Saanut 1/5 tähteä

Leugenachtige praktijken door mij wijs te maken dat het goedkoper kan door lage maandlasten gebaseerd op een veel lager verbruik als dat ik zelf aangeef. Ik ben net overgestapt op Eneco via vastelaste... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Niet mee in zee gaan, dit zijn oplichters. Ze bellen je op & proberen je een contractje aan te smeren. Als reactie hier komen ze met het smoesje dat het een bedrijf is wat zich voordoet als Devidend,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Ryan Meerzorg. Hij kwam persoonlijk langs in mijn winkel om alles rondom de energiezaken goed te regelen. Hij nam de tijd om alles rustig en duidelijk ui... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zaten jarenlang bij Main/Audax was altijd wel wat duurder maar de service was altijd goed. Voor ons nieuwe pand via de makelaar in contact gekomen met Devidend. Bij hen in contact gekomen met Marco.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Teollisuuskonsultti
  2. Konsultti
  3. Sähkölaitos
  4. Kaasuyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Onze unieke aanpak begint met het aanbieden van duidelijke en eerlijke prijzen. Bij Devidend geen verborgen kosten of onverwachte verrassingen, maar enkel transparantie en helderheid. Wij bieden zowel Dynamische, variabele als vaste tarieven aan, zodat je altijd kunt kiezen voor het contract dat het beste aansluit bij jouw behoeften. Door open en heldere communicatie zorgen wij ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent en hoe je je energieverbruik kunt optimaliseren. Bovendien krijg je bij ons altijd een vaste contactpersoon, zodat je niet elke keer met iemand anders hoeft te praten. Service staat bij ons hoog in het vaandel, en we zorgen ervoor dat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

2,7

1 tähti

On vastannut 61 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben uitstekend geholpen door…

Ik ben uitstekend geholpen door medewerker Marco. Heeft alles netjes en rustig uitgelegd.

24. maaliskuuta 2025

Beste Mesut,

Wat leuk om te horen!
We geven je compliment natuurlijk meteen door aan Marco — die wordt hier gegarandeerd blij van. Fijn dat alles rustig en duidelijk is uitgelegd, precies zoals het hoort.

Bedankt voor je reactie en graag tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben tevreden over de service van…

Ik ben tevreden over de service van Devidend omdat Dina, de dame die ik aan de telefoon had, mij rustig kon uitleggen over hoe het werkt met de zakelijke tarieven en mijn onderneming. Zij nam alle tijd voor mij en had geduld en dat gaf mij een fijn en serieus genomen gevoel. Ik vond dat erg prettig omdat dit alles nieuw is voor mij.

24. maaliskuuta 2025

Beste Lianne,

Wat een fijne review – dank je wel!
We zijn blij om te horen dat Dina je zo goed heeft kunnen helpen. Voor ons is het heel belangrijk dat klanten zich gehoord en serieus genomen voelen, helemaal als alles nog nieuw is. Mooi dat haar geduld en duidelijke uitleg precies dát hebben gedaan.

We geven je compliment zeker aan haar door — dit soort berichten maken ons werk extra leuk!

Drammer

Meerder keren gebeld dat er een wijziging heeft plaats gevonden in mijn energiecontract. De verkoper wilde alleen vertellen wat voor wijzigen als ik mijn persoonsgegevens met hem kon verifiëren. Omdat het om persoonlijke gegevens zou zijn. Nog nooit z’n domme doordrammer gehoord.

19. maaliskuuta 2025

Zeer agressieve verkoper

Zeer agressieve verkoper, waar mijn collega niet van af kwam en helaas uiteindelijk contract heeft ingestemd onder voorwaarde dat dit nog met mij besproken moest worden. Dit direct beëindigd en nu in afwachting op het terugdraaien van de overeenkomst. Ik hoop dat dit goed wordt opgepakt, dan kan ik mijn review wellicht nog aanpassen naar 2 of 3 sterren.
Maar als je op deze manier probeert je product door iemand zijn strot te duwen, ben je echt verkeerd bezig!

18. maaliskuuta 2025

Ben meerdere keren gebeld

Ben meerdere keren gebeld. Daarna gevraagd wat ze wilden verkopen, ze willen niks verkopen. Hoe verdien je dan je inkomsten? Toen gevraagd hoe je de naam van het bedrijf spelt zodat ik dit kon opzoeken, werd er het volgende gezegd:
Ik: Hoe spel je devidend?
Verkoper: Zoals ik het zeg.

waardeloze partij

13. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Oppassen, klinkt niet te vertrouwen!

Ik werd nu al een aantal keer gebeld over een wijziging in ons energie contract, hij verteld mij dat zij het overkoepelde intermediair zijn van alle energie leveranciers. Als eerst staat ons energie contract niet op mijn naam, dus ga ik ervan uit dat ze mijn gegevens uit de KVK database hebben gehaald, wat natuurlijk totaal niet de bedoeling is. Nadat mijn vriend de telefoon overnam en verder vroeg naar het bedrijf hing hij op. Toen ik later terugbelde zei hij dat hij het zo ongelofelijk druk had dat het ophangen per ongeluk was. Ook vroeg of hij de bedrijfsnaam kon spellen waarna er na de eerste 3 letters weer werd opgehangen. Alles aan deze telefoontjes stinkt en voelt verschrikkelijk nep en verdacht. Oppassen dus, lekker ophangen en geen gegevens geven!

12. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Komen afspraken niet na en beloven dingen die niet in het contract staan

Mijn vriendin werd benaderd door Devidend, hier werden meerdere beloftes gedaan omtrent een nieuw energie contract. Op goed vertrouwen heeft mijn vriendin het contract getekend (dit was niet handig). Maar het feit dat men bewust verkeerd informeert en daarna weigert te helpen naar een oplossing vindt ik bizar. Vervolgens heb ik zelf de communicatie over genomen waarop men meermaals beloftes heeft gedaan. Deze beloftes werden wederom niet na gekomen. Bedrijf doet geen moeite om te zoeken naar een oplossing. Kort samengevat, een waardeloos bedrijf....

Edit: Ik ben niet eens de persoon die u beweert dat ik ben, dat zegt mij genoeg....

4. maaliskuuta 2025

Beste Auke Rindert Kramer,

Ik zie geen aanleiding om deze discussie opnieuw met u aan te gaan. U bent niet de contractant en de volmacht was niet correct. Voor zover ik kan beoordelen, is er netjes en tijdig op e-mails gereageerd.

Ik ben niet zeker wat u met deze review wilt bereiken. Mocht u behoefte hebben om uw frustraties verder toe te lichten, kunt u mij telefonisch bereiken op 070-2042150. U kunt vragen naar Marco — ik sta u graag te woord.

Marco Bleijenberg

Saanut 5/5 tähteä

Via mijn accountant bij Devidend…

Via mijn accountant bij Devidend gekomen. Werk inmiddels 2 jaar samen voor alle zakelijke panden. No nonsense, zeggen wat ze gaan doen en dat wat ze zeggen. Goede service, correcte feedback en kennen de markt goed. Redelijke fees voor het terugvragen van de energiebelasting, die pas in rekening worden gebracht wanneer ik het geld van de belastingdienst heb ontvangen.

3. maaliskuuta 2025

Beste Herbert,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

PAS OP

PAS OP, misleidende praktijken!

Ze belden me op over een enregiecontract, ik gaf vanaf het begin al aan geen verkooptelefoontjes te waarderen.

Ze gaven aan dat het geen verkooptelefoontje was, maar om een wijziging zou gaan. Ze zouden een tussenpartij zijn, zoals een Sligro of Makro, waarbij je flink kon besparen als ondernemer.

Ondanks dat ze er tussen zouden zitten en je gegevens al zouden moeten hebben vroegen ze om mijn rekeningnummer (achter de IBAN) en andere persoonlijke gegevens.

Omdat ik het rekeningnummer van mijn bedrijf niet bij de hand had was mijn prive bank ook wel goed.

Toen ze alle gegevens hadden verzameld heb kreeg ik een offerte met SEPA mandaat, die volgens hun alleen even getekend moet worden om mijn gegevens te verifieren (zelfs toen ik aangaf dat dat volgens mij niet zo is gezien je daarmee letterlijk een SEPA machtiging afgeeft). Daarnaast was de ''verkoopster'' Aya Ramzi ook erg opdringerig. Ze wilden zo snel mogelijk een handtekening of follow up call.

Tip: Mocht je ook gebeld worden door deze partij en zoiets ervaren, meld het bij de Consuwijzer en je bank mocht je toch per ongeluk getekend hebben. Je kan binnen een X-aantal dagen je geld terug krijgen van de bank als je het op tijd meld.

28. helmikuuta 2025

Geachte heer Mulder,

Het lijkt erop dat u het telefoongesprek niet helemaal goed heeft begrepen. U geeft bij ons geen SEPA-mandaat af; dat wordt door de leverancier gestuurd nadat het aanbod door u is bevestigd. U heeft bij mijn collega Aya aangegeven het contract bij uw huidige leverancier niet te willen verlengen, en daarop is vorige week een nieuw aanbod gestuurd, dat u zelf dient te bevestigen. U kunt ook zelf het rekeningnummer invullen waarmee u wenst te betalen. Wij hebben dit contract destijds voor u geregeld, dus u bent en blijft onze klant.

Daarnaast kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Consuwijzer, maar u blijft in ieder geval onze klant.

Mocht u geen klant meer willen zijn, kunt u altijd een e-mail sturen naar hello@devidend.nl of bellen naar 070-2042150. U kunt dan vragen naar Marco; ik help u graag verder.

Marco Bleijenberg
Devidend

Saanut 5/5 tähteä

Devidend biedt een deskundig en…

Devidend biedt een deskundig en onafhankelijk advies. Betrouwbare partij om je energie inkoop aan over te laten. Al jaren meer dan tevreden klant

17. helmikuuta 2025

Beste Ahmed,

Saanut 1/5 tähteä

Gesprek als erg onprettig ervaren

Gesprek als erg onprettig ervaren. Jullie proberen contracten snel af te sluiten op basis van dwang, waar je maar net niet scherp voor moet zijn die dag waarna je ineens ergens aan vastzit. Krijg vaak gelijksoortige belletjes maar deze ging mij iets te ver als mede-ondernemer.

Twee van jullie gesproken. Word uit het niets opgebeld, waarna gezegd wordt dat jullie intermediair zijn van alle energieleveranciers en dat jullie mijn contract verlaagd hebben (?) en wat gegevens nodig hebben om dit te verifieren. Dit allemaal in 2 minuten terwijl ik niet eens weet wie jullie zijn (en het nog steeds een redelijk vaag verhaal vind overigens). Daarna de vrouw van de 'zakelijke afdeling' aan de lijn, kreeg weer te horen of we even wat gegevens kunnen controleren zodat jullie het vernieuwde contract kunnen doorvoeren. Herhaaldelijk gevraagd 'wie zijn jullie, wat is dit' en dan krijg ik 2 zinnen een standaard riedeltje over landelijk intermediair (nog nooit van jullie gehoord...) waarna vervolgens weer gevraagd wordt of ik wat gegevens kan verifieren omdat mijn energiecontract verlaagd wordt van 100 naar 70 met de enige focus op 'wil je dat later terugkrijgen of direct'. Volledig ontransparant over hoe jullie dat dan in een keer wel voor elkaar krijgen terwijl jullie de minuut ervoor niet eens wisten wie mijn huidige energieleverancier is en mijn (dynamische) kosten waren.

Dat jullie mijn KVK gegevens hebben allez, dat jullie daar zo mee omgaan is een no go. Voelt niet aan als zuiver ondernemerschap, eerder scammy, en kreeg er zo'n nare nasmaak van - dat ik er zelfs een review over wilde schrijven.

EDIT: op je reactie vermeld je miscommunicatie door contact van revilent die zich voor zouden doen als jullie. Ik ken het bedrijf verder niet (website is onder constructie), maar dat vind ik nogal een serieuze beschuldiging waarbij je de verantwoordelijkheid van jezelf afschuift, en ook nog van de mogelijkheid gebruik maakt om een ander bedrijf in een zwart daglicht te zetten. Er is me in jullie gesprek ook verwezen naar jullie website en die website heeft mevrouw zelfs voor me uitgespeld - devidend.nl. Dus er was geen sprake van miscommunicatie.

19. helmikuuta 2025

Beste Tony,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat uw gesprek zo onaangenaam is verlopen. Wij begrijpen dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn we nemen uw feedback dan ook zeer serieus.

Echter, het lijkt erop dat u per ongeluk contact hebt gehad met een ander bedrijf, namelijk Revilent, dat zich mogelijk als ons heeft gepresenteerd. Wij hebben geen belcontacten met particulieren en richten ons uitsluitend op de MKB- en grootzakelijke markt. Daarom lijkt het een misverstand te zijn dat de informatie over uw contractverlaging betrekking heeft op onze diensten.

Wij willen ook benadrukken dat, bij ons, elke klant een vaste contactpersoon heeft en dat wij altijd persoonlijk langskomen om de wensen en behoeften met onze klanten te bespreken. Transparantie en persoonlijke benadering staan bij ons centraal.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of willen weten wie wij zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail: hello@devidend.nl of telefonisch: 070-2042150. We staan graag voor u klaar.

Nogmaals, wij betreuren dat u een negatieve ervaring heeft gehad en hopen dat deze miscommunicatie snel wordt opgehelderd.

Goed en snel schakelen

De makelaar had mij doorverwezen naar Devidend omdat ik met spoed een contract nodig had. Devidend heeft alles goed geregeld ook het meetcontract en de overeenkomst met Liander. Snel schakelen en verstand van zaken hebben ze. Bedankt!

3. helmikuuta 2025

Hi Fulfilment Amsterdam,

Saanut 1/5 tähteä

Zekers niet aan te raden

Zekers niet aan te raden, proberen je met valse marketing en gluwe praktijken je een energiecontract aan te bieden. Niet in trappen.
Ook via e-mail proberen ze je te misleiden.

5. helmikuuta 2025

Beste Chenkie,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit vervelend voor je is en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij Devidend hechten we veel waarde aan transparantie, eerlijkheid en het bieden van goed advies. Ons doel is om klanten op een eerlijke en betrouwbare manier te helpen, zonder misleiding of valse beloftes.

Mocht je vragen hebben over je energiecontract of ergens tegenaan lopen, staan we altijd voor je klaar. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je wél een positieve ervaring te bieden. Neem gerust contact met ons op – we helpen je graag!

Met energie groet,

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en duidelijke communicatie werkt…

Snelle en duidelijke communicatie werkt erg prettig. Staan bij vragen altijd klaar

10. tammikuuta 2025

Hi Restaurant Mario,

Saanut 1/5 tähteä

Krijg spam emails dat ik geen…

Krijg spam emails dat ik geen energiecontract heb. Ik heb deze wel. Dreigen in mail dat ik geen stroom en gas meer zal krijgen tenzij ik contact met hun opneem. Dan zullen ze je waarschijnlijk een nieuw contract proberen te verkopen

17. tammikuuta 2025

Beste N. Corvers,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat e-mails over belangrijke zaken zoals uw energiecontract soms verwarrend kunnen overkomen. Gelukkig kunnen we u geruststellen: het is geen spam.

Wanneer een energieleverancier een vooraankondiging einde levering stuurt, sturen wij inderdaad een e-mail om te kijken hoe we kunnen voorkomen dat de leverancier het contract opzegt. Dat doen we niet om u een nieuw contract te verkopen, maar juist om uw huidige situatie goed geregeld te houden. Een beetje service noemen we dat.

Mocht u echter willen dat de energieleverancier het contract opzegt, dan respecteren we die keuze uiteraard ook. 😉

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en verstand van zaken

In November was onze factuur van het gas veel hoger dan normaal. Devidend heeft geschakeld met Anexo en Stedin. Devidend heeft Stedin benaderd en is overgegaan tot correctie van de facturen.
De correctie bleek ook weer foutief. Devidend heeft de netbeheerder hier weer op gewezen en uiteindelijk hebben wij de juiste facturen ontvangen.
Dankzij de factuurcontrole van Devidend heeft dit een correctie van €1.400,- opgeleverd. Raad elke zakelijke afnemer Devidend aan!

4. tammikuuta 2025

Beste JWC Machines,

Bedankt voor uw prachtige review en het vertrouwen in onze dienstverlening! We zijn blij dat onze factuurcontrole heeft geleid tot een correcte afhandeling en een correctie van €1.400,-. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent.

Foute club

pas op met deze club. Doen zich voor alsof je al klant bent bij ze, en ze bellen even om te vragen of alles nog naar wens is. Daarna sturen ze je een contract op met "de nieuwe afspraken' en of je even wilt tekenen aub.
je wordt genaaid waar je bij staat.

9. tammikuuta 2025

Beste Gerrit Dekker,

Dank u voor uw feedback. We vinden het spijtig om te horen dat u onze aanpak als onprettig heeft ervaren. Bij Devidend streven we er altijd naar om helder en transparant te communiceren en onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zeker in situaties waarin een variabel contract mogelijk hogere kosten met zich meebrengt.

We waarderen uw feedback en staan klaar om uw zorgen verder te bespreken. Mocht u nog vragen hebben of de situatie met ons willen bespreken, dan staan wij voor u klaar via hello@devidend.nl of per telefoon via 070-2042150.

Saanut 1/5 tähteä

Geen klant bij ze en toch de hieronder…

Geen klant bij ze en toch de hieronder genoemde mail ook in de spambox ontvangen.
Ze kunnen links en rechtsom l.llen, maar dit is dus overduidelijk spammen, want wij hebben(net als degene hieronder) geen enkele zakelijke betrekking met elkaar. ik ben geen klant, ook niet geweest, heb tot nu nog nooit van ze gehoord, en ze spam mailen dus wel.

23. joulukuuta 2024

Beste Frans,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u een e-mail van ons heeft ontvangen terwijl u aangeeft geen klant te zijn. Als u een e-mail van ons heeft gekregen, betekent dit dat wij, of wellicht een tussenpersoon waarmee wij samenwerken, destijds een contract met u hebben afgesloten. Dit kan soms langer geleden zijn, waardoor het niet altijd direct herkenbaar is.

Geen zorgen, u kunt zich altijd uitschrijven voor onze e-mails als u dat wilt. We willen natuurlijk niet dat u zich voelt alsof u in een eeuwige stroom van notificaties zit. Mocht u toch nog eens een update willen ontvangen (of ons nodig hebben), weet dan dat we altijd één klik verwijderd zijn!

Heeft u verder nog vragen of twijfels? U kunt ons altijd bereiken via hello@devidend.nl of telefonisch op 070-2042150. U kunt ook gerust vragen naar Marco; ik sta u graag te woord. We beloven dat we niet meer ongevraagd in uw inbox verschijnen… tenzij het echt noodzakelijk is, natuurlijk! 😉

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden, raad het iedere ondernemer aan!

Via een concullega terecht gekomen bij Devidend. Ik zat zelf met een lastig vraagstuk we leveren jaarlijks meer dan 120mwh terug aan het net. Greenchoice wilde ons niet langer als klant. Devidend heeft ons voorzien van advies en ondergebracht bij een leverancier, zonder dat het ons extra kosten oplevert op jaarbasis.

Ik kan Devidend iedere ondernemer aanraden. De lijntjes zijn kort, en ze weten waar ze het over hebben. Het is erg prettig om goede service te ontvangen, zeker in tijden waarin dat vaak ver te zoeken is.

30. joulukuuta 2024

Beste Agroservice de Jager,

Team Devidend

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin