Min kone og jeg tog en beslutning, om en god renovering af vore hus, som er betalt ud. Vores Bank er trods 20 års venskab, ikke vore bedste ven, så vi afsøgte hele internettet, og fandt forskellige ak... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hej, Mange tak for jeres service. Min oplevelse med DigiFinans har generelt været positiv. Processen med at få lånet var forholdsvis hurtig og gennemsigtig, og jeg fik de nødvendige oplysninger på... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig godt oplevelse super hjælp med det jeg havde brug for 👍 , men det kunne være rart hvis man vidste hvad for et nummer i ringer fra da man bliver tæppe bumpet med opkald fra de forskellige sam... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var hurtig at får svar ved ansøgning uden problem , meget hjælpsom mennesker og hurtigst svar og dem (medarbejde er rigtig god til at guides kundernes behov i forhold til økonomien . Uden problem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
DigiFinans er din sammenligningstjeneste for lån. Søg om lån for mellem 25.000 – 400.000 kr. uden sikkerhed. DigiFinans.dk hjælper dig med at finde de bedste lån og samlelån. Søg om lån via DigiFinans.dk - vores tjeneste er gratis, sikker og hurtig.
København, Tanska
Hurtig eksekvering af lånet. Behagelig telefonsamtale. Styr på detaljerne. I virker seriøse og ærlige.
Såe..jeg anbefaler jer gerne til mit relativt store netværk, hvor tillid og respekt er nøgleværdier om noget!!!
I ønskes god medvind.

Vastaus yritykseltä DigiFinans
Fra vi søgte på et lån , til vi blev godkendt gik der kun et døgn,og vi blev derefter kontaktet af digiFinans vedrørende vores andre lån.
De vil gerne give et tilbud på bedre lån hvis det var muligt
Super professionelt

Vastaus yritykseltä DigiFinans
Mega hurtig og meget god rådgivning

Vastaus yritykseltä DigiFinans
Mie mi-au fost de mare ajutor…
După ce am aplicat pe cont propriu,am primit doar raspunsuri negative(ceva nu faceam bine),dar cu ajutorul unui consultant am reusit!

Vastaus yritykseltä DigiFinans
jeg synes det var en god service og rådgivning om de gode tilbud man kunne vælge og det gik så hurtigt det var jeg meget glad for

Vastaus yritykseltä DigiFinans
Er stavnsbundet til deres forsikring - fordi långiver via lov kræver samme betingelser øv øv øv

Vastaus yritykseltä DigiFinans
Tak for hjælpen til at finde den rigtige lån

Vastaus yritykseltä DigiFinans
Det gjorde opringning og samtalen med en meget flink herre.
Flere valgmuligheder og hurtig sagsbehandling.

Vastaus yritykseltä DigiFinans
Jeres vedvarende reminder, så vi fik taget os sammen og prøvede

Hi All,
I'm so respect for your good company regarding my loan 30,000 dkk,
its help me a lot due to my current financial issue and I looking forward your kind support in future as well.

Vastaus yritykseltä DigiFinans
Det gik som jeg havde håbet. ikke kun fordi jeg fik et lån. Men der var en som ringede og hjælp med de sidste spørgsmål. som jeg ikke kunne finde ud af på stående fod ( Skat og boligstøtte).