Diamond Paradijs Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn ervaring is Zoveel plezier beleef ik hier van. Mooie dymon painting Vaste klant van jullie. Steentjes de kleuren komen goed overeen Snelle levering , ja heel blij mee

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's i... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter prec... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had twee diamond paintings van foto’s besteld en de ene kwam binnen en de andere niet maar na chatten werd de andere nogmaals bijbesteld en verzonden, ik ben daar erg blij mee want het was een foto... Näytä lisää

1. Askarteluliike
  2. Taidekäsityö
  3. Käsityökauppa
  4. Käsityö
  5. Käsityöliike

Yrityksen kirjoittama

Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

veelvouweninkanvas

10. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Diamond Paradijs

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Doordat het opgerold verzonden wordt, horen er zo min mogelijk vouwen in voor te komen. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat dit wel gebeurd. Wist je dat vouwen in canvas gemakkelijk verholpen kunnen worden? Stuur ons gerust een e-mail voor de uitleg.

Saanut 3/5 tähteä

De diamondpaintings zijn erg mooi

De diamondpaintings zijn erg mooi. Alleen duurt t vrij lang voordat ze bezorgd worden. Komen uit CHINA

11. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Diamond Paradijs

Bedankt voor je review. Op onze website staat aangegeven dat de gemiddelde levertijd 5-15 werkdagen is. Wij zien dat jouw bestelling binnen 8 werkdagen is geleverd.

Saanut 1/5 tähteä

Enig meedenken was wel gewenst geweest

Enig meedenken was wel gewenst geweest, mijn foto was helemaal uitgerekt. Jammer dat jullie mij dit niet hebben laten weten. De Diamond Painting is zo de prullenbak ingegaan. Zo zonde.

5. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Diamond Paradijs

Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad. Wij hebben nooit iets van je vernomen per e-mail, daarom vinden wij het jammer dat wij direct een negatieve beoordeling hebben gekregen. Indien er een fout in de Diamond Painting zit komen wij namelijk altijd tot een oplossing, o.a. door een nieuwe Diamond Painting op te sturen of te kijken hoe het verbeterd kan worden. Overigens staat er in de product omschrijving dat wij aanraden om voor een 40x50cm te gaan i.p.v. kleinere formaten zodat het een mooier resultaat oplevert. Desondanks hadden we je graag geholpen als je een e-mail had gestuurd.

Saanut 5/5 tähteä

Wat ik besteld had zag er goed uit

Wat ik besteld had zag er goed uit, en was voldoende materiaal bij om het te vervaardigen.
En snel geleverd, duidelijke vermelding via de mail.
Zeer tevreden over deze website.

28. toukokuuta 2023

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooie patronen, goede prijskwaliteit verhouding.

26. toukokuuta 2023

Diamond paradeis

Vind ik super snel geleverd en de steentjes zijn perfect ben er heel blij mee

11. toukokuuta 2023

Saanut 3/5 tähteä

Ik vindt het fijn dat de steentjes in…

Ik vindt het fijn dat de steentjes in grip zakjes zitten.
Minder vind ik het aantal steentjes, het is altijd erg krap of zelfs verschillende te kort. Dat is niet ontspannend painten.

8. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Diamond Paradijs

Bedankt voor je review. Indien je steentjes te kort komt kan je altijd ons een bericht sturen, dan kunnen wij ze nazenden. Wij zelf maken ook Diamond Paintings en zien juist dat wij vaak een overvloed aan steentjes over hebben, neem gerust contact op indien er wat ontbreekt of als er vragen zijn.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin