Brynfarve virker ikke som lovet, farven binder slet ikke fast, trods jeg har prøvet gentagende gange. Jeg har også prøvet at række ud til firmaet med billeder og forklaring, men jeg får blot at vide... Näytä lisää

Har handlet nok 10+ gange og altid fået mine varer, dog med lidt svingende antal dage efter bestilling. Gode produkter lugter ikke, nemme at arbejde med når man bare ved hvordan man gør. Venter igen p... Näytä lisää

Fantastisk produkt , genbestilte allerede efter 2 uger så det ikke pludselig var udsolgt :-) Eneste negative er, at mange ikke ved at man SKAL bruge isopropylalkohol fra apotek eller jeres rense p... Näytä lisää

3,1

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,1

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Falder af efter 1 uge

Rigtig fin og nem neglelak gel, men efter en uge falder det af i flager og mine negler er hvide. Dette er sket de 2 gange jeg har brugt det.

20. kesäkuuta 2023

Hærder ikke i min uv-lampe

Basen hærder aldrig på trods af at jeg sidder en halv time med uv-lampen.
Når jeg så har fjernet det øverste lag fedteras med acetone kan jeg til gengæld være heldig, at lakken først slipper ved kanten på andendagen 🤦‍♀️
Ikke et produkt jeg kan anbefale.

30. kesäkuuta 2023

Er så vild med deres produkter

Er så vild med deres produkter! Købte deres fiber base, og jeg stor elsker den!! Den holder bare så godt på mine tynde papir negle ❤️ Og de farver jeg købte med er så unikke og vildt lækre 😍 Kæmpe stor anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Eneste minus er at jeg ikke kan finde noget om hvor længe det skal hærde i lampen, så har bare hærdet 2x 60 sek, og det har virket fint 👌🏻

25. toukokuuta 2023

Dårligt produkt og kundeservice

Det vil overhovedet ikke størkne under min vi lampe. Jeg lånte en, og da det så endelig var tørt, ja så gik det fri af neglen. Jeg skrev også til kundeservice, men har aldrig fået svar, så dårligt produkt og dårlig kundeservice!

24. toukokuuta 2023

Beyond and Better than my expectations.

Beyond and Better than my expectations.
The poly sculpture base was amazingly easy to add to my nails, and colours are so bright and beautiful.
I would rate this to be the best on the market to be honest.

16. toukokuuta 2023

Virkeligt go kvalitet

Virkeligt go kvalitet , nem at arbejde med og hærder virkeligt godt op holder længe 3-4 uger nemt. Kan virkeligt anbefale deres base coats med forskellig styrke og pleje egenskaber. Lækre farver og rimeligt priser.

26. huhtikuuta 2023

Jeg er på opfordring af didierlab selv

Jeg er på opfordring af didierlab selv, blevet bedt om at skrive en anmeldelse. Kan ikke anbefale noget, når jeg ikke har modtaget nogle produkter endnu. Så måske i ikke skal være så hurtige på aftrækkeren med at bede om anmeldelser, når i ikke har sikret jer at produkterne er nået frem endnu. Pengene er trukket fra min konto d 25 april og har ikke modtaget noget endnu

5. toukokuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili