DIETA PIRATA Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Mało kiedy piszę opinie, ale tutaj muszę. Zamówiłam dietę na łącznie 15 dni. W dwa dni otrzymałam dietę z dodatkiem w postaci włosa (długi czarny), niektórych posiłków nie dało się zjeść, pieniądze... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Częste niezgodności podanych ilości np. białka, zważone, sprawdzone Mało urozmaicone posiłki, mimo opcji "wybór menu" te same zestawy do wyboru, na minimum 10 dni, które można wybrać, powtarzają si... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dieta Pirata jak na swoją cenę jest zupełnie przyzwoita. Posiłki nie zawsze są smaczne ale zawsze są urozmaicone. Jestem na diecie od miesiaca i efetkty są widoczne. Waga leci w dół. Jeżeli ktoś jest... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Korzystam z Diety Pirata od miesiąca. Była to moja pierwsza styczność z tą firmą oraz pierwszy raz próbowałem obiadów z diety pudełkowej. Obiady były syte, kalorie policzone dzięki czemu mogłem bez pr... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ruoka- ja juoma-pitopalvelu
  2. Ateriapalvelu
  3. Elintarviketuottaja
  4. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  5. Painonpudotuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

DIETA PIRATA to smaki z całego świata dla poszukiwaczy niskich cen. Zostań Piratem i przestań przepłacać! Nad jakością i smakiem Diety Pirata czuwa zespół profesjonalistów – Super Chefów, którzy wcześniej opłynęli cały świat, a doświadczenie zdobywali na królewskich galerach, gdzie serwowane były najlepsze dania i trunki. To oni w pocie czoła stworzyli okrutnie smaczne menu, które sprawi, że zamienisz swój śmiertelnie nudny catering na nasz – pełen niespodziewanych i różnorodnych smaków! Rozpocznij swoją przygodę z cateringiem Dieta Pirata i odkryj smakowite i zdrowe posiłki, które pozwolą Ci osiągnąć Twoje cele żywieniowe. Nasza ekipa doświadczonych kucharzy i dietetyków stworzyła wyjątkowe menu, które połączą smakowitość z wartościami odżywczymi. Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, miłośnikiem ryb, czy preferujesz tradycyjną kuchnię, mamy dla Ciebie rozwiązania dopasowane do Twojego gustu.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super smaczne jedzonko

Super smaczne jedzonko, świeże składniki dobrej jakości. 5 zrównoważonych posiłków pomaga wytrwać w postanowieniu - nawet w tłusty czwartek 😅(dieta odchudzająca).
Dostawa zawsze na czas, wszystko dobrze i szczelnie zapakowane.

27. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Dieta odchudzająca/ 5 posiłków

Dieta odchudzająca/ 5 posiłków. Z dostawami nie było żadnego problemu, zawsze było na czas. Jeśli były lekkie opóźnienia ( jeden raz przez śnieg, otrzymałam smsa i dostawa dotarła przed śniadaniem). Ogólnie bardzo fajne posiłki, zrównicowane, mało co się powtarzało. Nieprzepadam za niektórymi daniami a u nich były całkiem smaczne. Dietą plus treningami w miesiąc uzyskałam swój cel. Polecam

6. tammikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Jedzenie dobre ale dostawy to jakiś…

Jedzenie dobre ale dostawy to jakiś żart. Połamane pudełka dieta powieszona na płocie zamiast pod drzwiami zamoczone jedzenie bo kurier nie potrafi pod dachem zostawić. Rozumiem jakby to się raz zdarzyło ale połamane pudełka i wyciekające jedzenie to standard raz na tydzień

20. helmikuuta 2025

Mega dieta

Mega dieta, korzystałem z innych firm ale zawsze mi coś nie odpowiadało aż trafiłem na pirata. Już wykupiona dieta na cały luty. Polecam

30. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Dobre jedzonko

Jedzenie dobre, dostawy z samego rana. Nigdy nie było czegokolwiek niepożądanego w posiłkach. Myślę, że mogę polecić :)

29. tammikuuta 2025

Zamawiam kolejną dietę …

Zamawiam kolejną dietę …. :)
Jestem bardzo zadowolona 😀 trafili w moje kupki smakowe, oprócz tego nie mam wzdęć brzucha.. posiłki sa bardzo świeże i solidnie wykonywane.

