Dansk Interiør Design Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjælp og professionel montering. Endnu engang tak til... Näytä lisää

Altid en super fin service og varen er prima Vi har brugt firmaet de sidste mange år flere gange

Vi har fået leveret og monteret en stænkplade fra Dekton med all-risk gennem DID. Virkelig god oplevelse. De er ikke kun skarpe på prisen, men giver også en eminent service hele vejen igennem. Vores... Näytä lisää

1. Työtasot
  2. Kylpyhuoneen remontointi
  3. Kylpyhuonetarvikeliike
  4. Keittiösuunnittelija
  5. Keittiötarvikkeet
  6. Sahapaja

Dansk Interiør Design producerer alverdens kvalitetsløsninger i Corian® samt skabe til køkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan også købe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider; værdier, som er vigtige for os, og som, vi tror på, gør en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, håndvaske; sågar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi servicerer også din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af både små og større skader. Dansk Interiør Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPont™'s retningslinjer.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top professionelt arbejde

Top professionelt arbejde! Dygtige og behagelige håndværkere! En sand fornøjelse.

31. lokakuuta 2019

Hej Mads
Tak for den flotte anmeldelse.

Søde og pålidelige

Søde og pålidelige. God og effektiv kommunikation hele vejen. Lavede en fejl med målet på vores bordplade, men leverede en ny ugen efter. Resultatet er fint.

Hej Rikke
Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at det hele løste sig.

anmeldelse

godt produkt

Hej Ulla
Tak for din anmeldelse af vores produkt.

Super håndværk

Hej Michael
Tak for den flotte anmeldelse.

Frederikke, Dansk Interiør Design

Fremragende service og stærke priser

Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Interiør Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service går op i en højere enhed. Vi har fået lavet en lidt kringlet bordplade inklusive vask, og den står præcis, som vi havde drømt om. Tak til Lars, Carsten og alle de andre gode folk hos DI Design :)

bh Joachim

29. lokakuuta 2018

Hej Joachim

Hermed et lidt forsinket, men ikke desto mindre, kæmpe tak for den flotte anmeldelse.

Frederikke, Dansk Interiør Design

Sådan! Hurtigt, effektivt og super behandling.

Vi har renoveret lejlighed og en af de store udfordringer var bordpladen i køkkenet. Enten kunne de ikke levere, vi kunne ikke selv komme med vask osv. osv. Havde næsten opgivet da vi faldt over Dansk interiør design, her svarede Lars med det samme på mail, han blev ikke træt af mine opkald ej heller af alle min ændringer. Fra første kontakt til min bordplade var oppe og på plads i køkkenet gik der mindre end 2 uger.
Jeg kan kun, ud fra min egen oplevelse, anbefale DI Design.
Hov, glemte jeg at sige at køkkenet i øvrigt ser super ud med den nye hvide bordplade :-)

21. heinäkuuta 2016

Hej Peter
Et forsinket - men stadig - stort tak for den flotte anmeldelse.