Echte oplichters. Elke keer veranderen ze hun handelsnaam wanneer er veel slechte reviews zijn. Beter alle merken vermijden die niet langer dan 5 jaar bestaan.
Zojuist aan de deur gehad in Delfzijl... Heel onprettig, geen transparantie of eerlijk antwoord. Gelukkig heb ik alles zelf al gedaan qua verduurzaming. Ik snap dat dit als heel onprettig wordt... Näytä lisää
Hele goeie ervaring met Deurzaamheid, De jongeman aan de deur heeft eerlijk en duidelijk uitgelegd wat de adviseur voor mij kon betekenen en hoe het gesprek in zijn werking ging. Grof geld bespaard me... Näytä lisää
Er kwam een keurige gozer langs de deur. Die mij heel goed en duidelijk een uitleg heeft gegeven over wat ze kwamen doen. Vervolgens heb ik een adviesgesprek ingepland waarin ik meer duidelijkheid heb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Advies provincie Groningen
Transparant, vrijblijvend en geen verkooppraatje
Ik snap eerlijk gezegd niet alle negatieve reviews. Bij mij werd duidelijk uitgelegd dat er aan de deur niets gekocht kon worden en dat het alleen ging om het inplannen van een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Er werd ook meerdere keren aangegeven dat er geen verplichtingen bij kwamen kijken.
Ik heb uiteindelijk het gesprek ingepland en vond het juist prettig om uitleg te krijgen over de mogelijkheden voor elektrisch verduurzamen en de regelingen die daarbij horen. Er werd geen druk uitgeoefend om iets af te nemen. In het gesprek gaf de medewerker ook duidelijk aan dat hij niet van de gemeente was. Ik woon zelf in Groningen, wellicht dat het in het zuiden niet zo netjes wordt uitgevoerd.
Natuurlijk is niet iedereen blij met iemand aan de deur, dat begrijp ik. Maar mijn ervaring was vriendelijk, duidelijk en transparant. Daarom voor mij een positieve ervaring.
Het advies was mij alleen niet interessant genoeg om te verduurzamen.
Echte oplichters
Deze mensen doen alsof ze voor de…
Deze mensen doen alsof ze voor de gemeente werken en zeggen dat ze niets komen verkopen, beiden niet waar.
Ze zijn vandaag bij ons langsgeweest
Deurzaamheid kwam vandaag bij ons aan de deur in Zevenbergen. Tijdens het gesprek werd naar mijn herinnering de indruk gewekt dat er een samenwerking met de gemeente was. Een deel van het gesprek is opgenomen via onze deurbel.
Ik heb uitsluitend ingestemd met een gratis en vrijblijvend gesprek. Hiervoor werd een krabbel gevraagd en een 'voice log' opgenomen waarbij ineens werd gesteld dat ze GEEN verband hadden met de gemeente. Daarna heb ik de afspraak per e-mail geannuleerd.
Na het lezen van ervaringen van anderen maak ik mij zorgen over de wijze van benaderen en de duidelijkheid over wat precies wordt vastgelegd en met welke partijen gegevens eventueel worden gedeeld. Ik wil daarom expliciet maken dat ik geen toestemming heb gegeven voor een betaalde opdracht, contract, gegevensdeling of een bezoek van een aangesloten partner, of wat ze zich verder ook maar kunnen inbeelden.
(En mochten zij denken dat dat wel zo is dan nemen wij daar per direct afstand van, betwisten het, trekken het in. We willen niks met hen of hun partners te maken hebben.)
Deurzaamheid
Zojuist aan de deur gehad in Delfzijl...
Heel onprettig, geen transparantie of eerlijk antwoord.
Gelukkig heb ik alles zelf al gedaan qua verduurzaming.
Ik snap dat dit als heel onprettig wordt ervaren.
Ja het mag, maar de manier waarop echt verschrikkelijk....
Stelletje leugenaars
Ze zeggen met de gemeente samen te werken en dat er subsidies zijn om je huis te verduurzamen. Dit is complete onzin. Het bedrijf Greenteam komt langs en die probeert je veel te dure producten te verkopen, je over te laten stappen op een louche energiemaatschappij en een lening aan te smeren. Niet op ingaan dus!
Doen alsof ze iets van een samenwerking…
Doen alsof ze iets van een samenwerking hebben met de gemeente. Word door sommige gemeentes zelfs voor gewaarschuwd.
Ook bij mij aan de deur werd er gesproken alsof er sprake was van iets van een samenwerking. Uiteindelijk na het lezen van de bevestigingsmail en alles online maar afgezegd.
Maken misbruik van het stoppen van de salderingsregeling.
Onbetrouwbaar en misleidend
Jongeman suggereert onafhankelijk te zijn, maar geeftgeen openheid over hun organisatie.
Blijft aandringen na weigering om gegevens te delen. Na de derde duidelijke "nee" nog een leugen dat ik de enige in de straat zou zijn die geen afspraak inplant.
Let op: Oplichters!
Een jongen van net geen 18 belt aan terwijl wij een sticker met GEEN verkopers bij de deurbel hebben. "Hallo ik kom niks verkopen hoor, haha, wij lopen hier in de wijk om alleen informatie te geven." Ik hoor het warrige verhaal aan: ze hebben zogenaamd "adviseurs" die op afspraak gratis advies geven over elektische energiemaatregelen. Op mijn vraag wie ze financiert heeft hij een warrig antwoord, namelijk dat ze goodwill krijgen als ze mensen doorverwijzen. Vreemd. De jongen dringt daarna aan om mijn contactgegevens te hebben en of ik de "verificatiecode" die ik als sms/email zou krijgen gelijk met hem wil delen. Dit voelde meteen niet pluis, dus toen ik aangaf dat ik zelf ook wel via hun website een afspraak kan maken, is zijn bezwaar "ja dat kan maar dat is niet gratis". Ik draaide mijn telefoonscherm naar hem toe zodat hij zelf ook kon lezen dat het gratis en vrijblijven was, zoals op hun eigen website staat vermeld. Hij werd knalrood en wist niet meer wat hij moest zeggen. Heb het gesprek daarna heel snel afgekapt. Dit zijn gewoon oplichters die je gegevens doorverkopen!
Bellen ongewenst aan.
Komen aan de deur leuren ondanks dat we een bordje hebben hangen dat we geen verkopers aan de deur willen.
Ga niet met Deurzaamheid/Greenteam in zee!
Ga hier niet mee in zee. Verkopen leugens aan de deur om binnen te komen en je persoonlijke gegevens te verzamelen. Zogenaamd in samenwerking met de gemeente. Overigens: heel veel trustpilot positieve reviews (over zowel deurzaamheid en green team) worden overduidelijk door henzelf gepost. Zelfde stijl, erg enthousiast, door een reviewer die alleen deze ene superenthousiaste review schrijft. Ik kan zo ook nog tien van deze negatieve reviews, maar ik vind één wel genoeg.
Heel apart
Heel apart
De man begint meteen met een praatje over .
Volgende week lopen mensen van ons door de wijk om advies te gegeven ivm zonnepanelen en salderen maar ook voor laadpalen en accus .
Welke dag en tijdstip komt u het beste uit daar voor .
Ik geef aan ze kunnen gewoon aanbellen ik ga geen afspraak maken voor een verkooppraatje.
Na nog wat heen en weer over een tijdspanne vraagt hij mijn telefoonnummer zo dat de adviseur contact met mij kan op nemen .
Ik geef aan dat dat niet nodig is en ik niet van plan ben mijn telefoonnummer te geven
Waarop hij zegt dat ze van uit het bedrijf ook wel bellen om te vragen of hij netjes en correct is geweest .
Dus hij moet toch echt een telefoonnummer hebben .
Hier na zeg ik nog maals dat gaat niet gebeuren .
Dan is de boodschap binnen gekomen bij hem en vertrekt .
Zelf na een aantal keer de opname terug kijken nog steeds een heel raar gesprek
Ondanks een nee/nee sticker tegen…
Ondanks een nee/nee sticker tegen colportage, is dit bedrijf stront eigenwijs en vallen ze mensen gewoon lastig met hun “advies/verkoop” praatje…
Prima als je als bedrijf je mensen langs de deuren laat gaan, maar leer ze wel dat deze nee/nee gewoon gerespecteerd dient te worden.
Ben echt enorm klaar met de arrogantie van bedrijven als deze waarbij hun minions in discussie gaan als ze niet gewenst zijn.
De adviseur heeft ons geholpen met het…
De adviseur heeft ons geholpen met het aanschaffen van een thuisbatterij, de adviseur legde alles goed uit en alles was duidelijk en transparant, aanrader!
Positieve medewerkers
Positieve medewerkers! Helpen en denken graag met je mee. Zeker aan te raden.
Tevreden
Erg goede uitleg gekregen en goede informatie gekregen van adviseur👍
Super fijne ervaring met de jongen aan…
Super fijne ervaring met de jongen aan de deur!
Duidelijke uitleg en vriendelijke jonge man.
Uiteindelijk zonnepanelen aangeschaft.
Fijne organisatie
Fijne organisatie, waarbij ik ben geholpen in m'n zoektocht naar het electrisch verduurzamen van mijn woning
Niet vertrouwen
Zijn niet transparant. Ze werken voor een ander bedrijf greenteam - als ze al niet onder hun eigen naam rondlopen weet je al dat het niet goed zit. Weigeren geschreven informatie te verstrekken. Doen alsof ze vanuit de gemeente zijn gestuurd.
Wolven in schaapskleren
Zoals velen hieronder ook bevestigen, dit is een commerciële partij die zich voordoet als een adviseur in energie subsidie regelingen. Ik heb de jongeman een paar keer gevraagd of hij mij iets wilde verkopen. Nee hoor ik ben alleen een planner voor de gratis gesprekken. En de verkooptechnieken als "klinkt goed toch" en razendsnel praten, het zal er allemaal in. Dit is zijn verkooptechnieken die mijn bloed doen koken. Er leven heel veel mensen in angst voor (of midden in) energie armoede en van deze onzerheid maken dit soort schimmige partijen zonder blikken of blozen misbruik. Blijf hier ver van weg! Heb je je toch laten overvallen en een gesprek gepland annuleer deze direct en meld je bij de gemeente, deze hebben genoeg onafhankelijke manieren om jou goed te informeren.
Ik heb trouwens ook een sticker op mijn deur dat verkopers niet gewenst zijn, het feit dat je die negeert zegt eigenlijk al genoeg.