30. tammikuuta 2025

Dieta odchudzająca 1500kcal

Dieta odchudzająca - 1500kcal. Zamówiłam na cały miesiąc bez weekendów, nie jestem zbyt zadowolona. Duża powtarzalność, w szczególności jak chodzi o dania z kurczakiem - wszystkie prawie tak samo smakują. Niestety 2 razy coś było nie tak z jedzeniem, puree kwaśne i jaglanka ala monte (którą wcześniej jadłam i było ok) też zostawiała na języku dziwną cierpkość i zapach nie był zbyt ciekawy. Mam wrażenie, że kalorie bywają przekłamane w niektórych posiłkach. Jak do połowy pełne, małe pudełeczko może mieć 500 kcal? Niektóre posiłki naprawdę smaczne ale mimo wszystko nie polecam, będąc u konkurencji na tej samej kaloryce, czułam się mniej głodna i była większa różnorodność.

23. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Zaczełem przygode z dietą u pirata to…

Zaczełem przygode z dietą u pirata to mój pierwszy dzień i już się zawiodłem na obiad mam kurczaka w sosie śmietankowym z boczkiem wszystko było by ok gdyby nie to że ryż jest twardy nie dogotowany jak to jesz to aż cie zapycha w gardle mało apetyczne na szczęście wziołem diete na próbe 3dni jak tak gotują to nie będę żałował

7. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Większość posiłków jest naprawdę…

Większość posiłków jest naprawdę smaczna, cena jest adekwatna. Jedyne ale za co odejmuję gwiazdkę to dania z sosem pomidorowym, prawie wszystkie zawsze zbyt pikantne, zupełnie jakby kucharz miał problem z doprawieniem dania i po prostu zrobił je na ostro.

Ogólnie polecam

20. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Polecam każdemu, super katering . Pragnę także polecić dietę 1800 kalorii , jest rewelacyjna.

21. lokakuuta 2024

Opinia

Jestem od dwóch tygodni klientem i jestem bardzo zadowolona.
Posiłki smaczne, dobrze zapakowane.
Ps. Myślałam że będę podjadać ale nie ma potrzeby.
Dziękuję osobom które przygotowują i przywożą moje posiiłki

17. lokakuuta 2024

Super dieta!

Chciałbym serdecznie polecić Dietę Pirata! Jestem pod wrażeniem jakości dań, które nie tylko są smaczne, ale również odpowiednio zbilansowane pod kątem wartości odżywczych. Różnorodność posiłków sprawia, że codziennie czekam z niecierpliwością na nowe smaki. Wszystko dostarczane jest punktualnie, a jedzenie świeże i estetycznie zapakowane. Polecam każdemu, kto szuka wygodnej i zdrowej diety!!!

15. elokuuta 2024

Smacznie !

Jest smacznie, różnorodnie ! Nie ma nudy w posiłkach ! Codzinnie jest co innego! Jestem bardzo zadowolona, myślę że nasza przygoda się szybko nie skończy :) ! Polecam jak najbardziej ❤️

8. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zaczęłam swoją przygodę z redukcją…

Zaczęłam swoją przygodę z redukcją wagi, korzystając z cateringu dietetycznego Dieta Pirata. Efekty były szybkie – schudłam 4,50 kg w miesiąc (dieta odchudzająca 1500 kcal)! Posiłki były naprawdę pyszne i różnorodne, co pomogło mi uniknąć uczucia głodu. Cieszę się, że mogłam się zdrowo odżywiać, a jednocześnie gubić nadmiarowe kilogramy!

1. syyskuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin