Ja, ervaring met VDM is ok goed geïnformeerd bestelling snel geleverd Alleen zou ik de verpakkingen met verf beter en duidelijker op de doos aangeven ipv een tekst maar met opzichte sticker LE... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prijs kwaliteit is prima, zeker voor kwaliteit verf als Sikkens producten. Bij bezoek aan een winkel goed even de voorraad checken. Online is meestal alles beschikbaar.
Verfbussen kwamen kapot aan, duidelijk door vervoerder slecht behandeld pakket. Ook de verpakking door voordeelmarkt had beter gekund. Na reclamatie wel direct binnen 1 werkdag nieuwe bussen opgestuur... Näytä lisää
4 potten verf besteld waarvan er 2 lek waren , via de mail foto's gestuurd en gecommuniceerd we krijgen 2 nieuwe potten net binnen gekregen helaas weer een pot lek bij deze raad ik jullie aan om nie... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.
Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.
Yrityksen kirjoittama

Van den Bergsweg 3, 7442 CK, Nijverdal, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Als een blik verf ingedeukt en lek aankomt verwacht je een correcte oplossing.
Gewoon het blik retourneren en nieuwe terug.
Dit is blijkbaar niet mogelijk.
Heb toch betaald voor correcte levering😫

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
leveren niet het product wat op de foto staat,

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
Bestelde verf zou volgende dag geleverd worden, maar was aan eind van de dag nog niet aangeboden bij verzender. Volgende ochtend vroeg geappt om de bestelling te annuleren en kreeg nog voor 9 uur antwoord, dat het idd nog niet verzonden was omdat het uit een ander filiaal moest komen. Ik had de verf die dag nodig, en wilde mijn bestelling dus annuleren. Dat is zonder problemen direct gedaan. Jammer dat 'volgende dag bezorgd' niet kon worden waargemaakt, maar zeer tevreden over de snelle en probleemloze afhandeling van mijn annulering.

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
Goede prijs, goed verpakt.
Levering in 2 delen en later dan beloofd en daarmee te laat voor de klus waarvoor het bedoeld was.

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
ik heb 2 vuisthamers besteld en betaald.
ontvangen heb ik een doos vol schuim met
pakbon en een kaartje met bedankt voor uw aankoop.
doos was ook nog netjes dichtgeplakt met breekbaar tape.
maar van de hamers ontbreekt ieders spoor.
heb inmiddels kontact via hun ticketsysteem en
ze blijven volhouden dat de hamers in de doos zaten,
ik vindt het erg jammer dat ik niet thuis was,
want ik had die lege doos (kwa gewicht direct merkbaar) nooit aangenomen.
mijn onwetende vrouw heeft dat wel gedaan,
en nu ben ik dus keihard opgelicht door dit bedrijf.
gelukkig was het maar 13 euro en een paar cent
maar het blijft een principe kwestie nu, dus ik ga op hun kosten een procedure opstarten.
Wat valt er te onderzoeken aan een lge doos,
Wat een onzin schrijft dr voordeelmarkt hieronder
Een lege doos opsturen is oplichting

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
Er was een goed prijs en product verhouding,kopen is voor herhaling vatbaar👍

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
Kwaliteit-/prijsverhouding: helemaal prima. Verzenden en ontvangen: snel. Omdat ik tussendoor geen track & trace update via website (email) heb ontvangen, was het bestelde product er 'sneller dan verwacht'. Netjes verpakt ook.

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
Complimenten aan hoe snel ik geholpen werd toen ik er achter kwam dat ik het product uit Apeldoorn op moest halen in plaats van vanuit Nijverdal. Dit is snel omgezet.
Toen ik mijn pakket zou ontvangen, zag ik via de vervoerder dat het pakket uit Nijverdal kwam. Dat voelt voor mij heel raar.

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
Zeer snelle levering zelfs naar Belgie.
Bedankt
Andre

Vastaus yritykseltä De Voordeelmarkt
Mooie prijzen, snel geregeld en ontvangen.
Vanwege een vraag werd ik gebeld en werd alles netjes geregeld. Super!