1. Verkkomarkkinointipalvelu

Yrityksen kirjoittama

Premium educatie voor iedereen die een e-learning bedrijf wil starten en groeien voor meer vrijheid, winst en plezier.

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Zeer goede ervaring met DBC

Zeer goede ervaring met DBC. Stonden klaar voor ons met lastige casussen. Even een belletje, mee denken enzovoort. Werd zeer gewaardeerd en zeker ook een aan te raden partij als je als bedrijf wilt groeien die verstand heeft van zaken!

27. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Wij liepen vast op een bepaalde omzet

Wij liepen vast op een bepaalde omzet en kregen het niet opgeschaald. Robin en Floris hebben ons naar het volgende level gebracht. Mis je een stukje kennis en sturing dan zijn deze mannen de juiste keuze voor je. Je mag mij berichten als je vragen hebt. Ik ben oprecht eeuwig dankbaar we hebben zoveel van die gasten geleerd. Dit alles gebruiken we nog steeds. We hebben nog steeds regelmatig contact en ze zijn altijd bereid ons te helpen met vraagstukken.

21. elokuuta 2024

Top service

Top service deze mannen weten waar ze het over hebben. Ze hebben ons enorm geholpen we zijn ver over onze doelen gegaan.

21. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Een onmisbare partner voor elke onderneming die wil groeien!

Dankzij de expertise van Digital Business Club hebben we onze content creatie naar een nieuw niveau getild, wat resulteerde in duizenden organische views en een toename in leads en klanten. Hun strategische begeleiding en waardevolle tips hebben ons niet alleen geholpen met betere content, maar ook met het opschalen van onze business. Een onmisbare partner voor elke onderneming die wil groeien!

19. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende Expertise en Resultaatgerichtheid bij Digital Business ClubNa een teleurstellende ervaring met een…

Na een teleurstellende ervaring met een grote agency, waarbij we veel geld betaalden voor juniors die niet de gewenste resultaten konden behalen, zijn we op zoek gegaan naar een partij met echte expertise in sales funnels.

We wilden gekwalificeerde leads genereren via video-advertenties op META, gecombineerd met een landingspagina en een uitlegvideo. Aangezien ons product complex is, was duidelijke uitleg essentieel.

Robin en Floris van Digital Business Club hebben binnen vier weken een volledig werkende funnel opgeleverd. Ze hebben ons echt ontzorgd en het volledige proces uit handen genomen.

Dit hebben ze voor ons gedaan:

1. Schrijven van advertentie scripts.
2. Opstellen van een bedrijfs- en productuitlegvideo.
3. Bouwen van een landingspagina in onze merkstijl.
4. Op locatie opnemen van de video's.
5. Bewerken van de video's, inclusief visuele aanpassingen en ondertiteling.

Binnen vier weken zagen we dagelijks tussen de 12 en 15 gekwalificeerde leads binnenkomen.

Daarnaast hebben Robin en Floris ons ook geholpen met het recruiten van twee sales toppers. Dankzij hun netwerk hebben we snel een sterk team kunnen opbouwen.

Robin en Floris zijn proactief, deskundig, altijd bereikbaar en – het allerbelangrijkste – ze leveren resultaat.

13. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin