Designforevig.no Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Stor tak og 5 kæmpe stjerner til Lisbeth fra brødrene Pedersen! Sød, behagelig og hjælpsom, der resulterede i en hurtig og problemfri fragt til Danmark. Kun varmeste anbefalinger til denne butik og sk... Näytä lisää

Veldig rask og grei ekspedering av min bestilling. Lett å finne varen på hjemmesiden. Er kjempefornøyd med å bestille på nettet siden varen var utsolgt i nærmeste butikk i mils omkrets. Jeg fikk varen... Näytä lisää

I disse Covid-19-tider var det viktig for oss besteforeldrene å gjøre innkjøp på nettet. Dette for ikke å utsette seg for smitte. Vi er tross alt i risikogruppen. Hadde kjøpt deler til mitt Ostindia... Näytä lisää

Er svært fornøyd med kundeservice. Det er først når ikke alt går på skinner at en kan gi en fullstendig vurdering. Hadde bestilt en vasen fra Jonathan Adler, som dessverre var knust da jeg mottok vare... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Våre 15 norske butikker og nettbutikk har bredt utvalg design, interiør og borddekking fra kjente merker som Georg Jensen, HAY, Normann Copenhagen, Wedgwood, Kähler, Villeroy & Boch og mange flere. Mange av våre butikker har lange tradisjoner - som Glass Thomsen i Bergen, Brødrene Pedersen i Stavanger og CI Pedersen i Trondheim som har representert god service, høy kvalitet og bredt utvalg i sine hjembyer i langt over hundre år. Vår nettbutikk og kjede eies også av din lokale Designforevig-butikk, så en handel hos oss er et bidrag til trivsel og vekst i din egen hjemby. Har du handlet hos oss, er vi svært takknemlige for dine tilbakemeldinger!

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Flott service

Fikk først et bord med skader, dette ordnet de raskt opp i og sendte meg et nytt bord! Bra service og god kommunikasjon!

28. maaliskuuta 2020

Bestillingen min ble kansellert..

Bestillingen min ble kansellert da de hadde solgt flere Hay-stoler enn de faktisk hadde på lager.
Var fornøyd med at de umiddelbart refunderte beløpet på kredittkortet, men syns de kunne gitt meg et godt tilbud på en Hay-stol i annen farge som kompensasjon.

23. maaliskuuta 2020

Faktisk beholdning som ikke stemmer

Bestilte og betalte en lysestake, og skulle hente den i butikken som angivelig skulle ha denne på lager, (pluss èn til) Vel fremme ved butikken, etter 1,5 timers kjøretur, fikk jeg vite at den ikke var på lager likevel. Elendig at man ikke har mer kontroll på faktisk beholdning, inkl bomtur.

16. helmikuuta 2020

Hei Paul!

Jeg beklager på det sterkeste at du ikke fikk beskjed innenfor de to timene vi har som frist at varen likevel ikke var på lager. Det er sjelden vi har lagerfeil i butikkene, men selvsagt svært kjedelig når det skjer uten riktig oppfølging. Jeg har tatt kontakt med butikken for å finne ut årsakene - og lover at det blir fulgt opp.

Veldig fornøyd

Rask levering, utrolig fabelaktig design 😍. Elsker virkelig interiøret som dere selger.

15. helmikuuta 2020

Heisann!
Så kjekt å høre at du ble godt fornøyd med ordren din - og hjertelig velkommen igjen :)
Gunhild Oterhals, Designforevig

Raskt å finne gjenstand på rett sted

Flott!
!
!!!!!!!!!!

14. tammikuuta 2020

Hei Svein!
Veldig glad for å høre du synes navigasjonen fungerer godt :)

Raskt og effektivt

Varene kom som bestilt, kjempefint.

13. tammikuuta 2020

Hei Marianne!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Veldig kjekt å høre du ble fornøyd.
Gunhild Oterhals, Designforevig

Greit å bestille og varene var fine

Greit å bestille og varene var fine. Greit med faktura på Mail, men betalingsfristen bør være lengre. Jeg vil gjerne se varene før jeg betaler.
Samme dag som jeg fikk melding om at varene kunne hentes på utleveringsstedet (4mil unna), gikk betalingsfristen ut. Bare flaks at jeg fikk hentet pakka samme ettermiddag som jeg fikk hentemeldinga, men fakturaen ble dermed ikke betalt før dagen etter altså en dag for sent.

10. tammikuuta 2020

Hei Marit!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Vi tar med oss alle slike beskjeder i vårt arbeid med å forbedre nettbutikken. Det skal være 14 dagers betalingsfrist på faktura fra vår betalingsleverandør, så det håper jeg blir dekkende for de fleste situasjoner fremover :)