Banner for Desko

Desko Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

I was deciding to buy a sit stand table and desko popped up from a reddit review. Looks very promising and just called the support team to clarify some custom requests and the support agent (Not... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Desko heeft ontzettend hun best gedaan om mij tegemoet te komen om eerder mijn home office spullen te kunnen leveren. Top service, van zowel de planning als de heren die de spullen hebben geleverd!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijke medewerker die de zaken kwam afleveren. Kwam een uur eerder dan de geplande levering, maar ik was gelukkig thuis. Kwam later nog even terug om wat extra bevestigingsschroeven te b... Näytä lisää

1. Toimistokalusteet
  2. Sisustussuunnittelija
  3. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  4. Toimiston kunnostuspalvelut
  5. Toimistotarvikekauppa
  6. Käytetyt toimistokalusteet

Tietoja yrityksestä Desko

Yrityksen kirjoittama

Desko heeft alles wat je nodig hebt voor jouw kantoorinrichting

Desko creëert werkplekken waar je je goed voelt. Waar je ook bent. Want een werkplek kan overal zijn. Van thuiskantoor tot vergaderzaal. Van kantoortuin tot café. Dit transformeren we tot plekken die inspireren, uitnodigen tot samenwerken en productiviteit bevorderen

Dat doen we met een unieke kijk op circulariteit en refubished items om je ruimte de sfeer geven die bij je organisatie past. Stoer, kleurrijk of juist rustgevend. Van moodboard en 3D ontwerp tot uitvoer, alles wordt geregeld

Breng je werkplek tot leven

Waarom klanten kiezen voor Desko

Desko is sinds 1952 leverancier van kantoormeubelen en specialist op het gebied van circulaire en duurzame kantoorinrichting. We helpen je graag.

• Zij laten zich adviseren van 3D ontwerp tot realisatie.
  • Zetten ons in als full service partij met eigen montage- en leveringsteam.
  • Shoppen hun kantoormeubelen online via de Desko webshop.
  • Maken gebruik van snelle levering uit eigen voorraad door heel Europa.
  • Kiezen voor verhuur, lease en verkoop van duurzame en circulaire kantoormeubelen.
  • Maken gebruik van onze kennis omtrent ergonomie, design en inrichting.
  • Verkopen hun gebruikte kantoormeubelen aan ons terug.

Ga naar Desko.nl

Altijd duurzaam, liever circulair

Bij Desko zijn we groot voorstander van duurzaamheid en hergebruik van kantoormeubilair. Ben je op zoek naar tweedehands kantoormeubelen? Dan vind je bij ons een ruim en wisselend assortiment voor scherpe prijzen. Je vindt onder meer tweedehands bureaustoelen en tweedehands bureaus. Maak een duurzamere en voordeligere keuze door te kiezen voor tweedehands of refurbished kantoormeubelen.

Het effect van een goede inrichting op kantoor

Een kantoor inrichten een kwestie van meubilair erin en werken maar? Niet helemaal. Een doordacht ingerichte kantoorruimte heeft een enorme invloed op je bedrijf en mensen.

• Maak je kantoor aantrekkelijker als ontmoetingsplek.
  • Boost de creativiteit en productiviteit van je mensen
  • Draag je duurzame doelen uit met circulaire kantoorinrichting
  • Zet een fijn gevoel neer dat past bij je cultuur
  • Vertaal je merk door naar je complete kantoorinrichting

Desko - al 4 jaar op rij, top 5 beste kantoorinrichters van Nederland

Breng je werkplek tot leven

Want het draait allemaal om je thuisvoelen op je werkplek.

De rol van kantoorinrichting is belangrijker dan ooit. Hierdoor veranderen kantoren van grijze ruimtes waarin vooral hard gewerkt moet worden, naar inspirerende ruimtes waar plek is voor ontmoeting, inspiratie én productiviteit. Ontdek hoe kantoorinrichting jouw bedrijf en medewerkers boost.

Boost jouw kantoorinrichting

Kantoormeubelen

Met 15.000 producten in onze shop, zit er altijd iets bij dat past bij jouw behoefte, smaak en gewenste oplossing zoals:

• Ergonomische bureaustoelen

Kaikki arvostelut

132 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

In het begin verdwaalde ik in eerste…

In het begin verdwaalde ik in eerste instantie omdat ik contact zocht en een medewerker wilde spreken. Maar later ontving ik meer informatie over de openingstijden en hoe er contact gelegd kon worden en wanneer en daarna is alles heel vlot verlopen. Ook had ik een foutje gemaakt bij het bestellen. En nu komen ze tegen een kleine meerprijs mijn bureaublad vervangen. Dit alles ging heel vlot. Nu nog even afwachten wanneer ze het grotere bureaublad kunnen komen monteren. Vriendelijke mensen, aan de telefoon en ook de bezorger en monteur. Prima geregeld, goed contact en vriendelijk personeel.

