diamonddenmark.dk Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Myymälälaitteiden toimittaja
  2. Pitopalvelu
  3. Keittiötarvikkeet

Vi er Dansk importør af storkøkken og catering inventar med kontor i Aarhus. Hos brandet Diamond Europe finder du et sort udvalg af kvalitets produkter som kun er lavet i Europa. Alle produkter er CE og TÜV godkendt til det Europæiske marked. Hvem er Diamond: Diamond er et af verdens største leverandør indenfor storkøkken inventar med base i Bruxelles Belgien. Vi er også importør af Zanussi, Cuppone, Ari makina, Combisteel, Ecofrost, Fimar, FKI, Frucosol, Igloo, Maxima, OEM, Pizza master, Sveba dahlen, Potis, Restaurant møbler, Saro, Scandomestic, Sirman, Tandir, Zoin og mange andre. Vi Inventarium Aps betaler skat og moms i Danmark, og udfører forretning indenfor en lovlig og etisk facon.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Min pakke er ikke kommet endu

Hej folket
For 4-5 uger siden, havde vi bestilt en pakke til os da vi driver en forretning, da har vi ikke modtaget pakken endnu. Vi synes virkelig det er ansvarsløst da vi befinder os i sådan her situation. Vi har prøvet at få kontakt til dem via opkald/email, men det har været en rodet oplevelse. Jeg giver jeg 2 dage mere hvis jeg ikke modtager min pakke bruger jeg andre midler til at modtage den, endda vil jeg søge hjælp til retten!

15. marraskuuta 2024

Det er tydeligt

Det er tydeligt, at diamonddenmark.dk er dedikeret til at levere topkvalitet til professionelle køkkener. Jeg er meget tilfreds med mit køb!

28. helmikuuta 2024

ingen levering

Jeg ejer en lille resturent - og var så uheldig, at vores stick blender gik i stykker. - så gode råd var dyre..
på Diamond Denmarks hjemmeside fandt jeg en blender til en meget konkurrence dygtig pris - og kun 2-4 dages levering.

.... det var den 2. maj.
nu, 10 dage senere, har jeg stadig ikke modtaget nogen blender.
jeg havde kontakt med virksomheden for 4-5 dage siden, hvor de mente, at jeg ville have blenderen i løbet af 1-2 dage.
det er ikke lykkedes mig at kommet i kontakt med virksomheden siden...

opdatering:
5 minutter efter denne anmeldelse, ringer virksomheden til mig - pakken ligger klar til afhentning..

2. toukokuuta 2023

Jeg er meget tilfreds med min…

Jeg er meget tilfreds med min købsoplevelse på diamonddenmark.dk. Bestillingen af min frituregryder var hurtig og nem, og leveringen var også meget hurtig. Jeg modtog min frituregryder inden for få dage efter bestillingen, og jeg kunne straks begynde at bruge den. Frituregryde er af høj kvalitet og fungerer perfekt. Alt i alt en god oplevelse med diamonddenmark.dk

3. huhtikuuta 2023

Jeg købte nogle industrielle…

Jeg købte nogle industrielle køkkenredskaber fra denne e-handelsside, og jeg er meget tilfreds med mit køb! Produkterne var af høj kvalitet og holdbare, og priserne var også rimelige.

Jeg var også imponeret over den hurtige levering og gode kundeservice. Hvis du har brug for professionelle køkkenredskaber, vil jeg bestemt anbefale denne e-handelsside.

2. huhtikuuta 2023

Storkøkken mesteren

Storkøkken mesteren. Super videnscenter og høje kompetencer. De har bare styr på køkkenudstyr og alt til restauranter m. M. Hjælpsomhed, venlige og rådgivning i topklasse.

9. helmikuuta 2023

Manglende feedback.

Manglende feedback.

Lavede en bestilling for en måned siden.
Vare skulle iflg. Bekræftelse komme indenfor 3-5 dage.
Rykket pr. Mail
Ingen svar - ingen vare.

Måske firmaet læser denne anmeldelse og vender retur?

17. tammikuuta 2023
diamonddenmark.dk-logo

Vastaus yritykseltä diamonddenmark.dk

Hej Thomas, vi har svaret dine mails tidligere. Din pakke blev forsinket pga. GLS mistede pakken. Derfor fik du også en ny forsendelse

Laver misvisende reklamer på gensalgs sider...

Laver misvisende reklamer på gensalgs sider hvilket i min optik viser at virksomheden ikke er pålidlig.

26. lokakuuta 2022
diamonddenmark.dk-logo

Vastaus yritykseltä diamonddenmark.dk

Hej Julie Hansen, Det er korrekt at vi har annoncer på dba, facebook og diverse gensalgssider. Det er ikke imod Dansk lovgivning eller betingelserne på gensalgssiderne.

update : 08/04-2023
Siden 26 okt 2022 har Julie ikke lavet en anmeldelse.
Det viser bare igen og igen at andre konkurrenter skriver falske anmeldelser på nettet.