Kommer handla igen
Bra pris, snabb leverans, bra paketering, förväntad kvalité på produkten.

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Hos oss finns parfym, skönhetsprodukter och annat gott för hälsan. Vi erbjuder snabb leverans, bra kundservice och schyssta priser. Varmt välkomna att handla hos oss.
Glava Glasbruk Gamla skolan 1, 67197, Glava, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bra pris, snabb leverans, bra paketering, förväntad kvalité på produkten.

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Enkelt att beställa, bra leverans.
Dock så fick jag inte information om att ni skulle leverera

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Billigt snabb frakt och fint litet tackkort som uppskattades mycket! Kommer garanterat köpa från er igen:)

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Snabb leverans och betydligt billigare än andra

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Trevligt och snabbt bemötande när det gällde frågor.
Produkterna var enligt beskrivning och till ett bra pris. Rekommenderas.

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Super servis, oslagbara priser, kvalitet och blixtsnabb leverans.
Tack för allt 🥰

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Fin kontakt med säljare och snabb återkoppling då det var lite problem med leveransen. Helnöjd ändå !

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Efter att ha Googlat runt ett ett tag på den vara jag letade efter, hittade jag till Department.Beauty som erbjöd det allra lägsta priset. Ett par dagar senare anlände varan enligt förväntan och jag är mycket nöjd. Trevlig, personlig service också. :)

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Jag köpte 2st parfymer som kom hemleverat snabbt. Bra utbud på hemsidan, rekommenderas!

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Lättshoppade sidor. Allt till hud, hår naglar och tår på ett och samma ställe.
Perfekt och enkelt. Och snabb leverans. Toppen!!

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Snabb leverans, och väldigt bra support!
Köpte två produkter från er och kommer definitivt använda er fler gånger 10/10

Vastaus yritykseltä Department.beauty
Så nöjd med mina varor! 🌸
Bra kundservice och snabb leverans 👍