toppie!
ik heb ze ontmoet op het hondenevent in Baarn, ze waren heel behulpzaam en hebben een mooie ketting gemaakt voor onze hond, en snelle levering in Luxemburg!
Designed4dogs specialiseert zich in het handmatig samenstellen van halssieraden op maat voor honden in het hogere segment. Onze inspiratie is voortgekomen uit onvrede met wat er op dit gebied wordt aangeboden. Zodoende zijn wij zelf aan de slag gegaan om een halssieraad te ontwerpen. Door alle positieve reacties, begon een hobby al snel uit te groeien tot een ambitieuzer doel. Het halssieraad wordt rijkelijk gevuld met kleurrijke Pandorastyle kralen. Maar ook EM-Keramiekkralen tegen vlooien en teken en natuursteenkralen met hun individuele werking worden gebruikt. Door gebruik te maken van deze unieke combinatie van kralen worden meerdere doelen nagestreefd, die jouw hond op meerdere vlakken ondersteuning geven. Daarbij kunt je het sieraad personaliseren met de naam van jouw hond. Door de diversiteit van kleuren en keuzes van kralen maken wij het mogelijk om iedere hond een collier aan te meten wat hem of haar het beste past. Heb je buiten onze aangeboden collectie een ander idee, variatie of wens? Vraag het ons, alles is namelijk mogelijk in overleg
Lokkertsemolenweg 292, 3194WC , HOOGVLIET, Hollanti
Alles keurig en met aandacht verzorgd, snel geleverd en precies op maat. De ketting ziet er prachtig uit, erg blij mee! 🐾
Super blij met de ketting voor mijn hondje Figaro! Hij staat super mooi, goed advies gekregen en de levering was ook top!
Geweldige service en super aardige leuke mensen.
Op bark in the park kwamen we dit bedrijfje tegen en wat een prachtige producten die ze maken en heel duidelijk wat er te verwachten is, echt superleuk geholpen daarzo en het kon gelijk allemaal opgemeten worden, goede prijs en mooie kwaliteit het staat echt prachtig. Zeker een aanrader. Mijn woefie tiamo en de woef van mijn broer zien er prachtig uit met deze banden we zijn super blij ermee.
echt superblij mee ! Goede service echt om blij van te worden! Ik blij hondje blij GROTE BLIJ!
Vanaf het eerste moment werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling. Er was zichtbaar aandacht voor het proces én voor de klant én voor de hond. De communicatie verliep soepel en met oprechte interesse, dat zie je niet vaak meer!
De ketting zelf is werkelijk prachtig. We hebben gekozen voor de variant met EM-keramiek en Tijgeroog, en je merkt aan alles dat dit met liefde en zorg is gemaakt.
Onze Franse Bulldog Coos draagt de ketting met trots.
Duidelijke website en goed geholpen als je verder nog vragen heb. 2x al een mooie ketting laten maken voor onze hond
Had op de site gekeken, maar had toch nog wat vragen. E-mail gestuurd, en kreeg daar heel snel antwoord op. Telefonisch contact gehad en precies uitgelegd wat ik wilde en in mijn hoofd had. Was geen probleem.
Heb 2 honden sieraden , want ze zijn zo mooi dat het gewoon een sieraad is. En ze werden snel gemaakt en geleverd.
In het echt nog mooier als wat ik dacht.
Het contact met het bedrijf en het eindresultaat is geweldig. Kortom TOP
Erg blij met ons halssieraad voor onze lieverd , mooi en functioneel en op maat gemaakt !
Perfect ! 🐾🐾🩷
Super tevreden over de prachtige ketting voor mijn hond! Zeer klantvriendelijk, en mijn eigen samenstelling hoe ik de ketting graag wilde was geen probleem. Met als resultaat een prachtig sieraad wat helemaal passend is bij mijn hond!! Kwalitatief zeer goed en mooie materialen! Super tevreden!!
Mooie ketting voor mijn hond Free. De ketting wordt ook nog persoonlijk gemaakt door de naam. Hij past mooi en Free heeft er geen last van...
Het uitpakken is al een kadootje.
Wat een mooi en stevig gemaakt sieraad voor mijn beide honden.
Per ongeluk bij 1 van de honden iets te kleine maat opgegeven en deze werd gelijk ruimer gemaakt.
Na het bestellen werd het snel opgestuurd en wat een mooi pakketje kwam er binnen❤️.
De honden merken niet eens dat ze het om hebben zo comfortabel zit de ketting.
Al veel leuke reacties gehad!
Een aanrader om te bestellen!
Heel blij met de ketting voor onze Lola! In het echt nog mooier als verwacht.
Fijn om ook rechtstreeks persoonlijk contact te hebben met de maker van het sieraad zodat de juiste maat bepaald kon worden. Snelle levering en mooi/goed verpakt. Echt aan te bevelen.
Wat een geweldig leuk en enthousiast contact met de eigenaar. De keuze is groot en de band is echt super mooi en met liefde gemaakt. Onze hond draagt het als een prachtig en nuttig sieraad. Het bestelling was met een paar dagen in huis. Super snel en prachtig verpakt.
Op de website stonden de kettingen met een witte koord, maar wij wouden deze in het zwart. Dat was geen probleem, en alles was ook snel geregeld. Goede service
Super mooie ketting besteld , snelle service gaaf verpakt echt een aanrader voor een origineel kado .
Ik heb er gelijk nog 1 besteld voor mijn zus haar hond Sammie ❤️.
Vriendelijk dank voor de top service !
We zijn er super blij mee
We hebben een hele mooie ketting voor onze hond Olijfje gekocht.
Mooie Website, goede service en een snelle levering.
Veel positieve reacties gekregen op de ketting.
Super snelle service, en goed contact! en een super kwaliteit want ik heb namelijk 4 cane corso’s die nog al van ruw spelen houden! Een echte aanrader voor je hond 👌🏼
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.