Saanut 5/5 tähteä

Jeg har fået en superskøn og behagelig hovedbundsbehandling udført af en meget sød og kompetent Dajra. Jeg fik lavet en analyse af min hovedbund og derefter blev jeg ført ind i himmeriget på en lækker... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan kun tilslutte mig de mange gode anmeldelser – min oplevelse hos D’HeadSpa var helt igennem fantastisk. Det er sjældent, man finder et sted, hvor man virkelig kan koble helt af, men det... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig fantastisk behandling og service. Så afslappende og gennemført, virkelig gode kvalitetsprodukter der bliver brugt- mit hår har aldrig føltes blødere! Smukke og rolige omgivelser, som får en h... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Terveyskylpylä
  2. Kauneushoitola
  3. Day spa -hoitola
  4. Hyvinvointikylpylä

Yrityksen kirjoittama

Hos D´HeadSpa kombinerer vi wellness og medicinsk hudpleje for at tilbyde resultatorienterede behandlinger i trygge og afslappende rammer. Vores fokus er at skabe synlige forbedringer, samtidig med at du får en helhedsoplevelse af ro og velvære.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Selvforkælelse på højeste plan 😍💆🏼‍♀️

Aldrig har jeg prøvet noget så fantastisk som den her oplevelse! Det var selvforkælelse på højeste plan. Mit hår er så blødt og velplejet efter mit besøg og jeg døjer ellers normalt med kløende og tør hovedbund. Jeg følte mig godt tilpas og informeret under hele besøget. Kan varmt anbefales 😍💆🏼‍♀️

27. tammikuuta 2026

Hovedbunden elsker mig

Skøn oplevelse og hovedbunden elsker mig for valget.
Dajra er simpelthen så sød og guider dig hele vejen igennem oplevelsen.
Det bliver bestemt ikke sidste gang.

10. tammikuuta 2026

Skønt sted

Skønt sted. Behandlingen var dejlig, med skøn musik og lækre produkter og en behandler som er dygtig, meget sød og fra man træder ind af døren, får man en god behandling! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Glæder mig til at komme igen.

9. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Min hud kan trække vejret igen

Fra det øjeblik man træder ind ad døren, bliver man mødt af en helt særlig ro, afslapning og ægte velkommenhed. Jeg blev grundigt guidet igennem hele processen fra start, så jeg hele tiden vidste, hvad der skulle ske, hvilket det skabte en vis tryghed.
Jeg valgte behandlingen, fordi jeg havde hørt, at hun har erfaring med psoriasis, og jeg må ærligt sige, at jeg er dybt imponeret. Selvom stedet ikke ser ud af meget, endnu, kan det uden tvivl varmt anbefales. Efter behandlingen føles det som om min hud kan trække vejret for første gang. En virkelig skøn og professionel oplevelse.

20. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin