divsn er endelig tilbage
divsn er endelig tilbage, glæder mig til at se hvad de har gang i!
divsn er endelig tilbage, glæder mig til at se hvad de har gang i!
Så glad for at se Division tilbage og med de nye strik!😎
Butikken svarer ikke på mail eller Instagram. Har ligeledes været forbi butikken i dag i åbningstiden. Butikken var lukket. Umiddelbart meeeeeget svært at få kontakt til nogen som helst. :-/
Dårlig kundeservice der ikke sender pengene retur. De skylder mig 2000, som jeg ikke får, og de svarer ikke på beskeder og mails.
Meget svære at få kontakt med - og da det endelig lykkedes, var de ikke til nogen hjælp overhovedet. En ret dårlig oplevelse!
Jeg bestilte en striktrøje, og modtog den uden problemer. Dog opdager jeg, at der er hul i trøjen og kontakter firmaet. Jeg får at vide, at der vil blive sendt en ny trøje afsted til mig, og at den anden blot skal sendes retur. Der går 2 uger, uden at jeg hører noget fra dem. Jeg kontakter dem derfor igen, og spørger hvad status er, hvortil han oplyser at de ved en fejl ikke har fået sendt trøjen afsted. Jeg spørger om det er muligt at få pengene refunderet, hvis blot jeg sender trøjen retur. Det er nu over en måned siden, jeg har kontaktet dem flere gange på mail uden svar, og har ikke fået mine penge retur.