Design Gardiner Arvostelua

3. Tekstiili- ja verhoilupuhdistus
  4. Verhovalmistaja
  5. Sisustusliike
  6. Verhoiluliike

Design Gardiner i Viby. DK's førende når det gælder gardiner i smukke designs og eksklusive materialer. Vores produkter omfatter alt fra traditionelle gardinløsninger, gardiner, lameller, rullegardiner, plissegardiner, foldegardiner og persienner. Skræddersyede design puder fra Design Gardiners egen brand kisst – produceret i de fineste tekstilkvaliteter fra bl.a. Morris, Kvadrat, Nobilis Paris med flere

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

smo børen

solgte h@sh til jesper og nu er han skæv men det smagte rigtig godt og jesper er fra et gang i bornhom men gardinerne smagte virkelig godt og det godt til at smulle h@sh

30. huhtikuuta 2024

ÆV, for en oplevelse...

Jeg er VIRKELIG ikke typen, der kan lide at klage, hvorfor jeg aldrig før har lavet en negativ anmeldelse på Trustpilot. I dette tilfælde føler jeg mig dog tvunget til det, da vores oplevelser med Design Gardiner har været særdeles kedelige. Det skal siges, at der ikke har været nogen konflikt i dialogen, udover at jeg forsigtigt har fortalt dem, at jeg var ked af mine oplevelser, som jeg har nedfældet nedenfor:

- De kom ikke den dag de skulle (hvilket er ærgerligt, når man har taget fri for at være hjemme på aftalte dato)

- Det ene gardin viste sig at være for langt.

- De kom dagen efter og sætter gardinet op, men fem minutter efter de var kørt faldt det ned med et brag.

- De havde ikke tid til at komme tilbage, hvorfor gardinet nu måtte ligge fladt til dagen efter (bemærk at nye gardiner skal hænge uberørte og må ikke benyttes de første 8-10 jf. vejledning fra Design Gardiner selv)

- Et gardin var ved en fejl slet ikke blevet produceret.

- Vi får 4. maj besked om, at det manglende gardin kommer i næste uge, men må her skuffes på ny, da der går tre uger, hvor vi i øvrigt ikke får nogen form for opdatering om den yderligere forsinkelse.

Fejl kan ske! (det kan de så absolut for os alle) men antallet og håndteringen af fejlene er i dette tilfælde udslagsgivende. Jeg imponeres over at Design Gardiner kan have så afslappet og roligt et forhold til en så kaotisk kundeoplevelse.

Jeg betaler naturligvis regningen, omend jeg føler, jeg kunne have opnået større faglig passion betydeligt billigere.

23. toukokuuta 2023

Når tingene driller lidt... er det bare dejligt med god service

Jeg bestilte to store flotte bambus-rullegardiner i tilpassede mål. Da de ankom var det ene gardin desværre en forkert farve. Design Gardiner fandt en lille opsætningsfejl i deres bestillingssystem - det er jo hvad der kan ske... men så er det bare utrolig dejligt når serviceniveauet er så højt. Jeg fik hurtigt et nyt gardin i den rigtige farve og perfekt tilpasset uden besvær eller ekstra omkostninger. Helt klart en anbefaling værd!

9. toukokuuta 2022

God oplevelse

Købte gardiner, flyttede igen og fik gardiner syet om igen, alt sammen effektivt og i meget høj kvalitet af både materialer og arbejde. Kan klart anbefales

11. maaliskuuta 2021