DFSS - Dansk Facility Super Services Arvostelua 4

4,0

Yrityksen tiedot

1. Muurarit

Yrityksen kirjoittama

DFSS - Dansk Facility Super Services er ikke bare et servicefirma vi er din alsidige partner for at opnå den højeste standard inden for håndværk, rengøring og bygningsservice. Med mange års erfaring har vi etableret os som en pålidelig ressource for vores kunder, der søger professionelle og skræddersyede løsninger.

• Lindenborgvej 170, 4000, Roskilde, Tanska

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Godt arbejde

DFSS er et firma med præsicion og flot håndværk
Kan varmt anbefales

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä DFSS - Dansk Facility Super Services

Kære Christina, mange tak for de pæne ord og din anbefaling. Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Hos DFSS gør vi altid vores bedste for at levere præcision og flot håndværk, så din feedback betyder meget for os. Håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen
DFSS

Superfin arbejde

Superfin arbejde. De er meget professionel. Mange tak for det. Vh Anita

6. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä DFSS - Dansk Facility Super Services

Tak for den flotte anmeldelse, Anita! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde og sætter pris på din feedback. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Venlig hilsen
DFSS - Dansk Facility Super Services

Virkelig god samarbejdspartner.

Virkelig god samarbejdspartner.

25. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DFSS - Dansk Facility Super Services

Hej Marianne ,Tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på at høre, at du anser os for en god samarbejdspartner. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at række ud.

Fleksible og arbejdsomme

Fleksible og arbejdsomme. Opgaven slippes ikke før den er færdiggjort - om det så kræver søndagen med 👍

1. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DFSS - Dansk Facility Super Services

Hej Deniz tak for din anmeldelse "Vi sætter stor pris på jeres anerkendelse! Hos DFSS går vi altid den ekstra mil for at sikre, at opgaven bliver fuldført til perfektion – uanset om det kræver en ekstra indsats, også i weekenden. Jeres tilfredshed er vores prioritet!" TAK!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin