Di Lusso Scents Arvostelua

1. Kynttiläkauppa
  2. Sisustusliike
  3. Maustetoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Di Lusso Scents is een luxe lifestyle merk wat verschillende geur artikelen aanbiedt. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijke producten zijn wij ons ook bewust van het milieu. Zo proberen wij ook hierin ons steentje bij te dragen. Wij richten ons op het bedenken en produceren van zowel Geurkaarsen, Geurstokjes, Roomsprays, Waxmelts, Amber/Geur blokjes & Kaarsenzand.

Erinomainen

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Topkwaliteit geuren voor elke ruimte

Ik ben ontzettend tevreden over de producten! Zowel de autogeurtjes, roomsprays als geurkaarsen zijn van hele goede kwaliteit en hebben stuk voor stuk een heerlijke, luxe geur.

De autogeurtjes zorgen ervoor dat mijn auto altijd fris en aangenaam ruikt, zonder dat de geur te overheersend is. Precies goed in balans en blijft ook lang hangen.

De roomsprays werken direct en geven mijn huis meteen een frisse en gezellige sfeer. De geurkaarsen maken het helemaal af: ze branden mooi en verspreiden een warme, rustgevende geur die lang blijft hangen.

Je merkt echt dat er aandacht is voor kwaliteit en beleving.

Absoluut een aanrader!

3. huhtikuuta 2026

Absolute aanrader!

Ik begon ooit met één autogeur van Di Lusso om het gewoon eens uit te proberen. Inmiddels wil ik niets anders meer! Mijn auto, huis en zelfs mijn kantoor ruiken standaard naar hun heerlijke geuren. De kwaliteit is top, de service is snel en de geuren zijn echt uniek. Ik haal alles wat ik nodig heb qua geurproducten nu bij Di Lusso. Absolute aanrader!

7. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Na toch vele auto geurtjes van…

Na toch vele auto geurtjes van verschillende merken te hebben geprobeerd is dit toch echt het neusje van de zalm.

Je ruikt het veel langer in de auto dan een gemiddelde wat er op de markt te koop is, en daarbij het is zeer sjiek en zodoende geven wij onze klanten bij elke auto die ze van ons afnemen 1 cadeau.

Wij hebben nu een geurmachine op proef voor onze 1200 m2 showroom en dat bevalt ons zeer goed en wordt ook goed opgevangen door de klanten. Wij hebben nr 4 aroma in de machine zitten en die bevalt ons meer dan prima.

Zeer vriendelijk personeel, en de directie is zeer meedenkend.

Dank jullie wel en tot volgende week

31. toukokuuta 2025

Kaarsenzand

Ik had nog nooit van kaarsenzand gehoord totdat ik het bij Di Lusso Scents tegenkwam, maar ik ben helemaal fan geworden!
Een mooi en veilig alternatief voor gewone kaarsen. Zeker een aanrader! En snelle verzending!

11. tammikuuta 2025

Gewoon top!

Echt superblij weer met m’n bestelling! De geurstokjes, kaarsen, autoparfum en zelfs het kaarsenzand zijn allemaal stuk voor stuk top. Alles ruikt gewoon heel lekker en ziet er ook nog eens mooi uit. Geen actionkwaliteit. Echt mijn standaardadresje voor leuke cadeautjes en tis ook eigenlijk altijd een succes. Damigella is sowieso m’n favoriet en die geur blijft ook heel lang hangen. Levering was ook prima: netjes verpakt en snel binnen.

1. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een geur wat je blijft ruiken 😍

Al een paar keer besteld, ben helemaal weg van de kwaliteit. Heb verschillende dure merken in huis gehad maar deze kwaliteit overtreft alles. Waar je bij andere merken vaak de geur al niet meer ruikt na 2 weken, blijf je de geuren van Di Lusso wel ruiken.

8. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! Uit de buurt blijven. Wacht al 3 weken op mijn bestelling! geen reactie van de klantenservice. directeur is ook al bekend van andere oplichtingspraktijken

7. maaliskuuta 2025
Di Lusso Scents-logo

Vastaus yritykseltä Di Lusso Scents

Beste Gaby,

Wat vervelend om te horen. Zou u mij uw contactgegevens kunnen toesturen zodat ik z.s.m. het probleem op kan lossen? Dit kan naar het volgende e-mailadres gestuurd worden: info@dilusso-scents.com

Bij ons is er namelijk niks bekend over een openstaande bestelling van geuren.

Graag horen wij van u.

Team Di Lusso Scents

Goede kwailteit geurtjes

Goede kwailteit geurtjes, en de amberblokjes zijn geweldig! Voor iedereen een aanrader qua elk soort geurtje voor thuis ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen

17. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin