DigiFinans Arvostelua 2 086

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Min kone og jeg tog en beslutning, om en god renovering af vore hus, som er betalt ud. Vores Bank er trods 20 års venskab, ikke vore bedste ven, så vi afsøgte hele internettet, og fandt forskellige ak... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej, Mange tak for jeres service. Min oplevelse med DigiFinans har generelt været positiv. Processen med at få lånet var forholdsvis hurtig og gennemsigtig, og jeg fik de nødvendige oplysninger på... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Virkelig godt oplevelse super hjælp med det jeg havde brug for 👍 , men det kunne være rart hvis man vidste hvad for et nummer i ringer fra da man bliver tæppe bumpet med opkald fra de forskellige sam... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var hurtig at får svar ved ansøgning uden problem , meget hjælpsom mennesker og hurtigst svar og dem (medarbejde er rigtig god til at guides kundernes behov i forhold til økonomien . Uden problem... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hintavertailusivusto
  2. Lainaa tarjoava yritys

Yrityksen kirjoittama

DigiFinans er din sammenligningstjeneste for lån. Søg om lån for mellem 25.000 – 400.000 kr. uden sikkerhed. DigiFinans.dk hjælper dig med at finde de bedste lån og samlelån. Søg om lån via DigiFinans.dk - vores tjeneste er gratis, sikker og hurtig.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Hurtig eksekvering af lånet

Hurtig eksekvering af lånet. Behagelig telefonsamtale. Styr på detaljerne. I virker seriøse og ærlige.
Såe..jeg anbefaler jer gerne til mit relativt store netværk, hvor tillid og respekt er nøgleværdier om noget!!!
I ønskes god medvind.

10. tammikuuta 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

😍Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige service og behagelige samtale. Vi sætter stor pris på din anbefaling og tillid. Tak for dine pæne ord og gode feedback!😍

Professionel hjælp

Fra vi søgte på et lån , til vi blev godkendt gik der kun et døgn,og vi blev derefter kontaktet af digiFinans vedrørende vores andre lån.
De vil gerne give et tilbud på bedre lån hvis det var muligt
Super professionelt

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

😁Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige behandling af din låneansøgning. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores professionelle service og tilbud om at hjælpe med at forbedre dine lånevilkår.😁

Mega hurtig og meget god rådgivning

Mega hurtig og meget god rådgivning

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og god rådgivning. Tak for din positive tilbagemelding!🤩

Saanut 5/5 tähteä

Mie mi-au fost de mare ajutor…

Mie mi-au fost de mare ajutor…
După ce am aplicat pe cont propriu,am primit doar raspunsuri negative(ceva nu faceam bine),dar cu ajutorul unui consultant am reusit!

11. tammikuuta 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Thank you for your 5-stars! ⭐⭐⭐⭐⭐

🌺 We’re happy to hear that our consultant was able to help you succeed after your previous applications. We truly appreciate your trust and are glad we could assist you.🌺

Fast and really easy

5. tammikuuta 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Thank you for your review! ⭐⭐⭐⭐⭐

😇We are happy to hear that you found it easy and quick to obtain a loan.😇

Saanut 5/5 tähteä

Great doing business with you

Thanks for helping

⭐⭐⭐⭐⭐ Thank you for your 5-stars! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩Thank you for your positive feedback. We are happy to hear that we were able to help you.🤩

Saanut 5/5 tähteä

jeg synes det var en god service og…

jeg synes det var en god service og rådgivning om de gode tilbud man kunne vælge og det gik så hurtigt det var jeg meget glad for

5. tammikuuta 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🍀Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og rådgivning omkring vores tilbud. Vi er også glade for, at ekspeditionen var hurtig! 🍀

Tak for ihærdig hjælp og god service

Tak for ihærdig hjælp og god service

2. tammikuuta 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for dine 5-stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🌸Vi er glade for at høre, at du oplevede ihærdig hjælp og god service. Mange tak for din positive tilbagemelding!🌸

Keep up the good work!

2. tammikuuta 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Thank you for your review! ⭐⭐⭐⭐⭐

🥰Thank you for your kind words! We truly appreciate your feedback and will continue to do our best.🥰

Hurtig service 👍

Tak for hjælpe og godt nytår👍

30. joulukuuta 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🥳 Vi er glade for, at du oplevede vores service som hurtig og god. Godt nytår til dig også! 🥳

Saanut 1/5 tähteä

Er stavnsbundet til deres forsikring

Er stavnsbundet til deres forsikring - fordi långiver via lov kræver samme betingelser øv øv øv

31. joulukuuta 2025

Hej Lars,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med os, i forbindelse med oprettelsen af en forsikring.

Jeg har forsøgt at kontakte dig telefonisk for at høre nærmere om situationen, da jeg kan se, at du stadig har en aktiv forsikring gennem os. Jeg vil meget gerne forstå, hvad der er sket siden da, så vi kan finde en god løsning sammen.

Hvis du ønsker at afmelde din forsikring, er du meget velkommen til at ringe tilbage til os på +45 70 60 57 30 eller sende en mail til kundeservice@digifinans.dk.

Venlig hilsen,
Sophia / Sambla & Digifinans

Ok ok ok ok ok

Ok ok ok ok ok

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

♥️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback, det betyder meget for os.♥️

Fin og hurtig lån

Fin, hurtig og nem lån

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for dine 5-stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🌞 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og oplevede det som værende hurtigt og nemt! 🌞

Saanut 5/5 tähteä

En gode hjælpe til at finde den rigtige lån

Tak for hjælpen til at finde den rigtige lån

19. joulukuuta 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🙏 Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde det rigtige lån. 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Det gjorde opringning og samtalen med…

Det gjorde opringning og samtalen med en meget flink herre.
Flere valgmuligheder og hurtig sagsbehandling.

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

😇 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med opkaldet fra os. Vi er også glade for, at du oplevede flere valgmuligheder og hurtig sagsbehandling. Tak for din positive feedback! 😇

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

18. joulukuuta 2025

⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din positive anmeldelse ⭐⭐⭐⭐

😊👏Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.👏😊

Jeres vedvarende reminder

Jeres vedvarende reminder, så vi fik taget os sammen og prøvede

21. joulukuuta 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

💪 Vi er glade for at høre, at vores påmindelser hjalp jer med at tage initiativ. Tak for jeres positive tilbagemelding; det betyder meget for os. 💪

✨ Tak for jeres tillid, og for at vælge Digifinans! ✨

Fik en rigtig god service

Fik en rigtig god service

17. joulukuuta 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er meget taknemmelige! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din låneansøgning, og at du modtog god service.🤩

Excellent service 👏 👍

Hi All,
I'm so respect for your good company regarding my loan 30,000 dkk,
its help me a lot due to my current financial issue and I looking forward your kind support in future as well.

11. joulukuuta 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Thanks for the 5-stars! ⭐⭐⭐⭐⭐

Thank you very much for your kind words and for taking the time to share your experience. We’re happy to hear that the loan was helpful during your financial situation.

We truly appreciate your trust in our company. We look forward to supporting you again in the future whenever you need us.

✨ Thank you for your trust and for choosing Digifinans! ✨

Saanut 4/5 tähteä

Det gik som jeg havde håbet. Ikke kun fordi jeg fik lånet

Det gik som jeg havde håbet. ikke kun fordi jeg fik et lån. Men der var en som ringede og hjælp med de sidste spørgsmål. som jeg ikke kunne finde ud af på stående fod ( Skat og boligstøtte).

12. joulukuuta 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

😎Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med dine spørgsmål om skat og boligstøtte. Tak for din positive feedback, vi sætter stor pris på den 😎

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin