Dielco Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het was makkelijk het juiste formaat behang te bestellen. De rollen zijn op het aangegeven moment afgeleverd. Door de nummers op de rollen behang was het duidelijk welke strook eerst geplakt moest wor... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooi fotobehang van het"meisje met de parel" Snelle levering,zeer tevreden. Dielco zou alleen wat meer tips en instructies mogen geven wat betreft het ophangen van het behang. Deze info heb ik ui... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De kwaliteit van het textielbehang is professioneel hoor. ècht schitterend en het verwerken ging super simpel. Fantastisch, ik ben echt verheugd dat t zo mooi is geworden. De communicatie met het b... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

De dempende werking van het werk (bijna 300 euro) is gelijk merkbaar. Helaas wordt op de website niet vermeld dat de afbeelding door de gebruikte stof waarop deze is afgedrukt, de echte details mis... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Voor in iedere huiskamer, slaapkamer of klaslokaal!

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Status

We zijn blij het door ons bestelde fotobehang ontvangen te hebben. Ziet er goed uit, prima genummerd verpakt. Ik geef daarom 4 sterren ipv 5 omdat wij de status mistten rondom onze bestelling. Gisteren stond ineens de postbode voor de deur, precies een week na de bestelling. Maar vooralsnog ziet het behang er goed uit, we zijn heel benieuwd straks.

13. toukokuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Dielco doet wat het belooft

Beste
Objectief gezien scoren jullie uitstekend qua service, levering en productkwaliteit. We hadden een uitdagend projectje gepland, namelijk een grote muur in onze woning behangen met fotobehang, vandaar dus de viltrakel. Ik was nog niet bekend met jullie bedrijf / site, maar vond het juiste product voor een correcte prijs. De vooropgestelde leveringsdatum werd gerespecteerd. En uiteindelijk zijn we ering geslaagd de muur te behangen, quasi als een vakman dankzij jullie product :-)
Bij deze dus de score van 5 sterren

7. huhtikuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

Dielco

Goede prijs af kunnen spreken voor een mooi product, maar helaas niet alles geleverd en helaas ook alleen per e-mail bereikbaar. Wel netjes het bedrag voor het niet geleverde product, in overleg, terugbetaald.

15. tammikuuta 2020
Dielco-logo

Vastaus yritykseltä Dielco

We zijn blij om te horen dat het uiteindelijke product in de smaak valt, maar betreuren het feit dat de levering van niet alle onderdelen goed is gegaan. Op verzoek het niet geleverde onderdeel niet alsnog nageleverd en geannuleerd bij onze leverancier, en het betreffende bedrag volledig gestorneerd. Onze excuses voor het ongemak, en veel plezier gewenst met je bestelling.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin