Tak til Dennis for et vel udført stykke arbejde. Aftalerne blev overholdt. Han startede med en klog forventningsafstemning, så jeg vidste hvad jeg kunne forvente af et delvist ødelagt gulv. Det blev f... Näytä lisää

Har fået slebet et ældre trægulv i et nykøbt sommerhus. Super flot arbejde samt udført som aftalt, pålidelig og god kundepleje. . Kan bestemt kun give den bedste anbefaling herfra.

Vi har fået det fineste køkkengulv efter besøg af Dennis fra DH gulvteknik. Blev guidet igennem valg af materiale, farve osv. Fik forklaringer løbende under processen. Dennis kom på aftalte tidspunkte... Näytä lisää

Fantastisk, intet mindre! Jeg ville ønske jeg kunne give flere stjerner. Dennis gav det billigste tilbud, var fleksibel med dato så det passede med levering af ny sofa, og forvandlede vores grimme ga... Näytä lisää

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,8

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det har været en så god oplevelse.

Det har været en så god oplevelse.
Lige fra hurtigt svar og var her som aftalt præcist og vi kom hjem til de smukkeste gulve.
Vi glæder os til og bruge dem igen når alle gulve på 1 salen skal ordnes.
Alle vores gæster har også rost det flotte resultat og troede det var nye gulve vi havde fået.

10. heinäkuuta 2023

Super god oplevelse med Dhgulvteknink.

Super god oplevelse med Dhgulvteknink.
Vi fik slebet vores lejlighed på 50m2, beskrev arbejdet så godt som muligt, hvor jeg også skrev nogle datoer som passede mig (selvfølgelig med håb om at det også passede). Der er priser på hjemmesiden med de forskellige muligheder for arbejde. Det er nemt og overskueligt. Modtog et tilbud og en dato hvor arbejdet kunne blive udført, og accepterede over mail.

Er meget glad for udførelsen, og vi havde meget skæve gulve som er blevet så lige som de kan.
Fik anbefalet Dhgulvteknink af en veninde, som også har en veninde som har brugt Dennis. Kan kun give anbefalingen videre😊

4. elokuuta 2023

Super service

Super service. Mega flot resultat.
Fortalte om evt fyldning mellem gulvbrædder som jeg selv kunne lave.
Meget ihærdig og professionel.
Vil klart andbefale Dennis

1. elokuuta 2023

DH Gulvteknik fik vendt vores kedelige gulv

DH Gulvteknik fik vendt vores kedelige, slidte og mørke gulv til noget lyst og lækkert, som vi glæder os til at flytte ind til. Dennis ydet en super service med god kommunikation hele vejen igennem og et upåklageligt stykke arbejde.

22. heinäkuuta 2023

Overholder aftaler og laver et flot arbejde

Vi var blevet anbefalet at bruge DH Gulvteknik af en veninde.

Vi fik en god dialog med Dennis forud for afslibningen. Dennis svarer hurtigt og overholder hans aftaler.

Vores gulv var meget slidt at se på, inden Dennis fik opgaven. Vi blev glædeligt overrasket, da vi kom hjem og så det færdige resultat. Vi turde næsten ikke gå ind med sko på. 🤣

Vi kan kun give DH Gulvteknik vores bedste anbefalinger.

12. heinäkuuta 2023

Mit gulv var rigtig forfærdeligt og se…

Mit gulv var rigtig forfærdeligt og se på og utroligt grimt men efter Dennis har været her er det blevet så flot. Jeg kan varmt anbefale Dennis. Han er virkelig professionel og dygtig til sit job og er punktlig.🙂 Tak for en mega god service.

5. kesäkuuta 2023

Udeblev fra aftale.

Rykkede først en aftale, for herefter helt st udeblive, endda uden aflysning. Besvarer ikke opkald eller beskeder. En rigtig kedelig oplevelse.

13. tammikuuta 2023

Det bedste gulvfirma grundige glade og kommer som aftalt 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ …

Jeg har været super glad for firmaet 🥰 jeg forstår ikke den kunde der skriver 1 stjerne på tristpilot og havde vundet jeg ved at DHgulvteknik lavet flere gulve i vores hus både trægulv slibning lakering og polyocktan i flere rum .jeg også rykket aftaler et par gange ,og har fået lavet alt der blev aftalt og til tiden fra deres side 😉 jeg syntes de er hurtige og grundige og glade og har løst opgaven til ug selvom jeg har måtte lave aftalerne om et par gange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra og tak for nogen flotte gulve

30. marraskuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili