Diamond Painting Planet Arvostelua 337

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Saanut 1/5 tähteä

trap hier niet in dit is drop shipping is een niet geregistreerd bedrijf uit china. Helaas trapte ik er wel in maar had betaald met klarna dus heb het daar ook gemeld als fraude. de goede reviews die... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst hier besteld en moet zeggen de diamond painting is van een goede kwaliteit. Belangrijkste geen lucht onder de lijmlaag. Enige verbeter puntje is de duidelijkheid van sommige symbolen. H... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik had twee paintings met vierkante steentjes besteld, maar kreeg er echter eentje met ronde steentjes (foutje gemaakt, kan gebeuren). Een mailtje en er werd gelijk opnieuw een painting met vierkante... Näytä lisää

1. Askarteluliike

Yrityksen kirjoittama

Diamond Painting Planet heeft een breed assortiment met diamond paintings. Voor de ontdekkende diamond painting fans bieden we kleine proefpakketten aan, en alle fanatiekelingen kunnen hun geluk niet op in ons uitgebreide assortiment met paintings. Van bekende schilderijen tot dieren en feestdagen paintings. Ook bieden we diverse accessoires aan om iedereen te helpen met het maken van de mooiste paintings. Voor de echte die-hards hebben we ook een aantal diamond paintings op voorraad zodat zij de volgende de dag al van start kunnen gaan met hun creatie! Weet je niet goed hoe je moet beginnen? Diamond Painting Planet deelt ook hun eigen tips en trics om fouten te voorkomen en de mooiste diamond paintings te creëren.

3,7

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon zeer goede service! Er was wat onduidelijkheid over een retourzending maar na 1 mailtje is dat keurig opgelost. Ook krijg je altijd een antwoord op een gestuurde email. Complimenten dus!

29. maaliskuuta 2022

Prachtige afbeelding

Prachtige afbeelding, goede plaklaag en geleverd binnen de op de website aangegeven levertijd.
Via de ontvangen track&trace code is de voortgang uitstekend te volgen.
Ze doen exact wat ze beloven, top!

29. maaliskuuta 2022

Super Diamond Paintings

Super Diamond Paintings

Het proefpakket van de regenboogbloem heb ik al. Super. Een Diamond Painting van Sinterklaas nog (ja nu al) naar me onderweg. Die lijkt me helemaal geweldig!
En net een painting besteld van de delfstblauwe kinderen met een kleurrijke maan painting gratis. Dit in het kader van de 1 +1 gratis Zomertijd actie, Ga zo door met jullie paintings!

26. maaliskuuta 2022

Fijne winkel

Duidelijke communicatie over lever tijden en kwam super ingepakt en netjes binnen de steentjes zijn ook mooi. Ik had een vrij grote besteld (80x120cm) dus daar ben ik nog wel even mee bezig dus ben erg benieuwd hoe het eind resultaat er uit gaat zien!

19. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Mijn bestelling duurt me te lang voor…

Mijn bestelling duurt me te lang voor ontvangst

17. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting Planet

Hi! Wat jammer dat je meteen een slechte review achterlaat. We communiceren duidelijk op onze website hoe lang de levertijd is bij ons. Ook hebben we een 'Morgen in huis' collectie van items die we in eigen beheer hebben en morgen kunnen leveren. Zie hier: www.diamondpaintingplanet.com/collections/morgen-in-huis.

Als je benieuwd bent naar de status van je bestelling, kun je gerust contact met ons opnemen via info@diamondpaintingplanet.com.

Zou je dat willen doen? We helpen je dan graag! We zouden het ook ontzettend waarderen als je deze review aanpast.

Saanut 1/5 tähteä

De bestelling duurde veel langer dan…

De bestelling duurde veel langer dan gemeld. Pas na de bestelling krijg je te horen hoe lang het gaat duren. Dit is gewoon een bedrijf die doorverkoopt via China. Dus rechtstreeks kopen is goedkoper. Daarom heb ik al meerdere keren een poging gedaan om me uit te schrijven voor de mails. Echter ze blijven me mailtjes sturen. Erg vervelend. Vooral omdat ik ook al eens een mail gestuurd heb daarover. Dus misschien lukt het op deze manier.

Reactie op jullie reactie.

De bestelling is gedaan op mijn moeders naam. De painting was ook voor haar en heeft ze verder ook ontvangen. Ik wil gewoon van jullie mails af. En die krijg ik wel degelijk op mijn mailadres (net nog gecheckt). Ik pas de recensie niet aan, omdat dit is hoe ik erover denk. Heb al heel vaak op uitschrijven geklikt in jullie mail en blijf ze maar ontvangen.

Ps: ik ben niet snel negatief over een bedrijf, want overal worden wel eens fouten gemaakt. Dan moet ik er toch wel erg klaar mee zijn.

6. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting Planet

Hi, Rika! Wat is het bestelnummer? Op jouw naam kan ik namelijk geen bestelling bij ons vinden. Je kunt echter altijd contact met ons opnemen. We werken met internationale leveranciers, maar hebben ook onze eigen voorraad én produceren Diamond Paintings zelfs in Nederland. Zie hier onze collectie: www.diamondpaintingplanet.com/collections/morgen-in-huis. Dit had je geweten als je contact met ons had opgenomen; we zien namelijk ook geen mail van jou terug. Heb je wel bij ons besteld? We hebben een 100% tevredenheidsgarantie dus we hopen je toch snel terug te zien! We zouden het waarderen als je deze review aan zou passen. :)

Nog niet helemaal klaar

Nog niet helemaal klaar, maar erg leuk.
Zit bij alle paintings de steentjes in hersluitbare zakjes? Ik vind dit zo prettig!

6. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

lekker misleidend binnen twee dagen…

lekker misleidend binnen twee dagen binne nou heb er maand op moeten wachten doe nooit meer

5. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting Planet

Wat balen dat je niet tevreden bent! We communiceren duidelijk op onze website dat de levertijd wat langer is dan je gewend bent. Ook hebben we een 'Morgen in Huis' collectie van items die we de volgende werkdag kunnen bezorgen. Dat is misschien een idee voor de volgende keer! Zie hier: https://diamondpaintingplanet.com/collections/morgen-in-huis

Saanut 5/5 tähteä

Ik was zeer verrast over het…

Ik was zeer verrast over het Diamondbacks Painting Plannet pakker. Alle onderdelen waren aanwezig, en er zit een zeer goede beschrijving bij hoe je het moet doen! Zeer leuk tijdverdrijf !

3. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Belachelijke prijs voor nep painting

Diamond paintings hebben normaal een doorzichtig plastic laagje over de afbeelding zodat je de tekening kunt zien en steeds stukje oplicht om te kunnen werken. Hier zat nu dus een laag overheen waar je niets door kunt zien met lelijke blauwe teksten. Dit is een grote misser! Heb zelf een plastic insteekhoesje op maat gesneden en deze erop gelegd. Maar als je deze ophoog tilt zit de lijmlaag dus aan het plastic en niet meer op de tekening. Nu heel het ding dus naar de knoppen en niet meer te gebruiken. Naar mijn mening goedkope prul en het geld echt NIET waard!!!! Daar ging zijn verjaardags cadeau….

1. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting Planet

Beste, wat spijtig om te horen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat je ons niet hebt benaderd via e-mail, we helpen je uiteraard graag via die weg. We zijn juist afgestapt van de doorzichtige laag, omdat klanten het toch fijner vonden als het bedekt zou zijn. We raden het af door zelf de bovenlaag eraf haalt en iets anders gebruikt waardoor je de lijmlaag meetrekt. Je kunt ons gerust een mail sturen, dan kunnen we toch kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Zeer onduidelijke painting ontvangen

Zeer onduidelijke painting ontvangen, met kleuren die niet op de oorspronkelijke painting lijken.
Gemaild naar jullie en deze klacht kenbaar gemaakt, foto's bijgevoegd, maar wordt niets aan gedaan. Ja, krijg korting bij de volgende aankoop... #not#
Slechte service, onduidelijke painting en geen goede kleuren.

17. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting Planet

Hi, Danielle! Wat spijtig om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben inderdaad contact gehad en samen met jou naar een passende oplossing gezocht. Je wilde de painting helaas niet afmaken en ook de aangeraden maat lijkt gewoon te kloppen. De painting ziet er prachtig uit! Om het goed te maken hebben we een kortingscode aangeboden, meer kunnen we niet doen ben ik bang. Excuses voor het ongemak.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin