Na het lezen van de goede ervaringen…
Na het lezen van de goede ervaringen gyeon spullen besteld en aan de slag. De spullen kwamen keurig verpakt binnen en op tijd binnen ermee aan de slag gegaan. Super tevreden !

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Welkom bij DetailKracht - dé webshop voor hoogwaardige autodetailing producten en autopoetsmiddelen met een focus op hoogwaardige producten, doeltreffend resultaat en deskundig advies door professionals. Voor de liefhebber die z'n auto in showroomstaat wil houden: wij leveren alles wat je nodig hebt voor een perfecte afwerking.
Nijverheidsweg 9a, 4854 MT, Bavel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä DetailKracht
De produkten van Geyon zijn top en voldoen aan alle verwachtingen, de coatings zijn perfect en makkelijk aan te brengen, echte aanraders , en natuurlijk de snelle levering van detailkracht

Top bedrijf/webshop!
Mooie actie met GEYON producten!
Duidelijke webshop, goede mail communicatie!
Jammer maar logisch dat de meest gebruikte producten zo snel zijn uitverkocht!
Hopelijk komt er nog een actie en word de voorraad weer aangevuld!

Vastaus yritykseltä DetailKracht
de produkten van geyon zijn geweldig , dit zijn allemaal zeer goede producten stuk voor stuk , en behoren echt tot het topsegment onder cardetailing

Vastaus yritykseltä DetailKracht
De bestelde spullen zijn snel geleverd. Top.
De auto eerst bij Maarten onder handen laten nemen en daarbij de producten gezien, met uitleg, hoe je je auto in een goede glanzende staat kunt onderhouden.
Maarten is een enthousiaste man die zijn vak verstaat.
Maikel

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Spullen die ik besteld had zijn snel en goed geleverd.
Maar het belangrijkste is dat ze goed werken.
De auto is eerst door Maarten (MADEKO) in de coating gezet van Gyeon. Daarna in overleg met Maarten de juiste producten besteld om de auto in topconditie te houden. Door de juiste producten te gebruiken is dit een fluitje van een cent en hij blinkt weer als nieuw.

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Was heel snel geleverd en goed verpakt
Tape om de dopjes waardoor ze niet lekken

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Snel geleverd en zorgvuldig verpakt.

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Een goed product, Gyeon die mijn auto weer erg mooi laat blinken. Na het wassen even met de droogdoek erover en dan op een doekje spray ik Gyeon q2m Quickdetailer op een doekje van Gyeon waar ik een paneel inwrijf en daarna met een droge poetsdoek van dit merk napoets voor een mooi spiegel resultaat. Een tevreden man, kwaliteit.

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Goede en duidelijke website om Gyeon-producten voor een goede prijs te kunnen kopen.
Goed en snel verpakt en geleverd, top!
Aanrader!

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Als ervaren en gepassioneerde (hobby-)detailer ben ik al geruime tijd tevreden gebruiker van de hele line-up van Gyeon.
Al onze auto's verzorg en coat ik met de producten van dit Koreaanse kwaliteitsmerk en dat is te zien 😉
Helaas zijn deze producten in onze omgeving nauwelijks in detailing shops verkrijgbaar.
Daarom na een online advertentie gezien te hebben eens een flesje Wetcoat besteld bij Maarten de Kock van Madeko / Detailkracht in Bavel als proef.
Het spul is stevig en zeer zorgvuldig verpakt en snelle levering via PostNL.
Dat heb ik in het verleden bij de concurrentie wel eens anders meegemaakt...
Fijn dat ik dit bedrijf nu ken; zal hier naar verwachting in de toekomst vaker gaan bestellen.
Maarten, bedankt!

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Fijne webshop, topproducten en snelle levering!

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Een aanrader. Zeer tevreden. Fijne producten en een snelle levering.

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Top producten, Top service!
Meer heb je niet nodig!

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Snel en duidelijk advies gekregen! Producten zijn erg goed en werden dezelfde werkdag nog verzonden.

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Super service en snelle levering! Kwaliteit prijsverhouding van producten zijn top.

Vastaus yritykseltä DetailKracht
Zeer professioneel en een snelle levering. Ga snel weer bestellen!!!