2. heinäkuuta 2026

Hi Jaap,

Bedankt voor het delen van je 5 sterren ervaring. Super om te zien dat we je lekker hebben geholpen. Jij blij = wij blij. We wensen je veel plezier met het geleverde en mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden.

Alles netjes afgeleverd

Alles netjes afgeleverd, op tijd update's

22. kesäkuuta 2026

Hi Bregit,

Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij om te zien dat alles lekker is verlopen en je tevreden bent. Veel plezier met je thuiswerkplek.

Saanut 5/5 tähteä

I was deciding to buy a sit stand table…

Looks very promising and just called the support team to clarify some custom requests and the support agent (Not revealing names) was so kind and helpful and accomodating.

Really leaning on purchasing from here.

27. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi Karun,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that your experience with our support team made such a positive impression. We always strive to provide honest advice and accommodate our customers' needs wherever possible. It means a lot that you're considering Desko for your sit-stand desk, and we'd be delighted to help bring your ideal workspace to life. If you have any more questions before making your decision, we're always here to help.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goede communicatie en gevraagd of alles in orde was.

15. kesäkuuta 2026

Hi hi,

Onwijs bedankt voor de 5 sterren review! Super om te zien dat alles soepeltjes en naar wens is verlopen. Zo hebben we het liefste!
Veel plezier met je thuiswerkplek en mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden.

Saanut 5/5 tähteä

Desko heeft ontzettend hun best gedaan…

Top service, van zowel de planning als de heren die de spullen hebben geleverd!

29. toukokuuta 2026

HI Nanda,

Wat fijn om te zien dat je zo blij bent met ons en de geleverde service. We helpen graag, waar kan! We wensen je veel plezier met je thuiswerkplek en mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag.

Complimenten voor Lorenzo

Complimenten voor Lorenzo. Heel fijn en professioneel.

18. kesäkuuta 2026

Hi Schelto,

Bedankt voor het delen van je ervaring en de 5 sterren! Super dat je zo blij bent met Lorenzo, dat zijn wij ook. We geven het aan hem door. Veel plezier met je thuiswerkplek. Knallen maar!

Service was top!

Ze hebben het bureau buiten zeer kundig en snel gemonteerd en vervolgens alles netjes op de gevraagde plaats neergezet. Zeer snelle en zeer correcte service!

11. kesäkuuta 2026

Hi Joris,

Bedankt voor de 5 sterren. Super om te zien dat de geleverde service zo fijn is verlopen. Jij blij = wij blij. We wensen je veel plezier met je thuiswerkplek.

Saanut 5/5 tähteä

het betreffende artikel is goed…

het betreffende artikel is goed afgeleverd, de communicatie was prima

15. kesäkuuta 2026

Hi Peter,

Bedankt voor de 5 sterren en super om te horen!

We wensen je veel plezier met het geleverde en mochten we nog iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden.

Saanut 4/5 tähteä

Goede communicaie rond de aflevering

Goede communicaie rond de aflevering, op een lastig te bereiken lokatie!

8. kesäkuuta 2026

HI Jan Willem,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Super dat de communicatie rondom de levering lekker verliep, daar gaan we voor! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden.

Goede en snelle service

Goede service, gasveer was niet optimaal en hebben de bureaustoel netjes omgeuild

8. kesäkuuta 2026

Hi Pim,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Tuurlijk kleine moeite, dat doen we altijd. Fijn dat je nu weer lekker kan zitten en je stoel kan instellen. We wensen je er nog vele jaren veel plezier van. En mochten we in de tussentijd nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag.

Super netjes

Bestellen ging eenvoudig en snel.
Ik werd goed op de hoogte gehouden.
De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam

3. kesäkuuta 2026

Hi Martijn,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat alles lekker is verlopen en je goed bent geholpen. Jij blij = wij blij. We zullen de betreffende jongens laten weten dat ze goed werk hebben geleverd. Veel plezier met je thuiswerkplek.

heel fijn personeel

2. kesäkuuta 2026

HI Antenieke,

Bedankt voor de 5 sterren voor ons team! Daar worden we blij van.
We wensen jullie weer veel plezier met het geleverde.

Bezorgdienst

2. kesäkuuta 2026

Hi Jeroen,

Bedankt voor de 5 sterren! Veel plezier met je thuiswerkplek.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Thuis afgeleverd.

28. toukokuuta 2026

Hi Jeroen,

Bedankt voor de 5 sterren. Fijn dat alles goed is bevallen. We wensen je veel plezier met je thuiswerkplek.

Niets op aan te merken

Goed geïnformeerd over de levering, gebeld van tevoren, netjes op tijd, aardige bezorgers, werkplek goed in elkaar gezet. Niets op aan te merken.

3. kesäkuuta 2026

Hi Danique,

Bedankt voor het delen van 5 sterren review! Super om te zien dat alles lekker verliep en je goed bent geholpen. Zo doen we het graag. We wensen je veel plezier met je thuiswerkplek en mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden.

Team Desko

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin