Misleidend laat men je iets tekenen dat achteraf een contract voor 8 jaar blijkt te zijn. In die tijd is de dienstverlening bagger, de service belabberd en de kosten steeds hoger en hoger. Contra... Näytä lisää
Ze leggen je vast met langjarige contracten en de prijzen blijven toch stijgen. Ik wilde ons nummer overzetten naar de nieuwe eigenaar van ons bedrijf en ook dat ging 10 x mis! Drama! Ook claimen ze... Näytä lisää
Oplichter Radar krijgt van mensen door heel het land klachten binnen over het ICT-bedrijf Digihero. Verkopers deden zich voor als KPN-medewerkers en leggen opzegboetes op van duizenden euro’s bij men... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
We hebben de absolute drive om te strijden voor het kleine MKB, zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun vak. We zijn dé alles-in-één ICT-partner voor het (kleine) MKB. En daar zijn we trots op! We helpen onze klanten in goed partnership en op een persoonlijke manier aan de best denkbare standaard ICT-pakketten. Zonder zorgen, met perspectief en betaalbaar. Een landelijke dekking met moderne en hoogwaardige ICT-producten geeft ons een stevige positie in de huidige markt. Schouder aan schouder zorgen we samen met de ondernemer voor een zekere toekomst.
Van Nelleweg 1, 3044BC, Rotterdam, Hollanti
- 010 30 60 000
- info@digihero.nl
- digihero.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Goed contract gekregen
Goed contract gekregen, met Delta Fiber was het contact niet heel goed dus wilde ik verder kijken en via digihero een goed maandbedrag samengesteld voor internet televisie en telefonie( iets hoger dan delta maar wel met glasvezel 1000/1000)

Troep.
Alleen maar oplichterij waar ik helaas ben ingetrapt in hun domme verkooppraatjes paar jaar geleden. Vaak ligt het internet eruit, wat zeer vervelend is als je een zaak hebt en afhankelijk bent van een pinautomaat. Eerst waren de monteur kosten en rijkosten gratis, nu kost het opeens geld zonder dat het van te voren word aangegeven. De monteur is niet eens 5 minuten langs geweest en je betaald volle tarief ervoor!!! Je kan beter naar Odido of KPN gaan, krijg je betere prijs en betere service. Het word ook duurder zonder enige aankondigen. Ik had al een klacht gemeld bij ze over de extra kosten en ze hadden me korting aangeboden maar daar is uiteindelijk niks van gekomen...

Niet doen oplichters
Niet doen oplichtersssssss
Oplichters
Oplichters
Graag die bedrijf dicht ik ga ook een aangifte doen komen nooit op afspraak
Die bedrijf moet dicht

WAARCHUWING DIGIHERO OPLICHTERS!!!!!!!
WAARCHUWING DIGIHERO OPLICHTERS!!!!!!!
Digihero heeft mijn oude provider niet opgezegd wat wel in het contract stond dat dit gedaan zou worden. Dit grapje koste mij uiteindelijk na maanden op en neer mailen €275,00
Nu had ik stroomuitval en na een bezoek van de monteur, die gelijk wist wat er aan de hand was (door de stroomuitval gaat er iets kapot in het zwarte kastje met 3 lampjes) dus er werd een nieuw kastje opgehangen en ze sturen uiteindelijk een rekening van €217,90 Dus bij iedere stroomuitval mag ik de kosten voor een slecht werkend product van Digihero betalen.
Schandalig hoe dit bedrijf met zijn klanten omgaat. Bekijk ook het programma Radar van 15 april 2024
1 oktober 2024
Nadat ik het bovenstaande review had geplaats werd ik uiteindelijk na veel op en neer mailen netjes gebeld en werd er na overleg een kwijtschelding gegeven over het bedrag van €217,90.
Met natuurlijk de belofte dat ik mijn review zou aanpassen. Dus bij deze ook de goede dingen mogen zeker vermeld worden.
Ik heb nu een vaste contactpersoon gekregen voor als er zich weer problemen voordoen maar laten we hopen dat dit niet meer gebeurd.

Vastaus yritykseltä Digihero
Dit is de meest vreselijke bedrijf om…
Dit is de meest vreselijke bedrijf om mee samen te werken. Ze lichten je op waar je bijstaat. Houden zicht niet aan het contract terwijl zij jou dwingen om je aan het contract te houden. Pas er voor op! ze zijn bij radar geweest en de positieve recensie die je leest zijn door eigen medewerkers geschreven.
Afschuwelijk bedrijf!
Afschuwelijk bedrijf!
Niet mee in zee gaan!
Door misleiding en valse informatie zit je er aan vast.
Bijna onmogelijk om op te zeggen.
Bah, heel erg!
Je verlaagd jezelf als je voor dat bedrijf wilt werken!

Vastaus yritykseltä Digihero
Heel slecht bedrijf met enkel…
Heel slecht bedrijf met enkel geldwolven in dienst. Maanden geen internet, oude niet beëindigd terwijl dat wel in het contract staat. Allerlei services, ook van derden, waar ik niet om vraag maar toch moet betalen. Een kleine 4 jaar geleden zou het glasvezel er binnen een paar maanden zijn, duurde echter meer dan 3 jaar en dan hebben ze ook nog het lef de prijs te indexeren.

Opgepast OPLICHTING
Uiterst bijzonder dat dit soort bedrijven mogen bestaan en niet aangepakt worden voor misleiding en oplichting. Voorheen Belcentrale en door alle negativiteit heet het nu Digihero.
Dus over een tijdje weer een andere naam...
Tegenwoordig moet je nooit ingaan op telefonische benadering en bij aan de deur.
Zeg altijd nee stuur maar mail en hang op.
Kijk uit wat je aan de telefoon zegt. Liefst gewoon direct ophangen. En nooit ergens voor tekenen! ook niet voor bezoek-bevestiging! LET HIER ECHT OP!
Je zou je toch moeten schamen dat je als medewerker voor dit bedrijf werkt.
Eigenaar heeft wel meer van dit soort malafide bedrijfjes.
Er valt weinig aan te leveren zoals je vraagt omdat we niet in zee gaan met digihero. Denk dat de vele reviews het duidelijke beeld wel goed beschrijft

Stel oplichters
Stel oplichters, geen zaken mee doen!!
Zie aflevering Tros Radar 15 april 2024. Ze komen binnen voor glasvezel, maar je krijgt een veel te duur contract voor standaard internet. Wanneer Digihero door misleiding een handtekening van je hebt, wordt je geknipt en geschoren.
Prutsclub is het
Prutsclub is het. Onze zaak is al weken telefonisch onbereikbaar(!) en dit geldt idem voor het internet. Loze beloftes en keer op keer weer nieuwe problemen. Hard naar een andere aanbieder toe!
Mijn nieuwe zaak in Etten leur heb…
Mijn nieuwe zaak in Etten leur heb compleet alles genomen. Alleen camera nog niet geplaatst maar ze hebben gezegd word over 2 weken gedaan. Wel internet en pin gemaakt en werk goed.
Alles in 1 contract genomen
Alles in 1 contract genomen. Met glasvezel is het aanzienlijk stabieler. Hele aardige monteurs.
Overgegaan op glasvezel
Overgegaan op glasvezel. Via digihero was dit zo geregeld. De monteur op locatie heeft mij alles netjes uitgelegd en ik begreep nu eindelijk waar het om ging. Glasvezel werkt echt stukken sneller. Na aansluiting duurde het even voordat de wifi goed werkte maar dit kon op afstand verholpen worden.
1 ster is al te veel
1 ster is al te veel! Vreselijk bedrijf, hoe kan dit bedrijf nog bestaan?!
Agressief aan de telefoon op basis van leugens
Doen zich voor aan aangewezen partij van kpn om glasvezel voor mkb te implementeren. Een afspraak was verplicht, de enige beperkte keuze die ik had was het tijdstip. Ze moesten natuurlijk wel in de buurt zijn.
Daarna meteen kpn gebeld, kon via hen ook gewoon geregeld en aangesloten worden. De enige toegevoegde waarde dat Digihero ertussen zit is denk ik dat ze er wat aan verdienen. Kwamen totaal niet klantvriendelijk over. Meer als een oplichtersbende.
Slechte service en 0 oplossing gericht bij klachten
Update 21-8
Weer een kleine week verder en nog geenszins een geboden oplossing van Digihero. Zelfs geen tijdelijke oplossing geboden waarbij de bedrijfsschade zo minimaal mogelijk zal blijven. 1 Ster is al teveel als waardering!
Update;
Na een slechte review is reageren ineens heel snel wel mogelijk, gelukkig eindelijk een pad naar een oplossing... zou je denken. Router vervangen, kabels vervangen. Advies; verzoek om sneller internet aan de provider, dan zijn er geen problemen meer (het internet is/was prima, maar de Wifi werkt niet meer). Monteur weg; nog steeds geen werkende wifi. Daarbij; ook ineens telefonisch niet meer bereikbaar. Na telefonisch contact met Digihero blijkt dit natuurlijk niet aan hun te liggen.... Maar tot op heden nog steeds niet opgelost. Vragen naar een klachtenprocedure en hoe op te zeggen worden stelselmatig genegeerd (tot nu toe).
----------
Sinds enige weken geen wifi meer op mijn werklocatie. Meermaals contact gehad en tot op heden geen enkel initiatief van Digihero om dit op te lossen. Afschuiven is tot op heden het enige wat gedaan wordt. Eerder reeds problemen gehad met telefonie, ook daar onnodig lang moeten wachten op een oplossing. Recent ook een opslag aan kosten doorgevoerd voor iets waar mijn bedrijf niet aan hoeft te voldoen. Dit corrigeren kan alleen als je vanuit de klant actie onderneemt. Zelfs hun eigen afspraken nakomen lukt niet, meneer, we nemen morgen contact met u op...... Moet nog gebeuren.
Liegen, bedriegen en agressief! Alles wat je niet wilt..
Agressieve benadering aan de telefoon en op locatie. Komt een monteur die gelijk een contract wilt laten ondertekenen, omdat kpn in Breda niet meer ondersteund wordt over enkele maanden! Totale waanzin natuurlijk! GROTE OPLICHTERS, enige samenvatting en waardering die ze waard zijn! Bahh.. je zou er maar voor werken!
Een slechte ervaring.
Een slechte ervaring.
Ik heb soms het gevoel dat ik met de oplichters te maken heb
Internet voor 364 € per maand .
Absoluut niet aan te raden.
Pas op voor dit bedrijf bekend van…
Pas op voor dit bedrijf bekend van programma kassa. Onder valse voorwendselen hangt dit bedrijf je aan de hoogste boom