Det Mexicanske Bøfhus Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,2

Pas på i Det Mexikanske Bøfhus i Kalundborg. Bestilte to gange plankebøf. Tjeneren spurgte ind til valg af sauce og tilberedning af bøf, men ikke størrelsen på bøffen. Fik serveret xl udgaven, som... Näytä lisää

Maden var fin til prisen, men menukortet var ikke opdateret, så det var ikke muligt, at få drikkevarer eller desserter, som anvist. De 2 søde unge piger , der var personale skulle selv opsøges båd... Näytä lisää

Bestilte 3 x nr 25 2 bøffer på hver tallerken og 3 bøffer der kunne sige muh selvom de blev bestilt til at skulle være medium stegt. Personalet var flinke unge mennesker men man manglede virkelig no... Näytä lisää

(Roskilde) Absolut lækker mad. Vi har været her to gange nu. Første gang fik vi nogle super lækre og møre bøffer og denne gang nogle mexikanske pandekager med rigeligt fyld. Også virkelig velsmagende... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

DONT EVER GO THERE!!!

Var lørdag d 22/2 på det mexicanske bøfhus i Slagelse. Sikke en omgang øv. Bestilte store tigerrejer med ris og sursødsovs. Fik 5 små tigerrejer på et spyd med 15 pommefritter. Rejerne var fuldstændig tørre og med en skal som slet ikke kunne komme af. Og jeg kan sagtens pille rejer tjeneren spurgte hvordan jeg ville ha mine rejer grillet. What t f. Min mand fik plankebøf men blev ikke spurgt hvordan han ønskede den. Vores forret var snack kurv mozzarella sticks, løgringe og chili cheese tops. Smagte som noget fra Lidl. Deres koncept er alt er hjemmelavet og frisklavet. Det er det IKKE.
Kommer aldrig igen det er de tarveligste penge 800 vi nogensinde har brugt.

22. helmikuuta 2025

Smagsløst

Roskilde. Store portioner, er det eneste positive jeg kan sige om dem. Vi var 6 personer. Alle fik noget forskelligt. Alle bøffer var fuldstændig smagsløse og kedelige. Grøntsager fra frost og sauce fra spand.
Kommer der ikke igen.

2. helmikuuta 2025

Der er møg koldt. Ringe service.

Kalundborg...
Der er møg koldt indenfor.
Så ingen anbefaling herfra medmindre du vil fryse når du skal spise.
Vi havde forudbestilt maden på mail pga 12 mennesker samlet.
Flere fik forkert mad.
Efter maden , blev vi spurgt om dessert mm. Men ingen ryddede bordene af, før meget langsomt under dessert og der stod stadig madtallerkener, da vi forlod stedet.
Der var kun 1-3 kunder ud over os og 3 personaler stod i baren og snakkede, så personale var der rigeligt af. Kl var kun 16 så ville da ikke være der til en fyldt restaurant, når der næsten ingen service er.
Maden var fin nok, ikke noget specielt til pengene.

24. tammikuuta 2025

Lækkert og hyggeligt

Besøgte det mexicanske bøfhus i Roskilde med stor fornøjelse.
Fantastisk lækker mad, god betjening og hyggelig stemning. Kommer helt sikkert igen 😊

8. tammikuuta 2025

Hyggeaften i Roskilde

Et fantastisk måltid. Bøffen var sublim og tilbehøret ligeså. Betjeningen var helt i top. Var næsten ked af vi ikke kunne spise og drikke mere da vi blev spurgt om vi ønskede mere, så de kan varmt anbefales. Varer ikke længe før de ser os igen.

4. tammikuuta 2025

Vi var nogle stykker nede og spise og…

Vi var nogle stykker nede og spise og kan kun rose maden der var god
Men synes det er mærkeligt når man kommer og hente tallerkener at man så ikke spørg om man er nteeserret i descrt eller kaffe fra persons side af vi måtte selv hente Meny kort igen så vi kunne få dessert ikke i orden hvis man ønsker og tjene penge på forretningen hvilket jeg går ud fra man gerne vil
Så maden og dessert var fint men det halter lidt på betjeningen og det er ikke første gang skal lige siges derfor nu dette opslag

18. joulukuuta 2024

Julefrokost 7/12 Roskilde

Spiste julefrokost lørdag den 7/12-24. Super god mad hvor de klassiske juleretter blev serveret, gode vine og godt øl- det hele til en rigtig god pris og sublim professionel betjening, prøv det her før din nabo.

7. joulukuuta 2024

Kalundborg!

Kalundborg!
Jeg havde den mest fantastiske oplevelse på Den Mexicanske Bøfhus! Maden var enestående, og servicen var helt i top. Tjenerne var både professionelle og imødekommende, hvilket gjorde besøget ekstra behageligt. En særlig tak til kokkene for at skabe så lækre og velsmagende retter – jeres arbejde er virkelig i en klasse for sig! Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der elsker god mad og en skøn atmosfære.

20. marraskuuta 2024

( Roskilde ) jeg har afholdt min 60 års…

( Roskilde ) jeg har afholdt min 60 års fødselsdag med brunch, for familie og venner. Stor ros til personalet for deres imødekommenhed, nærhed og tålmodighed. Servicen var helt i top og maden var også i top. Mine gæster var virkelig positive i deres tilbagemeldinger. Jeg kan varmt anbefale brunchen. Prisen er også ganske ok. Det er ikke sidste gang vi har gjort dette. Tak mexi bøfhus 👍👍

9. marraskuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili