis. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Saanut 5/5 tähteä

In goed overleg is onze reis naar…

In goed overleg is onze reis naar Indonesië samengesteld. Ter plekke klopte alles.

28. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste Hans, hartelijk dank! We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Prima!

Prima reisorganisatie regelen alles vlot na een aanvraag.
Diverse keren mee gereisd en nooit klachten gehad.

1. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste Bob, hartelijk dank voor uw review. Hopelijk kunnen we u snel weer helpen bij een volgende mooie reis.

Saanut 5/5 tähteä

Al meerdere keren via Dimsum op reis…

Al meerdere keren via Dimsum op reis geweest en het bevalt iedere keer weer. Ze blijven verrassen met originele kleinschalige accommodaties en prachtige routes. Mijn laatste reis naar Georgië was ook weer tot in de puntjes geregeld. Sowieso is dat echt een prachtig land met heerlijk eten en uitmuntende wijnen.

10. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste Barry, goed om te horen dat u telkens weer bij ons terug komt voor een mooie reis en dat dat ook deze keer goed weer in de smaak is gevallen! We helpen u in de toekomst graag weer verder met een volgende avontuurlijke reis.

Saanut 5/5 tähteä

Reis was helemaal naar onze wensen opgesteld

Dimsum heeft goed naar onze wensen geluisterd, zodat onze reis naar Montenegro precies voldeed aan wat we graag wilden. Fijn contact gehad met de medewerkers, goede tips gekregen. De reisbescheiden kregen we op tijd en het reisschema was duidelijk. De accommodaties die werden aangeraden waren super, vooral die in Virpazar en Perast!

29. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste, Fijn om te horen dat u zo'n fijne reis naar Montenegro heeft gehad. Hopelijk kunt u hiervan nog lang nagenieten en mogen we u in de toekomst weer helpen bij uw nieuwe reisplannen!

Reis naar Sri Lanka

Na meerdere reizen samen te hebben gemaakt dit jaar voor het eerst met onze 5 jarige zoon naar Azië. Gezien Dimsum al jaren onze go-to reisorganisatie is ook deze reis naar Sri Lanka bij hun geboekt. Door de kennis van het land en goede contacten op locatie hebben ze wederom een fantastische reis samengesteld zonder dat dit te zwaar of vermoeiend was voor onze zoon.

29. huhtikuuta 2024

Beste Roald,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat we ook ditmaal zo voor u van betekenis hebben kunnen zijn en uw 5-jarige zoon ditmaal ook onderdeel kon zijn van dit avontuur. Goed om te horen dat de reis zodanig was samengesteld, dat u samen op zijn tempo alles konden beleven.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige reis naar Vietnam gemaakt…

Prachtige reis naar Vietnam gemaakt samen met mijn vriendin! Dimsum is een prettige organisatie die ons van alles heeft ontzorgd en ons op prachtige plekken heeft laten komen, waar we anders zelf niet aan hadden gedacht! Zou zeker nog eens boeken.

6. toukokuuta 2024

Beste Wouter,
Hartelijk dank voor de lovende woorden! Prettig om de horen dat u zo'n fijne reis heeft gehad. Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals ondersteunen bij het samenstellen van een andere reis.

Maatwerk en persoonlijk

Dim Sum pakt reizen groots aan. Deze reisorganisatie geeft aan 100% maatwerk en kleinschalig waar het kan. En dat klopt, groots in kleinschalig reizen. We hebben een reis geboekt naar Japan en werden van A tot Z begeleid. Geen vraag teveel, altijd even vriendelijk. Er was ook direct duidelijkheid over de kosten, geen verrassing achteraf. De reis was goed georganiseerd, alles klopte, hotels, traditionele overnachtingen en tempel beleving. Er zit nog steeds het reisgevoel en zelf ontdekken van het land in, niet alles is voorgekauwd, je vult je eigen dagen, heerlijk om dit individueel te ervaren. Ze doen wat ze beloven.

6. kesäkuuta 2024

Beste Lenie,
Bedankt voor uw prachtige review! Wat geweldig om te horen dat uw reis naar Japan zo'n succes was. We hopen dat u nog lang kunt nagenieten van uw reis en dat we u in de toekomst nogmaals van dienst mogen zijn voor een nieuwe, bijzondere reiservaring! Met vriendelijke groet, Team Dimsum reizen

Saanut 3/5 tähteä

Ik zal Dimsum niet aanraden, Tenzing was beter

Ik zal Dimsum niet aanraden. Ik heb 2 mailtjes van hen gekregen met het verzoek een review te schrijven, dus hier volgt deze. Het zijn aardige mensen, maar we hebben niet het gevoel gehad met kundige mensen te werken. Op weinig van onze vragen werd adequaat geantwoord. We hebben drie contactpersonen gehad. De reispapieren kregen we pas 2 dagen voor vertrek in de brievenbus . Voor onze Japan reis werd een lokale operator gebruikt waardoor het telkens over veel schijven ging en je het gevoel had beter direct met BOJ te kunnen werken. We reisden met twee families los van elkaar. Beide kregen duizenden euro te dure vliegtickets , 1 familie zelfs, ondanks uitdrukkelijk eis van niet, een ticket met 2 x overstappen geadviseerd, zodat we uiteindelijk zelf onze ticket hebben uitgezocht. Gids Frank in Tokyo raden we niemand aan, de andere gidsen waren prima. Ons hotel in Ariake lag ver weg van alles in een asfalt jungle. Wel dicht bij de nieuwe vismarkt, maar de oude vismarkt in Kanazawa hadden ze beter kunnen adviseren. De treintransfers waren eenmaal met 4 en eenmaal met 8 minuten overstap, dus we hebben gerend, maar toch een trein gemist. onze transfer op Tokio airport was een verschrikking die 2 uur duurde, terwijl de hotelbus, die er ook was ons in 20 minuten bij het hotel kunnen brengen. Onze ervaring met Tenzing was 10 x beter. Die adviseerde ook proactiever en had wel bijzondere activiteiten standaard in onze eerdere Japanreis. Onze kookworkshop was een tegenvaller. Het werd gegeven door een Amerikaan Max ipv een autochtone Japanner en niet bij een familie thuis, maar in een appartement dat hij voor dit werk huurde. Goede punten waren Iiyama, de andere hotels en de transfer naar Osaka airport met prive chauffeur.

10. toukokuuta 2024

Beste meneer van de Vusse,
Hartelijk dank voor uw feedback, dit is altijd nuttig voor ons. Spijtig te lezen dat u niet tevreden bent over de organisatie van uw reis naar Japan. Onze levensader is juist een zorgeloze reis te organiseren die voldoet aan uw verwachtingen samen met onze partners in Japan. Wij zullen u per e-mail uitnodigen voor een belafspraak om samen na te gaan waar het fout ging en waarom. We hopen dan van u te horen. Mocht u daar geen prijs meer op stellen dan is dat uiteraard ook prima. Hartelijk dank bij voorbaat!
Met vriendelijke groet Dimsum Reizen.

Taiwan reis.

Rondreis in Taiwan was goed geregeld, flexibel en een hele goede ondersteuning van de plaatselijke agent. De reis is voor ons aangepast in verband met da aardbeving een week ervoor maar ook dat is prima geregeld. Kortom gewoon professioneel en goed.

28. toukokuuta 2024

Beste meneer de Graaf,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de organisatie en flexibiliteit van uw rondreis in Taiwan. We streven er altijd naar om onze reizigers de best mogelijke ervaring te bieden, zelfs na onverwachte situaties zoals een aardbeving. We zijn blij dat onze plaatselijke agent u goed heeft kunnen ondersteunen en dat alles naar wens is verlopen. Nogmaals dank voor uw complimenten en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Dimsum reizen

Goed georganiseerde reis

Goede communicatie, prachtige reis. Alles was goed geregeld.

26. huhtikuuta 2024

Beste Vanessa,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u een fijne reis heeft gehad en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet,
Team Dimsum Reizen

Top reisorganisatie!

Goede reisdocumenten en reisbescheiden, meedenken, snel reageren op mails/telefoontjes. Top!

22. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We hopen dat u fijn kunt nagenieten van uw reis en dat we in de toekomst weer een mooie reis voor u mogen organiseren. Met vriendelijke groet,
Team Dimsum reizen

Saanut 4/5 tähteä

Reis naar Zuid-Korea in twee weken

We hebben van tevoren veel informatie gekregen om ons op de reis naar Zuid-Korea te kunnen oriënteren. Zowel in onze eigen reisbeschrijving als in de gids met extra info over het land die we toegestuurd kregen via de mail. Daarnaast hadden we een aantal excursies toegestuurd gekregen die we hebben geboekt. Aanraders; fietsexcursie door Seoul en Kookworkshop bij Min thuis in Busan. Verder is de metro goed te doen in heel Korea met een kaart die je overal kunt kopen en opladen. Dim-Sum had onze binnenlandse reizen geregeld en de overnachtingen. Dit waren mooie hotels vaak centraal gelegen. Achteraf zeggen we wel dat dit een volle reis was voor 2 weken. Terugkijkend zouden we nu Jeju-do eruit halen zodat je in de 3 steden meer tijd had en minder reisdagen waardoor het niet zo vol was. En op Jeju is het handig om te weten dat als je daar een excursie boekt eigenlijk alles nog maar vanaf de hoofdstad vertrekt. Een auto si echt wel prettiger en handiger hoewel er wel openbaar vervoer is. Oh en ook een aanrader is om een honkbalwedstrijd te bezoeken in Seoul of Busan. Goedkoop maar vertier voor 10. Echt een feest!

27. huhtikuuta 2024

Beste Frederike,
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u een mooie reis vol leuke excursies heeft gemaakt en bedankt voor de feedback omtrent het wat volle programma, hier gaan we zeker naar kijken. Hopelijk tot snel!
Met vriendelijke groet, Team Dimsum reizen

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over onze reis naar…

Zeer tevreden over onze reis naar Korea. Onze vragen over aanpassingen aan de reis werden goed beantwoord en de informatie was compleet en overzichtelijk. Aanrader!

12. toukokuuta 2024

Beste JP,
Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw reis naar Korea. We zijn blij deze reis voor u te hebben mogen organiseren en hopen u in de toekomst weer te helpen bij de organisatie van een mooie reis naar Azië, het midden Oosten en/of de Balkan! Met vriendelijke groet,
Team Dimsum reizen

Saanut 5/5 tähteä

Dimsum heeft precies gedaan wat wij…

Dimsum heeft precies gedaan wat wij wilden: wij gaven aan wat we wilden zien en zij zorgden voor tickets, reserveringen, routebeschrijvingen, etc etc. Het vervelende werk werd ons dus uit handen genomen zodat wij konden genieten van onze vakantie in Japan.

4. toukokuuta 2024

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van uw vakantie in Japan. Hopelijk kunt u nog lang nagenieten van uw mooie reis. Wij helpen u graag weer bij uw volgende reis! Met vriendelijke groet, Team Dimsum Reizen

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige en afwissende reis!

Goede ontvangst door lokale agent en goed bereikbaar via de app. Mooie en afwisselende route. Uitstekende hotels en comfortabele auto. Ik zou ook de kuststeden Durres en Vlore toevoegen aan de route, dit is qua afstand goed te doen. Genoten van de prachtige natuur en steden. Leuk om in twee weken drie landen te bezoeken.

1. huhtikuuta 2024

Beste Ronald,
hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u een mooie reis door de balkan heeft gemaakt en bedankt voor uw tip om Durres en Vlore toe te voegen aan de reis, wij gaan hier zeker naar kijken! Hopelijk kunt u nog lang nagenieten van uw ervaringen. We helpen u in de toekomst graag weer met een mooie reis! Met vriendelijke groet, Team Dimsum Reizen

Prima!

Prima organisatie van alle tickets. Tevens professionele en realistische uitleg. Hulpvaardig.

18. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dimsum Reizen

Beste Frederik, hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat uw reis zo naar wens was en dat we daaraan hebben kunnen bijdragen. We helpen u graag in de toekomst weer met een reis! Met vriendelijke groet, Team Dimsum Reizen

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin